Horoscop Urania 20-26 ianuarie 2024! Luna plină în Leu dă peste cap viața nativilor! Care sunt zodiile care simt cea mai mare presiune

Horoscop Urania 20-26 ianuarie 2024! Celebra astroloagă dezvăluie ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în parte. Află cum energiile Universale te vor ajuta în această săptămână.

20 ian. 2024, 16:20
Horoscop Urania 20-26 ianuarie 2024! Luna plină în Leu dă peste cap viața nativilor! Care sunt zodiile care simt cea mai mare presiune
Horoscop Urania 20-26 ianuarie 2024! Luna plină în Leu dă peste cap viața nativilor! Care sunt zodiile care simt cea mai mare presiune

Horoscop Urania 20-26 ianuarie 2024! Berbec – 20 – 26 ianuarie 2024 În prima parte a zilei de 20 ianuarie, Berbecii vor simți uneori că nu mai dețin controlul asupra unor aspecte importante din premisele lor profesionale, salariale sau referitoare la variile ipostaze prin care pot să câștige bani prin efort personal, așa cum au făcut până acum. Între 20 ianuarie, după ora 15:58′, și sfârșitul zilei de 22 ianuarie, răstimp dinamic: întâlniri, dialoguri, plus de informații, deplasări pe distanțe mici sau pe termen scurt.

În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 19 februarie, va străbate sectorul relațiilor de prietenie, pe care le va învigora sau cărora le va da o direcție profitabilă fie prin acceptarea unora, fie prin respingerea altora.

Citește și: Horoscop Urania dragoste 2024. Zodiile care vor simţi şi iarna fluturi în stomac

Pe 21 ianuarie, Pluton va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 septembrie a.c., când va reveni în Capricorn, pe fondul unei mișcări de retrogradare, va readuce în prim-planul atenției nativilor una sau mai multe chestiuni, anticipate la prima intrare a acestei planete în Vărsător, în martie 2023, legate tot de relațiile de prietenie, doar că acest mecanism astral va permite sau chiar îi va obliga pe nativi să accepte despărțirea de un cunoscut sau să renunțe la dialogul cu un apropiat.

Între 22 ianuarie, după ora 23:51′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, destule aspecte tensionate care nu permit maximum de armonie în relațiile de familie sau în legătură cu chestiunile domestice și patrimoniale. În ziua de 23 ianuarie, planeta Venus va începe să tranziteze zodia Capricornului și, până pe 16 februarie, va fi un aliat, modest ca performanță, dar util în plan profesional sau social prin măsura și obiectivitatea pe care le va insufla. Între 25 ianuarie, după ora 9:37′, și 26 ianuarie, viață afectivă intensă, mai ales în cazul celor tineri, grație Lunii Pline în Leu, din 25 ianuarie. Posibilă schimbare a peisajului sentimental; emoții intense, dar și mult orgoliu.

Taur

În prima parte a zilei de 20 ianuarie, nativii vor da dovadă de siguranță de sine, de echilibru și vigoare trupească și sufletească. Între 20 ianuarie, după ora 15:58′, și sfârșitul zilei de 22 ianuarie, unii vor dori să clarifice, prin consultare și corespondență cu instituțiile statului, niște informații sau să rezolve niște chestiuni practice privitoare la parcurgerea unei forme de studiu sau de perfecționare.

În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 19 februarie, va exercita o influență importantă asupra evoluției nativilor, în plan profesional, social sau în contextul exercitării unor forme de autoritate și putere, permițând salturi în carieră, transformări ori motivații viguroase. Pe 21 ianuarie, Pluton va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 septembrie a.c., când va reveni în Capricorn, va readuce în prim-planul atenției nativilor chestiunile anticipate la prima intrare a acestei planete în Vărsător, în martie 2023, cum ar fi (ne)șansa de a-și valorifica pregătirea profesională, conturând premise costisitoare, uneori până la sacrificiu, ale unor aspecte de viață personală.

Între 22 ianuarie, după ora 23:51′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, nativii vor simți nevoia să asculte, să observe, să analizeze, să tragă concluziile necesare și mai puțin să dialogheze ori să-și facă publice opiniile și intențiile. În ziua de 23 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 16 februarie, va permite o tranșare a argumentelor pro și contra în vederea luării unei decizii legate de progres personal prin învățătură, studiu, experiență.

Între 25 ianuarie, după ora 9:37′, și 26 ianuarie, posibile tensiuni în familia din care provine Taurul; complicații domestice care trebuie rezolvate repede și fără compromisuri sau amânări; atitudine radicală, declanșată sau amplificată de Luna Plină în Leu, din 25 ianuarie.

Citește continuarea AICI

Citește și: Horoscop ianuarie 2024: bani, carieră, sănătate, dragoste. Urania anunţă zodiile norocoase