Horoscop Urania 20-26 iunie 2020. Planuri de vacanţă, un câştig neaşteptat, dar multe probleme în amor

Horoscop Urania 20-26 iunie 2020. Citește Horoscopul Urania  pentru zodia ta, previziunile sunt pentru toată săptămâna.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 09:43
Horoscop Urania 20-26 iunie 2020. Planuri de vacanţă, un câştig neaşteptat, dar multe probleme în amor

Horoscop săptămânal Berbec 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, informație venită la momentul potrivit, care va lămuri o chestiune ori va aduce precizările cuvenite. Întâlniri cu persoane de a căror competență depinde rezolvarea unei probleme personale care, din 26 iunie, vor beneficia de susținerea planetei Venus, care va reveni la mișcarea directă, prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c. Între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, accent existențial pe sectorul casei și al relațiilor de familie. Primul context va fi creat de tranzitul Lunii prin zodia Racului, ceea ce o va transforma într-o Lună puternică, care va introduce ipostaze speciale, legate de relația nativilor în special cu mama.

Pe 21 iunie, la ora 9:41, se va produce Luna Nouă în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară. În același moment va avea loc și Solstițiul de vară. Aceste ipostaze vor scoate la lumină aspectele discrete pe care nativii au evitat până acum să le conștientizeze. Asta însă nu e totul: la începutul zilei de 21 iunie (ora 0:44), Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie a.c. și va da o greutate specifică relațiilor cu părinții, cu strămoșii, introducând o notă imperativă pe direcția reevaluării educației și a legăturilor cu trecutul lor și al familiei, cu accent pe “rădăcinile” personale (religie, limbă, tradiții).

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, univers interior incendiat de patimi, dorințe și aspirații. Mare disponibilitate afectivă pentru noi experiențe. Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, regrupare dificilă la locul de muncă, tendința de a lăsa lucrurile neterminate, de a le amâna sau, dacă există posibilitatea, de a le delega. Luptă între datorie sau termenele fixe de predare a unei teme de lucru și tendința de a nu se obosi prea mult. Premise publice și profesionale dificile.

Horoscop săptămânal Taur – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, reacții afective generate de una sau mai multe împrejurări financiare sau ca o consecință a premiselor acestora. Din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă, prin zodia Gemenilor, și până pe 7 august a.c., în acest sector se vor înregistra circumstațe favorabile: echilibru financiar, recuperări, intrarea în normalitate a unor plăți; câștiguri medii ca valoare.

Între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent pe sectorul comunicării, al învățării, al gestionării știrilor și al informațiilor. În acest răstimp, vom avea de-a face cu tranzitul Lunii prin Rac și, mai ales, de faza Lunii Noi în acest semn zodiacal, din dimineața zilei de 21 iunie, care îi va spori calitățile, dar îi va intensifica și tendințele excesive (reacții afective). Apoi va fi vorba de Soare, care, la începutul zilei de 21 iunie (ora 0:44), va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie a.c., menținând o notă profitabilă de energie necesară studiului prin lectură, memorizare, exprimare orală, stăpânire a instrumentelor lingvistice (gramatică, ortografie, pronunție, stil). Abordări prudente în condițiile în care nativul va trebui să se pronunțe pe subiecte „spinoase”: înclinația de a nu spune tot ceea ce știu sau ceea ce cred.

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, discrepanțe între îndatoririle publice, profesionale, oficiale și cele familiale, dar și posibile neînțelegeri provenind de la schimbările de mentalitate și atitudine ale nativilor care nu vor fi „binecuvântate” de către părinți. Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, temperare afectivă. Nevoia de a se calma și de a privi cu obiectivitate o relație personală care a evoluat tumultuos în ultima vreme.

Horoscop săptămânal Gemeni 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, stare interioară bună datorată Lunii în tranzit prin semnul lor zodiacal natal. Între 21 iunie, după ora 00:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent existențial pe sectorul casei a II-a a banilor. Nota generală va fi de economie, de prudență ori de spaima de a nu rămâne fără bani într-un viitor apropiat. Totuși, aceste reticențe se vor atenua din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă, prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c., oferindu-le prilejul de a economisi. La începutul zilei de 21 iunie (ora 0:44), Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie, și va da aceleiași case, care patronează câștigurile obținute din muncă proprie, un avânt sau un temei real. Pe 21 iunie, la ora 9:41, se va produce Luna Nouă în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară și cu Solstițiul de vară. Ea ar putea marca o situație care să schimbe datele problemei sau să-i oblige pe nativi să-și schimbe stilul de viață și de abordare a unor proiecte care presupun cheltuieli substanțiale.

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, Gemenii vor avea tendința de a vorbi răspicat, de a fi categorici și chiar ostili în fața oricui ar încerca să-i corecteze, să-i îndrume sau să-i sfătuiască, mai ales dacă aceste sugestii vor veni din partea unor persoane cu un statut superior lor în anumite privințe (de vârstă, dacă sunt tineri, de autoritate, dacă va fi vorba de părinți, de competență, dacă va fi vorba de profesori sau specialiști). Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, context mai puțin confortabil pe relația nativilor cu unul sau mai mulți membri de familie, condiționări exterioare în privința unor decizii personale care ar putea avea efecte colaterale asupra părinților sau rudelor.

Horoscop săptămânal Rac  – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, șansa de a afla sau de a înțelege, pe fondul unor evenimente care le oferă nativilor explicațiile necesare (veriga lipsă) dintr-o ipostază de viață, care va fi și mai evidentă sau mai eficientă din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c. Discretă instabilitate organică și care va atrage și frecvente schimbări ale stării de spirit.

Între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent pe sectorul casei I a personalității celor care s-au născut în această zodie. Mai întâi, este vorba de tranzitul Lunii prin semnul Racului, adică prin domiciliul ei, apoi de ipostaza Lunii Noi în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară care va avea loc pe 21 iunie, la ora 9:41, ceea ce-i va spori forța de impact aspra nativilor. Al treilea eveniment îl reprezintă intrarea Soarelui în aceeași zodie, începând cu 21 iunie (ora 0:44), pe care o va tranzita până pe 22 iulie a.c. În felul acesta, se poate vorbi de chemarea în prim-planul vieții a celor născuți în Rac; aceștia ar trebui să se simtă bine, timp o lună, grație susținerii Soarelui ca factor de creștere, de dezvoltare, de împlinire. Sunt de așteptat evenimente cu ecou important pentru biografia lor.

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, abordări autoritare, energice ale unor situații financiare nesigure sau care pot degenera în ipostaze complicate. Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, efort de luciditate: Racii vor încerca să scape de timiditate sau de modestie ori de o prudența exagerată în felul în care vor aborda persoanele oficiale, situațiile profesionale cu deschidere spre public, împrejurările în care vor fi solicitați să se exprime ori să acționeze.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro