Horoscop Urania 20-26 mai 2023. Efervescență emoțională și de disponibilitate spre reacții rapide, risc de certuri

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20 - 26 mai 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

19 mai 2023, 13:14
Horoscop Urania 20-26 mai 2023. Efervescență emoțională și de disponibilitate spre reacții rapide, risc de certuri

Horoscop Urania 20 – 26 mai 2023 Berbec
Între 20 și 22 mai dimineața, perioadă bună pentru comunicare, pentru a primi și transmite idei interesante sau utile nativului. Context bun pentru prezentarea într-un context oficial, care va permite multor nativi să se afirme în chip onorabil grație capacității lor de a se mobiliza rapid în cazul unor solicitări sau provocări importante sau care se derulează în ritm alert.

Pe 21 mai dimineața, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, va tranzita acest sector căruia îi va imprima o pondere specială, dar și o energie specială, ceea ce le va permite nativilor șansa de a face scurte deplasări, de a participa la întâlniri presărate cu surprize sau în timpul cărora Berbecii pot avea surpriza unor descoperiri (informații, explicații) utile lor.

Între 22 mai, după ora 6:29′, și după-amiaza zilei de 24 mai, problemele domestice și familiale vor evolua într-un registru blând, dar insistent, ocupându-le destul de mult timp nativilor, care vor trebui să se confrunte și cu situații mai puțin convenabile principiilor sau intereselor lor. Între 24 mai, după ora 17:35′, și 26 mai, sectorul relațiilor sentimentale se va colora și se va „încălzi” în urma intrării planetei Marte în zodia Leului, care, până pe 10 iulie, va introduce o stare de efervescență emoțională și de disponibilitate spre reacții rapide, energice, mai puțin controlate, dar ale căror spontaneitate și sinceritate îi poate deranja pe cei dragi lui sau poate prejudicia relația însăși cu aceia.

Între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte și ambele vor face cuadraturi cu Jupiter, la 0° și, respectiv, 1°, între 22 și 25 mai, și toate trei vor face aspecte cu Nodurile Lunare (la 2°) pe 25 și 26 mai, ceea ce presupune o relație șubredă între bani și relațiile de prietenie ori ale Berbecilor cu copiii lor; context juridic delicat pentru regimul banilor pe fondul unor surprize.

Horoscop Urania 20 – 26 mai 2023 Taur 

Între 20 și 22 mai dimineața, informații utile interesante, dar pândite de senzaționalism sau de superficialitate, ceea ce poate reprezenta risc real. Pe 21 mai dimineața, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, va accentua importanța chestiunilor financiare în centrul cărora se vor afla munca și calitățile, vocațiile și valorile personale ce trebuie să fie valorificate.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

Între 22 mai, după ora 6:29′, și după-amiaza zilei de 24 mai, în sectorul comunicării se profilează șansa ca nativii să afle lucruri utile, să învețe prin acumulare de date și informații, dar se va accentua și nevoia de singurătate, de interiorizare și de preocupări culturale, estetice, artistice, spirituale pentru a umple golurile unei vieți afective, în această etapă de viață.

Între 24 mai, după ora 17:35′, și 26 mai, viața de familie va începe să se complice, pentru că se vor acutiza disputele în care orgoliul, mândria și nevoia Taurilor de a menține un ascendent asupra rudelor vor deveni, din 20 mai, când planeta Marte va intra în zodia Leului, tot mai evidente, ceea ce va stârni, cum e de așteptat, replici drastice, pe măsură, din partea celor vizați.
Din 20 mai seara și până pe 22 mai, Pluton se va afla în opoziție cu Marte la 0°; ambele vor face două cuadraturi cu Jupiter, la 0° și, respectiv, 1°, între 22 și 25 mai, iar toate trei vor face aspecte cu Nodurile Lunare (la 2°) pe 25 și 26 mai, ceea ce presupune o suprasolicitare a nativilor din punctul de vedere al construcției personale (idealuri, speranțe, potențial, oferte, provocări, surprize).

Există și o vulnerabilitate care se conturează, poate discret și greu decelabil uneori, în planul carierei, ceea ce nu înseamnă că nu se va materializa mai târziu; de aceea, pentru a înțelege ceea ce se va întâmpla, trebuie studiat tot „terenul” vieții publice și al activității socio-profesionale de către fiecare nativ.

Horoscop Urania 20 – 26 mai 2023  Gemeni

Între 20 și 22 mai dimineața, trezire sau intensificare a multor calități personale pe fondul intrării, în ziua de 21 mai dimineața, a Soarelui în zodia Gemenilor: până pe 21 iunie, acesta va reprezenta un factor major de susținere astrală a celor care s-au născut în acest semn zodiacal.

Nativii vor fi pentru o lună mai veseli, mai spontani, mai detașați de griji, mai inventivi. Între 22 mai, după ora 6:29′, și după-amiaza zilei de 24 mai, mecanisme astrale modeste, dar favorabile pentru banii obținuți prin efort personal.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tranzitul de la primăvară la vară aduce efect de bumerang

Mai importantă mi se pare a fi abordarea unei atitudini cumpătate față de cheltuieli și înțelegerea nevoii de a fi economi și de a conserva o serie de activități socio-profesionale care le aduc un câștig suplimentar față de salariul stabil, chiar dacă acela este modest, pentru că le asigură obligația desfășurării unei activități de utilitate publică pe care unii nativi nu trebuie să o înțeleagă ca o corvoadă.

Între 24 mai, după ora 17:35′, și 26 mai, sectorul comunicării se va colora cu nuanța disputelor pe fondul intrării planetei Marte, în ziua de 20 mai, în zodia Leului; până pe 10 iulie, el va crea premise pentru o dinamică specială în regimul știrilor și al informațiilor care va influența multe dintre reprezentările de până acum ale nativilor ce se vor confrunta fie cu realitatea însăși, care va pune în evidență niște adevăruri, fie cu opiniile unor preopinenți cu care Gemenii nu vor pregeta să se confrunte verbal destul de sonor.

Între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte la 0°; ambele vor face două cuadraturi cu Jupiter, la 0° și, respectiv, 1°, între 22 și 25 mai, iar toate trei vor face aspecte cu Nodurile Lunare (la 2°) pe 25 și 26 mai, ceea ce presupune o revizuire rapidă, uneori brutală, a opiniilor și argumentelor pe care aceștia și-au bazat deciziile esențiale.

Citeşte mai multe, pe Libertatea.ro