Horoscop 19 mai 2023: Ce IMPACT va avea Luna nouă neagră asupra TUTUROR zodiilor

Luna aceasta, modurile în care te izolezi și te reîncarci se confruntă cu un moment de reînnoire pe măsură ce are loc luna nouă.

18 mai 2023, 09:26
Horoscop 19 mai 2023: Ce IMPACT va avea Luna nouă neagră asupra TUTUROR zodiilor

Sper că ești gata să te relaxezi la maximum, pentru că viitoarea Lună nouă neagră a lunii mai nu aduce altceva decât cele mai răcoroase vibrații. Și, sincer, momentul nu ar putea fi mai bun, mai ales după un foarte agitat Mercur retrograd și sezon de eclipse. Sezonul Taur este în mod normal un moment în care aplecarea spre confort și relaxare este fără efort, dar în acest an, ceea ce era cândva fiabil și consistent a fost în aer. Cu toate acestea, acum că Mercur merge din nou înainte și sezonul eclipselor s-a încheiat, viitoarea Lună nouă neagră din 19 mai 2023 restabilește dorința de plăcere și satisfacție a fiecărei zodii.

Pe măsură ce Soarele și Luna se unesc în zodia de Pământ a Taurului în această lună, fiecare semn zodiacal va fi încurajat să-și schimbe atenția pentru a încorpora senzualitatea, mulțumirea și răsfățurile în lumea lor. Condusă de Venus, Luna nouă neagră a lui mai înseamnă să spui da dorințelor tale fără să simți nevoia să te abții. Meriți să te bucuri de lucrurile mai frumoase din viață și, după o eclipsă intensă a Scorpionului, este oficial timpul să te tratezi după ce ai renunțat la frică si lipsă. Deoarece viitoarea lună nouă este condusă de Venus în Rac, fiecare zodie este chemata să atingă dorințele lor intuitive. Ce îți spune instinctul de care ai nevoie? Ar putea fi la fel de simplu ca o masă gătită acasă, citirea cărții preferate sau vizionarea unui spectacol de confort. Oricum ai alege să-ți concentrezi nevoile, vei fi încurajat să-ți lași sentimentele să te ghideze.

Ce este o Lună nouă neagră?
Pe 19 mai, Soarele și Luna se vor uni în Taur, creând ceea ce se numește o lună neagră. Există trei moduri diferite în care poate apărea o lună neagră, iar luna neagră a acestei luni, în special, este denumită lună neagră sezonieră. Când în timpul unuia dintre cele patru anotimpuri au loc patru Luni noi în loc de doar trei. Aceasta este o formă mai complicată a Lunii noi negre și apare aproximativ la fiecare 33 de luni.

Deși această lunație va fi invizibilă, este un moment ideal pentru a stabili intențiile și a face munca de manifestare.

Iată la ce se poate aștepta fiecare zodie în timpul Lunii noi negre din mai 2023:
Berbec (20 martie – 20 aprilie)
Noi începuturi se desfășoară în a doua ta casă de bani și resurse, Berbec, și în cele mai bune moduri. Când vine vorba de posesiunile tale, cauți multă consistență și confort – și pe măsură ce soarele și luna se unesc în Taur în această lună, vei începe un nou început în această zonă. S-ar putea să te trezesti ca faci o achiziție de lux sau să iti asiguri resurse suplimentare, pe termen lung, care te vor susține. Asigură-te că acum te apleci spre partea tangibilă a vieții, Berbec, pentru că este neapărat să-ți aducă multă satisfacție.

Horoscop iunie 2023. Zodiile cu noroc nebun, întorc banii cu lopata şi atrag norocul ca un magnet

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Pe 19 mai, vei experimenta o reînnoire în jurul identității și exprimării de sine pe măsură ce luna nouă se desfășoară. Această lunație îți concentrează nevoile într-un mod care este plăcut și îmbucurător, Taur, așa că asigură-te că te răsfeți astăzi. Fiind cineva care acordă prioritate răsfățului în mod regulat, această lună nouă nu it face decât să iti amplifice dorința de a te bucura de părțile palpabile ale vieții. Du-te să-ți faci unghiile sau du-te la o cină plăcută – orice îți permite să-ți prioritizezi satisfacția.

Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Luna aceasta, modurile în care te izolezi și te reîncarci se confruntă cu un moment de reînnoire pe măsură ce are loc luna nouă. În timp ce această energie este mult mai lentă și relaxată decât ceea ce simți de obicei confortabil, iti oferă ocazia de a o lua mai ușor și de a te orienta spre relaxare. Aceasta este o zi pentru a fi puțin anti-social, Gemeni —- momentul perfect pentru a te odihni puțin înainte de începerea propriului sezon.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.