HOROSCOP URANIA 6-12 AUGUST 2016: Schimbări importante, tentatii spre aventură, probleme amoroase şi călătorii neprevăzute

HOROSCOP URANIA 2016. În perioada cuprinsă între 6 și 12 august a.c. nu vor avea loc schimbări de locaș zodiacal ale unor planete. Acestea vor evolua în cadrul acelorași zodii în care s-au poziționat și săptămâna trecută. Semnele zodiacale duble vor avea un rol important.

RomaniaTV.net
06 aug. 2016, 04:44
HOROSCOP URANIA 6-12 AUGUST 2016: Schimbări importante, tentatii spre aventură, probleme amoroase şi călătorii neprevăzute

HOROSCOP URANIA 6-12 AUGUST 2016

Berbec

În ziua de 6 august (până la ora 20), condiții astrale favorabile hărniciei, eficienței, răbdării în orice activitate practică. Posibile discuții care să permită ameliorarea condițiilor de muncă, să precizeze un statut sau să îmbunătățească regimul plăților, fără ca aceste ipostaze să fie spectaculoase, ele funcționând, mai degrabă, în registrul minor al activității curente. Cu stres și complicații de ultimă oră se vor desfășura toate deplasările în străinătate dacă ele fac parte din regimul obișnuit al muncii și al sarcinilor de serviciu, indiferent nivelul și importanța responsabilității. Numeroase preocupări legate de sănătate, fiziologie. Un loc important ar trebui să-l ocupe grija pentru un regim alimentar adecvat, pentru hrană sau pentru o medicație cât mai aproape de natură. Între seara zilei de 6 august și 9 august (până la ora 8 dimineața), Berbecii vor face eforturi pentru a menține în echilibru o colaborare, un parteneriat, dar rezultatele vor fi modeste, de cele mai multe ori, neînțelegerile mai vechi rămânând o chestiune de fond. Din 9 august (după ora 8) până pe 11 august, ora 21, unele persoane se pot confrunta cu nevoia de a acoperi o serie de cheltuieli provocate de o persoană dragă lor (cu nuanța că li se forțează mâna sau că vor fi puși în fața faptului împlinit – de exemplu angajarea unei cumpărături, a unei plăți, în vederea acestui ajutor scontat) sau de vreo „prostioară” pe care o comite fiul sau fiica lor și care îi angajează, astfel, financiar. Riscul de a fi nemulțumiți de o pricină bănească este sporit pe 10 august. Între 11 august, seara, și 12 august pot apărea premize incitante pentru un drum, o călătorie sau o posibilă strămutare din țară pentru un an sau doi, față de care manifestă neliniștea firească a nevoii adaptării la viitoarele condiții, mai exact, să se obișnuiască cu gândul.

Taur

În ziua de 6 august (până la ora 20), continuă să acționeze impulsurile astrale conturate anterior legate de specificul casei a V-a, ceea ce să le aducă prilejul unor bucurii temperate legate de așezarea pe principii serioase a unei relații sau, în alt sector de activitate, posibilitatea de a face pași importanți în munca de elaborare a unui proiect în care intră și o componentă creativă arhitectură, construcții, design, grădinărit, amenajarea unor spații, scenografie, de exemplu, sau editoriale și scriitoricești. Alți nativi pot beneficia de acest context favorabil lor, în postură de părinți pentru a introduce noi criterii de educație și autoritate în relația lor cu copiii. Între seara zilei de 6 august și 9 august (până la ora 8 dimineața), mici tulburări organice urmate de înseninări discrete ale fondului psihic care îi fac relativ sensibili la influențele exterioare. Din 9 august (după ora 8) până pe 11 august, ora 21, este indicat să nu se angajeze dialoguri în contradictoriu, să stabilească întâlniri cu persoane dificile sau cu care nativii se află deja în conflict după cum, e bine să fie extrem de prudenți în tot ceea ce privește acceptarea unei oferte. A nu se lua angajamente față de potențialii colaboratori pe 10 august; a nu se acționa la mânie, a nu se da glas convingerilor și sentimentelor interioare ca argumente pro sau contra unui proiect. Între 11 august, seara, și 12 august se pot produce discrepanța în relațiile cu unii apropiați ori de câte va fi vorba de o miză bănească sau de un interes în care poate intra – dar nu obligatoriu! – componenta străinătate (o delegație de exemplu, etc.). Nota generală este de tulburare a relațiilor personale în virtutea vechilor animozități, a intereselor de moment sau a unor blocaje care nu pot fi depășite. Mai este posibil un fel de „stres conjugal” care va fi depășit după 23 august.

Gemeni

În ziua de 6 august (până la ora 20), nativii continuă să fie dedicați problemelor legate de familie sau de propria lor casă și gospodărie. Unii pot face reparații, amenajării, consolidări, intervenții relativ importante pentru buna funcționare a locuinței, instalațiilor, anexelor gospodărești, în funcție de locație. Între seara zilei de 6 august și 9 august (până la ora 8 dimineața), Gemenii vor fi motivați să facă o serie de gesturi menite să modeleze sau să corecteze felul în care evoluează relația lor cu o serie de apropiați dar, tot felul de mici surprize, le blochează bunele intenții. Probabil că nu atunci va fi momentul oportun pentru a pune în aplicare o anumită strategie de comunicare. Mare chef de vorbă, nativii găsind o adevărată voluptate în a vorbi, a dialoga, a fi ascultați, a se risipi în cuvinte. Riscul de a se purta detașat, indiferent, dacă sunt implicați într-o relație afectivă. Din 9 august (după ora 8) până pe 11 august, ora 21, numeroase prilejuri de a se enerva, de a se indispune, de a se simți rău fără un motiv anume. Nu este vorba de o suferință fizică ci mai mult de o agitație care îi poate împinge spre reacții necolegiale la locul de muncă. Autocontrolul le va face numai bine. Între 11 august, seara, și 12 august se conturează, din punct de vedere astral, condițiile unui răstimp provocator și solicitant când vor fi puse la încercare toate tipurile de relații inter-umane (familia, căsnicia, colegii, societatea, instituțiile), care îi pot face să comită greșeli sau să exagereze. Perioadă delicată pentru evoluția unor procese, chiar dacă, în acest răstimp, Gemenii nu vor avea termen în derularea unui dosar sau a unei anchete. Nota generală este de opoziție și obstrucție a tuturor – oameni și instituții – la demersurile lor legitime sau necesare. Este bine să nu se comită „artificii” în vederea deblocării lor.

Rac

În ziua de 6 august (până la ora 20), deși cei doi Benefici se află în casa comunicării, comunicarea va fi viciată de impresiile și impulsurile nativilor de a tăia firul în patru, de a căuta chițibușuri, de a găsi nod în papură tuturor celor cu care au un schimb de informații sau de opinii. Un alt segment lezat de această tendință, va fi cel al examenelor unde nativii se pot „încurca” în chestiuni minore ceea ce ar atrage scăderea punctajului sau un dezavantaj semnificativ față de restul competitorilor. Este de luat în seamă această etapă și de către cei maturi care se pot prezenta la un concurs pentru ocuparea unui loc de muncă și unde, pot întâmpina dificultăți la probele practice. E nevoie de calm, atenție, concentrare și stăpânire a nervilor. Același context astral poate înlesni conflictele la locul de muncă. Sunt de evitat excursiile sau sporturile legate de elementul Pământ (alpinism, escaladări montane, deplasările în locuri nesigure unde vor trebui să străbată trasee periculoase, râpe, peșteri, tuneluri, ruine, poduri vechi etc.). Între seara zilei de 6 august și 9 august (până la ora 8 dimineața), se anunță o perioadă fără o direcție clară. Din 9 august (după ora 8) până pe 11 august, la ora 21, un cumul de stări de spirit profunde îi va transforma pe nativi în niște persoane hipersensibile, care vor reacționa disproporționat la orice „adiere” și care vor fi chinuiți de o gamă largă de trăiri (amintiri, regrete, resentimente, tristeți, tendințe posesive, predispoziție lacrimogenă, etc.). Între 11 august, seara, și 12 august Racii vor ridica pretenții față de colegii de serviciu sau vor formula, șefilor lor, revendicări. În planul sănătății, Racii nu vor putea alege, pentru moment, cea mai bună soluție pentru tratarea unei afecțiuni tratarea unei afecțiuni.

Leu

În ziua de 6 august (până la ora 20), posibile cheltuieli, calcule sau concluzii care îi vor obliga pe nativi să sacrifice niște cheltuieli viitoare pe fondul unor urgențe de moment sau să-și revizuiască un întreg program de viață în funcție de evoluția financiară de moment marcată de întârzieri, blocaje, sau alte priorități. Nevoile copiilor pot constitui urgențe bănești, pentru părinții aparținând acestei zodii. Între seara zilei de 6 august și 9 august (până la ora 8 dimineața), se poate instala o perioadă de destindere prin scurte evadări din cotidian. Din 9 august (după ora 8) până pe 11 august, ora 21, casa în sensul de locuință sau bunuri funciare ori locative de orice gen pot crea necazuri Leilor, obligându-i să se implice direct și fără întârziere în rezolvarea lor. Nici relațiile cu rudele nu vor fi favorizate, în acest sector, nefiind excluse divergențele de tot felul mai mult sau mai puțin motivate. Între 11 august, seara, și 12 august, sectorul plăcerilor va fi bine susținut astral, poate chiar prea provocator aspectat. Leii vor găsi însă mereu câte un prilej de a se bucura, de a se distra. Mâncarea și băutura va fi deseori un prilej de exces. Tentația spre aventură va fi și ea mare. Curiozitatea, dorința de a face experiențe de viață îi pot face pe Lei să se angajeze în activități care să-i țină în priză, să le stârnească adrenalina, dându-le impresia că „trăiesc din plin”. Cel mai profitabil context al acestui aspect astral care evoluează pe muchie de cuțit, în care plăcerea se amestecă deseori cu pericolul liber asumat sau cu etalarea curajului și a bărbăției, va fi sportul practicat în postură de profesioniști sau ca divertisment. Cotele de energie fizică și rezistență psihică a acestor nativi vor fi mari iar risipa și efortul pe măsură. De acea, poate unele persoane tinere pot obține rezultate remarcabile.

Fecioara

În ziua de 6 august (până la ora 20), Luna își va încheia traseul prin Fecioară, continuând tendințele afirmate cu două zile în urmă, imprimându-le nativilor o puternică dorință de stabilitate, de eficiență și de implicare rațională într-o serie de activități cu nuanță practică. Prezența celor doi Benefici în sectorul casei I, în zodia lor, este de bun augur, cele două planete funcționând în chip protectiv. Asta nu înseamnă că se pot rezolva toate chestiunile, mai vechi sau mai noi, apărute în câmpul relațiilor parteneriale care pot da, în acest răstimp, în clocot, pe fondul numeroaselor aspecte dizarmonice care se stabilesc. Între seara zilei de 6 august și 9 august (până la ora 8 dimineața), posibile soluții de mică importanță în plan bănesc sau care operează cu sume modeste. Din 9 august (după ora 8) până pe 11 august, ora 21, provocarea astrală de a vorbi despre lucruri tăinuite până acum (dezvăluiri, mărturisiri, afirmații, etc.) este mare sau , poate, contextul evenimentelor este de așa natură încât nativii sunt forțați să apeleze la această soluție. Dacă nu se pune problema unor astfel de ipostaze, atunci e de reținut că dialogurile sunt prost aspectate și vulnerabilizate de informațiile și faptele rămase într-un con de umbră care justifică un fel de a vorbi, de a argumenta, de a formula acuzații sau de a recurge la artificii lingvistice și stilistice pentru a le sugera. Nu sunt indicate deplasările, mai ales pe 10 august. Între 11 august, seara, și 12 august, tensiuni în familie, între rude, în căsnicie. În cazul unor persoane născute în zodia Fecioarei, disputele se pot încinge în jurul unui partaj, al unei soluții legale, oficiale care să consfințească dreptul lor asupra unor bunuri materiale sau patrimoniale râvnite sau revendicate și de alții.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro