HOROSCOP URANIA IANUARIE 2019. Pasiuni fierbinţi, noroc de bani, divergenţe mai vechi. Cum începe anul pentru fiecare

HOROSCOP URANIA 2019. Celebrul astrolog îţi soune cum va începe anul pentru fieacre zodie.

RomaniaTV.net
15 dec. 2018, 11:32
HOROSCOP URANIA IANUARIE 2019. Pasiuni fierbinţi, noroc de bani, divergenţe mai vechi. Cum începe anul pentru fiecare

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru Berbec. Trebuie doar să îți împărți energia corect. Aspectele tale morale vor fi foarte puternice, ceea ce garantează un comportament cinstit în orice situație. Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi respinge chiar și atunci când ești ocupat. Bunătatea îți va fi răsplătită înzecit.
Pe 1 ianuarie, Marte intră în semnul domiciliului său diurn, Berbecul, de unde animă și dinamizează atmosfera astrală a începutului de an încă din primele ore ale sale. Ianuarie vine la pachet cu multă spontaneitate, curaj și spirit de inițiativă care ne pun în mișcare și ne deschid larg orizonturile către orice este altfel. Trebuie să îmbrățișăm acest vânt al schimbării și să ne lăsăm purtați către noi și interesante experiențe de viață, oricare ar fi acestea.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

În ianuarie, TauruL nu ar trebui să investească energie în carieră. În schimb, îți poți îndrepta atenția într-o altă direcție. De exemplu, fă ceva pentru fizicul tău. După sărbători, pe care le-ai petrecut în pace, trupul tău chiar merită asta. În plus, te vei elibera și de stres.
Taurul se poate însingura câteodată pentru a se revitaliza, a-și revizui rolul trecutului în prezent și viitor, are prilejul să intre în contact cu oameni de pe meleaguri îndepărtate, își aprofundează sau învigorează o conexiune de cuplu mai veche ori mai nouă, își limpezește și eficientizează activitatea de la serviciu.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Începutul noului an va fi oarecum mai lent pentru Gemeni. Prin urmare, nu te aştepta la schimbări sau realizări. Situaţia în carieră va fi stabilă. Dacă te gândeşti să avansezi în carieră, va trebui să aşteptţi puţin mai mult. În această perioadă, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta şi să previi eventualele probleme.
Horoscopul Gemenilor pune accentul pe fortificarea legăturilor cu prietenii și închegarea de noi amiciții, oportunități asociate cu studiile și călătoriile, profituri din asocieri financiare, echilibru și o reciprocitate autentică în dragoste.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

În cazul Racului, se anticipează o atitudine îndrăzneață, perseverentă în plan profesional, sprijinită de creativitate și colaborări, o viață sentimentală pătimașă, uneori superficială, și avantaje izvorâte din parteneriate bine întreținute.În această lună, fiecare Rac se poate aștepta la armonie atunci când vine vorba de relații. Dacă vor fi unele dispute minore între tine și partener, acestea vor fi rezolvate rapid. În ianuarie, te vei bucura de asemenea, de o sănătate bună, este suficient să nu subestimezi prevenția. O modalitate bună de relaxare pentru tine este să faci o baie caldă.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Leul nu dă înapoi de la nimic pentru a-și rezolva niște chestiuni corelate cu străînătatea, are parte de un schimb de mesaje auspicios în dezvoltarea carierei sale, este dăruit cu numeroase împrejurări prielnice în iubire, dar trebuie să pună mai presus de orice sinceritatea, onestitatea, în asocierile în doi din toate dimensiunile existenței sale.
Când vine vorba de comunicare, în ianuarie, vei simți o dorință puternică de a-ți susține punctul de vedere. Acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru Lei, deoarece acum sunt capabili, în special în zona carierei, să obțină ceea ce doresc. Cu toate acestea, ar putea apărea o problemă atunci când se întâlnesc cu o persoană la fel de autoritară. O astfel de conversație nevinovată s-ar putea transforma cu ușurință într-o discuție urâtă.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nativii din Fecioară au capacitatea să își pună frâu o pasiune prea fierbinte în viața sentimentală printr-o comunicare mai deschisă cu partenerii lor, mai cu seamă dacă au gânduri serioase în stabilizarea unei căsnicii ori în întemeierea uneia, trebuie să acorde o atenția mai mare stării lor de sănătate și modului cum conlucrează cu colegii și șefii de la locul lor de muncă. În domeniul relațiilor, Fecioara se va bucura de o perioadă pozitivă în ianuarie. Datorită poziției prielnice a astrelor, cei singuri, precum și cei care se află într-o relație, o vor duce bine. De asemenea, te poți baza pe familie și pe cei mai apropiați prieteni. Dacă ai nevoie de vreo mână de ajutor, aceștia ți-o vor oferi. Nu uita să întoarci această favoare la momentul potrivit.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În horoscopul Balanței, se previzioneaza divergențe sau, din contra, alianțe foarte puternice în parteneriate, ce trebuie să fie tratate cu cât mai multă diplomație, o comunicare fericită cu familia, una auspicioasă cu tovarășul de cuplu, oricum, o clarificare de bun augur într-o conexiune romantică.
În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi pașnice în ianuarie. Relațiile pe termen lung vor avansa. Nu trebuie să te îngrijorezi să discutați despre lucruri serioase cu partenerul tău. Pe de altă parte, Balanțele singure nu vor avea noroc să întâlnească oameni noi. Prin urmare, horoscopul recomandă să-ți canalizezi energia într-o direcție diferită, cum ar fi sportul.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpion, lucrurile stau bine în plan profesional atâta vreme cât își păstrează calmul când este pus înaintea unor situații imprevizibile. Banii par să se ivească când are cea mai mare nevoie de ei dacă nu se apleacă pe o ureche, mai cu seamă că are mare nevoie de ei pentru soluționarea unor probleme familiale!
Să nu îți fie teamă să folosești beneficiile în carieră oferite de noul an. În ianuarie, Scorpionii trebuie să grăbească ritmul de lucru. Conform horoscopului, nu vei duce lipsă de motivație și vei ajunge la obiectivul tău dacă vei persevera. Să nu uiți de familia ta. Îi poți vizita cel puțin odata pe lună.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ianuarie va aduce oamenilor născuți în această zodie o perioadă pașnică atunci când vine vorba de carieră. Atmosfera la locul de muncă va fi una plăcută, cu un ritm normal de lucru. Vei aștepta să te întorci la lucru. Săgetătorii pot folosi această lună, de exemplu, pentru a se educa. Veți petrece timpul liber cu partenerul și familia. Te vei simți cel mai bine când ești alături de ei.
Săgetătorul face mișcări temerare în dragoste, nu mai acceptă echivocuri în acest domeniu esențial al trăirii, poate avea profituri datorită conexiunilor valoaroare pe care le-a menținut, dar și a meșteșugului cu care își pune în valoare calitățile și și le expune în discuții constructive cu cei din jur.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ianuarie va fi plin de energie pentru Capricorni. Vei emite o aură pozitivă în mediul tău înconjurător și asta va atrage mulți oameni interesanți. Fie că e vorba de un potențial partener, un nou prieten sau o cunoștință de afaceri importantă, aceste cunoștințe noi îți vor aduce multe beneficii. Va fi suficient să ieși din zona de confort și să te deschizi lumii. Capricornul se simte îmboldit să-și apere cu strășnicie căminul față de orice asalt din afară, își promovează cu persuasiune interesele, își clarifică și optimizează acțiunile financiare și își împletește dragostea cu secretele.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii nu trebuie să se aștepte la evenimente pozitive în ianuarie. Chiar invers. Datorită influenței planetelor, această perioadă va fi mai dificilă, care înseamnă că ambiția ta va scădea. Mai ales când vine vorba de carieră. Lunile de iarnă pot fi utilizate pentru relaxare, educare sau pentru a face curat în casă. Vei fi foarte sănătos.
Nativii din Vărsător profită de abilități sporite în comunicare, sunt înclinați să-și ilumineze zone adânci ale universului interior, sunt capabili să-și mărească impactul asupra lumii, și tind să își îmbine iubirea cu prietenia.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Ianuarie va aduce o energie pozitivă în zona relațiilor. Peștii le vor depăși fără probleme și complet natural. Îți va fi foarte ușor să stabilești noi contacte. Aceștia vor părea foarte prietenoși și naturali în public, nu numai din cauza influenței astrelor. Elanul tău poate fi utilizat ăn special atunci când faci orice fel de sport, de asemenea.
Pentru Pești se anunță un ciclu astrologic prielnic câștigurilor financiare, armonizării relațiilor cu prietenii, seriozității în sfera profesională și în cea sentimentală, dar și recunoașterii și ajustării unor impulsuri subconștiente.