Horoscop Urania 21-27 august 2021. Soarele intră în zodia Fecioarei, se face ordine în Casa Banilor şi a Dragostei

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 21 - 27 august 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

20 aug. 2021, 12:21
Horoscop Urania 21-27 august 2021. Soarele intră în zodia Fecioarei, se face ordine în Casa Banilor şi a Dragostei

Horoscop Urania 21-27 august 2021 Berbec

Între 21 și 22 august, după-amiaza, zbucium al nativului provocat de faptele sau de dialogurile cu un prieten care are “inițiative” mai puțin fericite. În acest sector, pe 22 august, se va plasa și influența Lunii Pline în Vărsător, cu numai câteva ore înainte ca Soarele să părăsească zodia Leului. Aceasta va crea situații inedite, reacții intense, de-o parte și de alta a celor implicați într-o relație de prietenie, de simpatie, de colaborare.

Oricât de justificate ar fi unele dintre reacțiile lor, este bine ca Berbecii să rămână raționali și să-și păstreze umorul altfel riscă o escaladare inutilă a unui conflict care, la o analiză atentă, nici nu se bazează pe chestiuni de viață și activitate de nerezolvat. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va pune problema trecutului, idei, inițiative, decizii, ale căror consecințe bănești se consumă în prezent.

Astfel, nativii vor fi obligația să ia act de unele exagerări, naivități sau gesturi mai puțin chibzuite pe care le-au comis și care acum îi costă (scump) sau îi pun în situația de a “inventa ceva” pentru a atenua impactul destabilizărilor financiare provocate.

Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, destul de mult echilibru organic, mai ales dacă nativii vor adopta restricțiile autoimpuse ca un fel de a trăi sănătos. La începutul zilei de 23 august (h: 00:35), Soarele va intra în zodia Fecioare pe care o va tranzita până pe 22 septembrie; el se va plasa în casa a VI-a a sănătății fiind un factor real de forță, de recuperare, de învigorare sau de depășire a unor etape șubrede pentru trup.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, energie și chef de viață; motivații puternice de ordin afectiv. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, cercetarea unor modalități noi de a face bani.

Horoscop Urania 21-27 august 2021 Taur

Între 21 și 22 august, după-amiaza, tulburări interioare provocate de impactul pe care îl vor avea asupra conștiinței Taurilor evenimentele din planul profesional, social sau politic la care vor participa și care le vor pune probleme de etică, de metodă dar și de cunoaștere pentru că, “în focul luptei”, aceștia vor sesiza aspecte ce vor trăda trăsăturile de caracter ale colegilor sau ale superiorilor de care nativii nu au avut habar și care nu le vor face o impresie bună, șubrezindu-le încrederea în aceia.

Situațiile ieșite din comun se vor explica și prin influența răscolitoare și provocatoare a fazei de Lună Plină, în Vărsător, din 22 august. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va introduce destul de multe procese de conștiință, replieri, renunțări la idei, proiecte sau relații pe care nativul le cultiva până nu demult.

Va fi o perioadă a interogațiilor dramatice și a analizelor în speranța că vor afla adevărul sau direcția corectă. Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, joc alternativ, fie pe direcția simpatiei și a bunei înțelegeri cu prietenii, fie pe direcția cultivării acelora din rațiuni socio-profesionale.

La începutul zilei de 23 august (h: 00:35), Soarele va intra în zodia Fecioarei, luminând, până pe 22 septembrie, relațiile sentimentale; asta nu înseamnă că Taurii se vor arunca în brațele aventurii cuprinși de o frenezie oarbă; dimpotrivă, ei se vor lăsa conduși de logică, de bun-simț și de măsură.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, factorii de stres îi pot face pe Tauri să se enerveze repede, să se plictisească, să se lase influențați de vremea de afară ori de vorbele cuiva de la locul de muncă care “nu le pică bine”. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, îndemnuri astrale spre stabilitate organică și echilibru interior.

Horoscop Urania 21-27 august 2021 Gemeni 
Între 21 și 22 august, după-amiaza, informații destabilizatoare, evenimente care se desfășoară în sau cu public și care lansează proiecte, premize și idei ce îi vor pune în încurcătură pe nativi pentru că aceștia fie nu vor fi pregătiți să le asimileze, fie, din perspectiva propriilor lor principii de muncă și viață, nu le vor înțelege și accepta decât cu prețul unor sacrificii de ideal și conștiință. Răstimp al unor interogații interioare cu privire la actualul lor statut sau la legitimitatea unor planuri mai îndrăznețe pentru care fac efortul să le pună în aplicare.

Contextul va fi trăit cu intensitate sporită din cauza fazei de Lună Plină în Vărsător, produse cu numai câteva ore înainte ca Soarele să părăsească zodia Leului. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de șase luni, până pe 19 ianuarie 2022, va instaura un regim mai puțin stabil pentru sănătate.

Horoscop Cassandra weekend 21-22 august. Entuziasm, energie şi multă dragoste
Între 22 august, după ora 15:43, și seara zilei 24 august, secvențe publice flatante pentru vanitatea unora (laude, felicitări, distincții, “presă favorabilă”, admirație). La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, până pe 22 septembrie, se va plasa în sectorul treburilor casnice și de familie, introducând nevoia de ordine, la propriu și la figurat, de curățenie materială și morală, de limpezire la nivel relațional.

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, relații de prietenie dinamice, intense pe fondul înmulțirii activităților comune asumate de comun acord. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, nevoie de calm și de temperare a pasiunilor și a stărilor de spirit care le consumă energia.

Atenție la perioada 19 – 20 august care poate fi însoțită de dialoguri “încinse” (controverse, dispute) care pleacă de la chestiuni de principiu, de legitimitate sau de autoritate și degenerează în acuzații și replici acide.

Horoscop Urania 21-27 august 2021 Rac

Între 21 și 22 august, după-amiaza, posibile situații care conturează o vulnerabilitate privitoare la bunurile materiale personale sau a celor puse în discuție pe fondul unui conflict, a unei dispute în care este implicată o instituție a statului sau în contextul unor litigii și revendicări.

Informațiile destabilizatoare, disputele sau deciziile luate sub presiunea evenimentelor își pot găsi explicația în Luna Plină, în Vărsător, produsă cu numai câteva ore înainte ca Soarele să părăsească zodia Leului. În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de șase luni, până pe 19 ianuarie 2022, va submina încrederea și temeiul unor prietenii.

Întrebări și lămuriri cu privire la chestiuni de ordin administrativ ori efort de adaptare la condițiile de viață ale unor priorități ce țin de studiu, învățătură, nevoia de a susține niște examene, de a se perfecționa profesional; perioadă bună pentru acumularea de cunoștințe teoretice și de deprinderi practice sporită și ajutată în chip esențial, din 23 august, de către Soare, care va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie.

Horoscop Mariana Cojocaru: Malefica Lilith se combină cu Jupiter retrograd. Harta karmică a fiecărei zodii
Pentru moment, acest sector este tranzitat de Soare, Mercur și Marte (ulterior, vor rămâne doar două planete), care vor exercita o influență intensă asupra felului în care nativii vor recepta informațiile de interes personal și vor patrona, corect și eficient, deplasările cu scop precis (nu de divertisment).

Între 24 august, după ora 21:57, și dimineața zilei de 27 august, concentrare pe chestiunile curente dar dificile de muncă, afirmare publică, relații sociale, atribuții de serviciu sau exercitare a puterii. Din 27 august, după ora 07:27, și până pe 29 august, cei născuți în zodia Racului vor fi obligați să facă abstracție de neajunsurile unei relații pentru a continua o activitate de interes și beneficiu comun.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro