HOROSCOP URANIA 21-27 SEPTEMBRIE 2019: Casa Banilor este bogată, dar toamna se numără problemele în cuplu

Soarele va intra în zodia Balanței. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 21 - 27 septembrie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

20 sept. 2019, 15:12
HOROSCOP URANIA 21-27 SEPTEMBRIE 2019: Casa Banilor este bogată, dar toamna se numără problemele în cuplu

Horoscop Urania Berbec pentru perioada 21 – 27 septembrie 2019

Între 21 și 22 septembrie dimineața, scurte deplasări, schimburi de impresii, conversații curente dar și oarecare neconcordanțe în relațiile cu persoan.

Între 22 septembrie, după ora 07:50‘, și 24 septembrie, la prânz, activități curente în casă și gospodărie, sentimente care revin pe fondul acelorași probleme de familie care tind să devină o povară dar și o piedică în calea celorlalte activități și responsabilități ale nativilor.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența, în bine, sectorul relațiilor parteneriale. Deocamdată, lucrurile pot evolua destul de repede și de confortabil, dialogurile se pot naște firesc și pot decurge armonios sau cu măsură și tact de ambele părți. Moment bun pentru stabilirea principiilor sau a cadrelor generale de evoluție ale unui proiect de viață sau profesional. Relații destul de corecte cu cei care îl vor cerceta sau audia pe câte un nativ.

Între 24 septembrie, după ora 12:20‘, și 26 septembrie, la prânz, stare de entuziasm, de efervescență creatoare, de disponibilitate spre joc, distracție, competiție mai ales dacă cei tineri vor să se remarce prin succese, performanțe și rezultate de excepție. Între 26 septembrie, după ora 13:37‘, și 27 septembrie, muncă, obligații profesionale presante ca termen sau ca exigență; atenție la piedicile pe care le pot pune sau la șicanele pe care le pot juca persoanele ostile lor și despre a căror atitudine și intenție Berbecii nu știu (încă) nimic. În alte cazuri, unii pot intra în panică și se pot enerva frecvent dacă activitatea lor la locul de muncă se desfășoară în condiții de stres. Realitatea le poate alunga niște speranțe sau îi poate pune în fața unei realități care îi dezamăgește. Alteori, un ideal sau o dorință de progres și dreptate pare a intra într-o etapă critică.

Horoscop Urania Taur pentru perioada 21 – 27 septembrie 2019

Între 21 și 22 septembrie dimineața, banii și chestiunile legale ridică probleme care trebuie și pot fi rezolvate printr-o corectă informare în vederea unei decizii pertinente.

Între 22 septembrie, după ora 07:50‘, și 24 septembrie, la prânz, universul ideilor și al reprezentărilor superioare despre lume și viață trec printr-un moment delicat pentru că se păstrează reticențele în fața unor ipoteze noi pe care nativii nu le asimilează sau față de care manifestă un refuz vădit; obișnuințele se consolidează și transformă un stil de viață, o mentalitate în coordonate ale personalității lor care cu greu pot fi schimbate. Cele mai deficitare vor fi reprezentările celor născuți în zodia Taurului față de carieră și profesie; conservatorismul, tradiționalismul excesiv comoditatea complacerii în forme de viață care vin din trecut vor pune sectoarele progresului prin învățătură și dezvoltare personală sub un semn greu care îi îndepărtează de șansa vieții lor.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și își va pune amprenta viguroasă pe sectorul sănătății ceea ce va reprezenta un real progres pe calea vindecării după o boală, a recuperării după un accident sau o intervenție chirurgicală ori în urma unor tratamente care le-a solicitat intens organismul. Din perspectiva muncii, tranzitul Soarelui prin Balanță le va oferit acestor nativi posibilitatea ca, până pe 23 octombrie, să facă schimbări legate de locul de muncă, de atribuțiile curente de serviciu sau privitoare la salarizare.

Între 24 septembrie, după ora 12:20‘, și 26 septembrie, la prânz, intervenții autoritare în spațiul domestic sau familial. Între 26 septembrie, după ora 13:37‘, și 27 septembrie, nativii vor manifesta destulă rezervă față de o persoană sau față de felul în care evoluează o relație sentimentală. Metodă, răbdare și concentrare pe chestiunile pedagogice în relația nativilor cu copiii lor.

Horoscop Urania Gemeni pentru perioada 21 – 27 septembrie 2019

Între 21 și 22 septembrie dimineața, perioadă plăcută, destinsă, care le va permite să se simtă bine, să acționeze liberi de prejudecăți și să se bucure de orice prilej favorabil. Gemenii vor avea intuiție, spontaneitate, spirit inventiv și dorința de a fi la modă.

Între 22 septembrie, după ora 07:50‘, și 24 septembrie, la prânz, nevoia de a conștientiza explicația unor blocaje de ordin financiar sau de a înțelege resorturile unui mecanism birocratic care funcționează greoi în multe dintre probleme lor de viață care se rezolvă cu bani și suport financiar, ajutor sau abordare particulară a cauzei lor din partea unor persoane sau instituții prin reprezentanții lor legali.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și se va instala confortabil, până pe 23 octombrie, în sectorul creativității și al relațiilor afective pe care le va susține prin spor de energie și motivație. Un rol aparte îl va juca, în această perioadă, Soarele în privința jocurilor, atrăgând un soi de noroc speculativ. În postùra lor de părinți, Gemenii vor nutri dorința să relaxeze relațiile lor cu copiii și să instaureze o comunicare sinceră prin disponibilitatea de a vorbi deschis și de a avea încredere, unii în ceilalți.

Între 24 septembrie, după ora 12:20‘, și 26 septembrie, la prânz, abordare autoritară în dialogurile și întrunirile în care nativii vor fi chemați să exprime o opinie, să conducă o ședință, să ia o decizie. Unii ar putea avea impresia că sunt tratați de pe o poziție de superioritate pe care Gemenii și-o arogă atunci când trasează niște cadre de acțiune care nu țin cont de dorința și putința subordonaților sau chiar a colegilor lor. Între 26 septembrie, după ora 13:37‘, și 27 septembrie, numeroase aspecte organizatorice, administrative le vor ocupa atenția aducându-i pe unii la exasperare dacă vor fi nevoiți să-și piardă timpul cu chestiuni minore.

Citeşte întreaga ştire aici Horoscop Urania