HOROSCOP URANIA 22-28 februarie 2020. Se anunţă o săptămână malefică, axa karmică a deviat de la noroc

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

21 feb. 2020, 14:27
HOROSCOP URANIA 22-28 februarie 2020. Se anunţă o săptămână malefică, axa karmică a deviat de la noroc

Horoscop Berbec

Între 22 și 23 februarie, dimineața, posibile întâmplări pline de surprize și semnificații care pot dezvălui aspectele interesante privitoare la prietenii nativilor. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, perioadă dedicată, chiar fără voia sau intenția Berbecilor, universului interior: evocări, reflecții asupra evenimentelor și oamenilor care au lăsat urme profunde în amintirea nativilor. Perioadă a unor constatări sub forma “„trezirii la realitate” pe fondul unei revelații sau a unei iluminări posibile datorită influenței fazei de Lună Nouă în Pești, care va avea loc în ziua de 23 februarie și care va marca acest sector în felul ei specific: cu blândețe și cu subtilitate. Moment bun pentru meditație, introspecție, estimări înaintea unor decizii importante. Perioada va funcționa independent de voința Berbecilor în sensul vindecării blânde a spiritului încercat de evenimentele neplăcute care acum se risipesc din fondul lor sufletesc ca un fum, lăsând locul curat pentru noi experiențe, concluzii și evoluții. Acest tip de “„terapie astrală involuntară” îi va privi pe toți nativii, indiferent de vârstă sau de nivelul de înțelegere.

Horoscop Taur

Între 22 și 23 februarie, dimineața, provocări profesionale, ipostaze publice inedite, evenimente în care nativii vor fi implicați despre care se va vorbi. Încercare profesională sau de imagine pentru cei care se apropie de maturitate și pe care trebuie să o administreze cu grijă. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, relații agreabile cu prietenii mai noi sau mai vechi. Stare de comuniune sufletească, plăceri împărtășite alături de aceia (petreceri, evenimente fericite), revederea cu persoane de care îl leagă amintiri plăcute, situații speciale născute din preaplinul Lunii Noi în Pești din 23 februarie. Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, lumea interioară va fi destul de agitată. Din cauza celor douăzeci de cuadraturi între postùrile astrale care operează între casele a IX-a și a XII-a, Taurii vor avea o stare de neliniște, se vor îngrijora pentru fleacuri, vor avea trecătoare stări de nervozitate. Din 28 februarie, după ora 9:30′, Luna va începe să traverseze semnul lor zodiacal și le va da o binevenită tendință de a fi stabili, de a nu reacționa la primul impuls. În plus, relația armonică între Marte și Uranus, care va funcționa întreaga săptămână, va spori în intensitate, în acest răstimp, și îi va pune pe cei născuți în zodia Taurului, în fața unor situații mai puțin obișnuite legate de convingerile și idealurile lor, care pot produce o fisură și atunci ei vor trebui să înțeleagă motivul real pentru care aceasta s-a produs în conștiința lor; posibil conflict interior născut din spaima unor evenimente din în trecut, asemănătoare celor care se conturează acum, care i-au nemulțumit (“„rănit”?) pe nativi și care le trezesc nu doar resentimente și repulsii, ci și nevoia de a se distanța de ele categoric pentru a se securiza personal și profesional; atitudini radicale în plan ideologic.

Horoscop Gemeni

Între 22 și 23 februarie, dimineața, idei originale, idei în cascadă, intuiție, inspirație, vioiciune mentală. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, influențe astrale favorabile sectorului carieră, ascensiune socială, imagine publică. Gemenii vor avea parte de șansă, de protecție sau de un culoar favorabil dezvoltării personale fără efort, fără stres, fără contradicții. În ziua de 23 februarie, se va produce faza de Lună Nouă în Pești, care va încheia circuitul inaugurat anul trecut și va deschide unul nou. Chiar dacă semnificația acestui context astral nu pare să conducă spre numiri în funcții de răspundere, totuși, în acest răstimp ori,, cu o marjă de toleranță de 1-2 zile înaintea și după producerea lui, nu sunt excluse situațiile mulțumitoare, bucuria de a se vedea apreciați (laude publice, premii, distincții, “„presă bună”, admirație). Gemenii vor avea posibilitatea să sesizeze vulnerabilitățile din evoluția unor evenimente sau în conduita unor persoane și să se replieze, optând pentru eschive diplomatice sau pentru extrageri dintr-un context nesigur, ambiguu. Între 25 februarie, după ora 20:48′, și dimineața zilei de 28 februarie, confruntări cu persoanele apropiate: divergențe de opinie, imposibilitatea de a ajunge la un dialog constructiv, reacții dezagreabile, nervozitate, ostilitate stârnite și amplificate de cele douăzeci de cuadraturi între planetele care traversează zodia Berbecului și cea a Capricornului, ceea ce angajează segmentul banilor și al intereselor materiale și care pot declanșa aceste dispute. Din 28 februarie, după ora 9:30′, perioadă mult mai temperată, ba chiar surprinzătoare, prin calmul și temperanța care se vor așterne peste spiritul răscolit, până mai ieri, al nativilor. Imposibilitatea de a face compromisuri în privința unor drepturi bănești și avantaje materiale ce li se cuvin.

Horoscop Rac

Între 22 și 23 februarie, dimineața, în efortul lor de a rezolva o chestiune de interes material sau patrimonial, Racii vor propune sau vor pune în practică soluții mai puțin obișnuite; principalul este ca ele să fie acceptate și de partea adversă. Totuși, nativii nu trebuie să se bazeze pe ajutorul, contribuția sau acceptul prietenilor. Între 23 februarie, după ora 8:38′, și seara zilei de 25 februarie, universul convingerilor care stau la baza structurii lor umane (principii morale, idealuri, credință religioasă, aspirații personale, opțiuni profesionale) este frumos susținut de un mănunchi de tranzite care vor fi sporite în efectul lor de forța Lunii Noi în Pești, din ziua de 23 februarie. Multe premisze care au stat la baza deciziilor lor din ultima vreme vor fi analizate și șlefuite. Nativii vor da dovadă de un fel de “„sete” de progres, de “„mai bine”, de ridicare la nivelul unor comandamente superioare pentru atingerea cărora, dacă vor constata că nu au pregătirea necesară, se vor mobiliza să găsească și cele mai eficiente căi de atingere a performanței. Informații agreabile, flatante sau onorante cu privire la felul în care sunt priviți și apreciați în mediul lor profesional sau de activitate. Șansă de la o ipostază la care visau de mult și care va avea o legătură cu străinătatea într-un fel direct (plecare, strămutare, schimbare a reședinței) sau indirect, prin rude, prieteni, instituții.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro