Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021. Săptămână plină de riscuri

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 23 - 29 ianuarie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

22 ian. 2021, 12:31
Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021. Săptămână plină de riscuri

Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021 Berbec

În prima parte a zilei de 23 ianuarie, stare organică și mentală marcată de enervare sau de frica unor consecințe (amenzi, sancțiuni, penalități) legate de o stare de lucruri care li se aduce la cunoștință cu privire la regimul unor plăți, taxe, datorii. Atenție însă că unele dintre acestea pot fi parțial adevărate sau chiar neîntemeiate (confuzie, încurcătură de nume, de adresă, de context, etc.), așa încât, înainte să se lase pradă acestor stări interioare destabilizatoare, nativii ar trebui să se informeze cât mai bine cu privire la temeiul emiterii acelor documente, înștiințări, s.a.m.d. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, Berbecii vor trebui să ia legătura cu o persoană anume pentru a pune la punct niște detalii sau a face precizările necesare. Comunicare lejeră, sinceră și destul de eficientă. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, activități specifice legate de casă, gospodărie și familie. Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, predispoziție spre relaxare, sport, activități competiționale; chiar dacă nu se vor implica în jocuri și concursuri, întreaga atitudine a nativilor va fi una specifică stării de competiție: ambiție, motivație puternică, concentrate, regrupare a preocupărilor pe respectiva temă de viață, combativitate, dorință de afirmare, cu toatele intensificate și de impulsurile fazei de Lună Plină în Leu din seara zilei de 28 ianuarie. Aceasta, însă, va pune într-o ecuație dificilă relațiile de prietenie din cauza uneia sau mai multor surprize legate de evoluția, în plan personal, a relației lor cu niște cunoscuți. Surprizele pot veni de la dialogurile cu final imprevizibil, de la informațiile venite pe căi publice și sau oficiale, de la evenimentele greu de scontat în finalul lor destabilizator.

Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021 Taur

În prima parte a zilei de 23 ianuarie, început de zi dezagreabil fie din cauza unei stări organice sau sufletești apăsătoare, chiar și fără un motiv real, care să justifice această dezechilibrare interioară. Nu sunt însă excluse, în timpul nopții, al zorilor zilei și al dimineții acestui răstimp, nici accidentele pe corpul fizic (alunecări, căderi, lovituri), nici implicarea nativilor în situații cu potențial ridicat de risc. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, dialoguri, consultări, informări pe teme financiare/salariale în ideea de a proceda cât mai corect în varii situații care au legătură cu posibilele lor câștiguri constante. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, atitudine rezervată, atentă la detalii, menită să le ofere celor care s-au născut în acest semn zodiacal argumente pentru o decizie sau o replică (răspuns) pe care ar trebui să o dea în viitor. Nota generală este de prudență.

Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, provocările venite dinspre familie vor avea un ecou direct sau indirect asupra carierei sau a deciziilor profesionale pe care Taurii vor trebui să le ia și care se vor desfășura într-un climat tensionat, complicat de multiplele condiționări exterioare și amplificate de forța Lunii Pline în Leu, din 28 ianuarie, care se va produce în opoziție și, respectiv, în conjuncție cu Jupiter, de unde și nevoia nativilor de a lua în calcul ceea ce pot pierde sau ceea ce pot câștiga, de a cântări cu ce risc se vor asocia și unele, și celelalte. Moment important din punctul de vedere al ascensiunii sociale și al împlinirii profesionale, doar că acestea presupun și transformări radicale ale modului lor de viață, de gândire și de acțiune, nu toate ușor de acceptat sau de pus în practică de către nativi pentru că ele vor presupune și renunțări costisitoare.

Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021 Gemeni

În prima parte a zilei de 23 ianuarie, dimineață cu „demaraj” greoi: stare de oboseală, absența chefului de muncă sau perspectiva unor activități care cer efort fizic și mobilizare a resurselor organice; nemulțumirea, ca stare generală interioară, le poate provoca reacții bruște, brutale, uneori, sau aparent nejustificate. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal voioșie, degajare, dezinvoltură în abordarea chestiunilor mai dificile, inspirație, interes pentru tot ceea ce este nou. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, prudență financiară sau chiar refuz al unor cheltuieli care nu sunt urgente sau strict necesare, atitudine născută din reacția firească de apărare în fața unei evoluții financiare nemulțumitoare și plină de riscuri în viitor pe care se tem că nu le vor putea gestiona în totalitate.

Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, sectorul comunicării se prezintă, cel puțin pe hârtie, dinamic. Unii nativi nu vor ezita să abordeze chestiuni delicate în mai multe ipostaze sau ipoteze: vor să facă impresie bună, vor să se afirme, vor să atragă atenția asupra lor, vor să se impună autoritar, vor să combată un alt curent de opinie și de interese contrare cu ale lor, vor fi provocați, vor avea idei și soluții vizibil mai bune decât cele vehiculate în mediul în care se exprimă (loc de muncă, spațiu public, asociații, organizații, etc.), care vor fi răscolite și, uneori, chiar exacerbate în forma lor de manifestare de faza Lunii Pline în Leu, din seara zilei de 28 ianuarie. Gemenii vor da dovadă de o fantezie neobișnuită și vor putea găsi soluții chiar și situațiilor complicate. Ecou negativ al unor împrejurări cotidiene care le răscolesc amintirile și le permit să facă conexiuni de natură să-i pună pe gânduri din categoria „povestea se repetă”.

Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore
Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021 Rac

În prima parte a zilei de 23 ianuarie, un prieten poate păți un accident sau se poate afla într-o situație specială care să-l oblige pe acela să ceară ajutorul unei persoane născute în zodia Racului; ipostaze de viață care îl impresionează pe un nativ prin impactul pe care îl vor avea cuvintele, afirmațiile, situațiile sau conjunctura în care se vor afla în relație directă cu un prieten. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, aspect astral mai puțin semnificativ pe direcția celor două case ale sănătății. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Racului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un bun și profund patronaj astral; Luna se va afla în domiciliu, va fi o Lună puternică și profund benefică pentru acești nativi care se pot reechilibra organic, psihic și moral.

Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, abordare fermă a problemelor care au legătură cu veniturile salariale sau cu situațiile de viață personale care le complică statutul financiar. Un eveniment se poate precipita sub impactul Lunii Pline în Leu, din seara zilei de 28 ianuarie, care va acționa atât asupra casei banilor câștigați din muncă proprie, cât și asupra nevoii sau a speranței de a primi o susținere materială de la persoane particulare ori de la instituții. Totuși, contextul astral va fi, în ansamblu, mai bogat în provocări și ipostaze decât o sugerează determinarea prezentată adineauri. De la caz la caz, în funcție de vârstă, de statut socio-profesional și, mai ales, de harta nașterii, această perioadă poate instaura situații neprevăzute, unele mai bune, altele mai complicate (blocaje de la instituții, prevederi legale care împiedică o anume abordare sau soluționare a unor teme de viață condiționate de bani, de un statut material, de un context patrimonial).

Horoscop integral, pe libertatea.ro