Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în Scorpion, aspect astrologic ce ne ajută să renaștem din propria cenușă

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea Soarelui în Scorpion, pe 23 octombrie 2021. Aspectul este, la modul general, unul benefic și va dura aproximativ o lună.

22 oct. 2021, 16:06
Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în Scorpion, aspect astrologic ce ne ajută să renaștem din propria cenușă

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele reprezintă energia, iar atunci când intră în semnul Scorpion ne stimulează să ducem lucrurile la limită, ne îndeamnă să luptăm pentru a câștiga puterea absolută și, totodată, susține transformarea. Soarele în Scorpion ne sprijină să renaștem din propria cenușă.

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021 BERBEC

Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va străbate sectorul beneficiilor materiale născute din relația nativului cu alte persoane sau cu diferite instituții.

Tranzitul va pune în discuție unul sau mai multe motive de dispută pe fondul unor decizii sau inițiative de nedreptate (prejudiciu, abuz, încălcare a legii, conduită incorectă, acțiune nedemnă) care le-ar permite acelora să obțină un câștig din ceea ce de drept i se cuvine nativului.

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie TAUR

Pe 23 octombrie dimineața, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, introducând note șubrede de neîncredere ori sentimente de nemulțumire, gelozie sau invidie care pot afecta relațiile între soți sau partenerii de proiect.

În ceea ce-i privește pe asociații în afaceri, nota este de nesinceritate sau de joc dublu ori de ascundere a unei realități cu scopul de a controla o relație contractuală dintr-o poziție discretă, mai greu de descifrat, prin manipulare.

Citeste si Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021 GEMENI

Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va influența sănătatea curentă. Soarele va exercita un factor de protecție și învigorare, dar, pentru că de-a lungul celor patru săptămâni, în acest sector își vor mai face simțită prezența și alte planete, este de așteptat o răscolire a factorilor organici mai delicați ca rezultat al unor suferințe anterioare (boli cronice, operații, accidente, infecții greu de tratat sau recurente).

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021 RAC

Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va intensifica trăirile în plan sentimental. Emoțiile vor fi mai profunde, iar impulsurile mai puternice. Poveștile de dragoste se vor colora cu patos și răscoliri ale amintirilor care îi pot face pe nativi exigenți, geloși sau posesivi în relațiile cu cei dragi (inclusiv cu copiii lor).

Citeste si Horoscop karmic noiembrie 2021. Hackeri de inimi aduc probleme în cuplu. Ce zodii sunt afectate

Planetele care vor tranzita Scorpionul de-a lungul celor patru săptămâni (Marte, Mercur și Luna) vor nuanța și vor da tente diferite gândurilor, sentimentelor, motivațiilor și formelor lor de manifestare. Persoanele vulnerabile pot trece prin momente de slăbiciune (plâns, regrete intense, dor, sentimente copleșitoare de singurătate, depresie).

Citeste restul zodiilor pe www.libertatea.ro