Horoscop Urania 25-31 decembrie 2021: Ce zodii vor avea un Crăciun plin de bucurii, cine plânge cu lacrimi amare

Astrologul Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 25 – 31 decembrie 2021. Jupiter va intra în zodia Peștilor începând cu 29 decembrie, pe care o va traversa în două reprize.

24 dec. 2021, 14:48
Horoscop Urania 25-31 decembrie 2021: Ce zodii vor avea un Crăciun plin de bucurii, cine plânge cu lacrimi amare

Horoscop Urania 25-31 decembrie 2021 Berbec

În ziua de 11 decembrie se menține starea de relaxare resimțită de către nativi în ultimele zile. Perioadă bună pentru ca aceștia să se împace cu ei înșiși, cu lumea, cu oamenii. Între 12 și 14 decembrie dimineața, Luna va străbate zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn mai multă determinare, o dispoziție mai bună pentru a se apuca de activitățile în fața cărora până acum au pregetat.

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va sprijini, prin energie și motivație sau chiar prin entuziasm, orice demers legat de o activitate de perfecționare profesională sau de progres personal, pentru care trebuie să depună o muncă asiduă. Marte va patrona și eventualele deplasări; teoretic, ele privesc străinătatea, dar s-ar putea ca restricțiile în vigoare să le modifice statutul, perioada sau locația.

HOROSCOP RUNE de Crăciun. Ce nativi renasc de Sărbători 2021, primesc lumină divină!
Pe 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va părăsi definitiv pe 15 februarie 2022, ședere îndelungată din cauza unei retrogradări, timp în care planeta va tranzita sectorul carierei, introducând o utilă notă de maturitate, de seriozitate și de luciditate, ceea ce reprezintă un sprijin real în cazul Berbecilor tineri, care sunt mai avântați în felul în care doresc să-și croiască un drum în viață și în profesie și, prin asta, sunt mai puțin prudenți sau temperați în fața riscurilor.

Între 14 decembrie, după ora 10:11′, și seara zilei de 16 decembrie, posibilă relație încordată între un nativ și un prieten sau un grup de apropiați care au viziuni și interese divergente, atunci când se pune problema banilor, a unui avantaj material, a unui câștig, fie el și modest.

Între 16 decembrie, după ora 22:43′, și 17 decembrie, discuții mai puțin utile, interesante sau agreabile: nota generală va fi de percepție eronată a unui mesaj, de răstălmăcire, de superficialitate, de neatenție la detalii.

Horoscop Urania 25-31 decembrie 2021 Taur

În ziua de 11 decembrie, surpriză în viața profesională, moment delicat sau „interesant” pentru carieră, care iese în evidență printr-un fel aparte de a pune o problemă de dreptate, de reabilitare sau de reconfigurare a unui statut public și/sau social.

Între 12 și 14 decembrie dimineața, stare inexplicabilă de agitație și iritare care trebuie limitată pentru a nu crea efecte organice (insomnii, migrene). În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va accentua nevoia de intrare în legalitate, de a face ordine într-o relație interumană tulburată de conflicte bazate pe interese materiale sau litigii.

Disputele personale nu vor conduce la o rezoluție după cum, în următoarele două săptămâni, atitudinea celor două părți implicate în rezolvarea unei chestiuni financiare se va baza pe erori materiale, pe abuz de încredere, pe aplicarea exagerată sau disproporționată a unei prevederi legale, ceea ce va conduce la contestări, reclamații, verificări suplimentare, în vederea restabilirii cadrului legal firesc.

Pe 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va părăsi definitiv pe 15 februarie 2022, ședere îndelungată din cauza unei retrogradări, timp în care planeta va traversa sectorul conștiinței și al reprezentărilor superioare, bazate pe convingeri interioare sau pe experiența de viață, de unde și un binevenit plus de sobrietate și de responsabilitate în decizii și inițiative.

Între 14 decembrie, după ora 10:11′, și seara zilei de 16 decembrie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da nativilor stabilitate organică și psihică, echilibru comportamental și rezistență la factorii de eventuală tulburare afectivă ce s-ar putea ivi. Între 16 decembrie, după ora 22:43′, și 17 decembrie, informații legate de bani, de regimul salarial sau de un context financiar controlat de legi și contracte greu de acceptat de către Tauri.

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. Trimite o urare, un SMS, un mesaj de Crăciun 2021. Modele de MESAJE DE CRĂCIUN
Horoscop Urania 25-31 decembrie 2021 Gemeni

În ziua de 11 decembrie, posibil moment flatant pentru nativi sau ipostază publică profitabilă pentru cariera lor. Între 12 și 14 decembrie dimineața, în relațiile cu prietenii va fi loc de cooperare, dar și de multe dezacorduri, firești până la un punct, în desfășurarea unei activități comune.

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie; acestea vor deveni solicitante: va fi vorba de dispute verbale ori de controverse născute între partenerii de viață, de afaceri, de contract pe marginea felului în care ar trebui înțeleasă și aplicată o prevedere legală.

Discuțiile premergătoare semnării unui contract, precum și negocierile s-ar putea îndrepta spre un conflict deschis din cauza indisponibilității părților de a se înțelege; va fi o bătălie de intenții, o confruntare de orgolii și de ambiții, iar răstimpul cuprins între 16 decembrie, după ora 22:43′, și 17 decembrie, le va indica nativilor felul în care poate evolua o relație răscolită de premisele acelor contradicții. Perioadă în care se pot declanșa conflicte ce nu pot fi rezolvate decât pe cale legală.

Pe 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și, până pe 15 februarie 2022 (ședere îndelungată din cauza unei retrogradări), va străbate sectorul beneficiilor materiale rezultate din colaborarea nativului cu o instituție sau cu persoane particulare. În general, câștigul obținut va fi mai mic decât cel pretins, cuvenit sau care i-ar trebui unui Geamăn pentru a rezolva respectiva problemă.

Între 14 decembrie, după ora 10:11′, și seara zilei de 16 decembrie, relația complicată și abruptă între Uranus și Saturn poate stârni în sufletul unui nativ revolte și mânii provocate de ideile și măsurile care, odată puse în aplicare, îl vor împiedica în desfășurarea multor activități, intenții și inițiative.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro