HOROSCOP URANIA 25-31 iulie 2020. Previziuni pentru zodii

Horoscop Urania 25-31 iulie 2020. Iată previziunile astrale pentru ăptămâna 25 - 31 iulie 2020 pentru fiecare zodie în parte. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 09:12
HOROSCOP URANIA 25-31 iulie 2020. Previziuni pentru zodii

Horoscop săptămânal Berbec

Între 27 iulie, după ora 7:12, și 29 iulie dimineața, latura materială și patrimonială le va provoca unora stări de spirit pline de năduf, mai ales dacă în joc vor intra și interesele copiilor lor în numele cărora aceștia vor acționa.

Horoscop săptămânal Taur

Taurii se vor confrunta cu amintiri sau cu ecoul evenimentelor de dată recentă care nu le dau pace și-i reintroduc, cu fiecare evocare, într-un registru mai puțin favorabil muncii relaxate și a stării de bine.

Horoscop săptămânal Gemeni 

Unele persoane vor avea tendința să uite tot ce i-a nemulțumit la persoana dragă lor, fără ca prin asta să însemne că au iertat-o, ci doar că vor să ia distanță față de evenimentele care le-au introdus nemulțumirea sau îndoiala în suflet. Vorba lui Scarlett O’Hara: „la asta o să se gândească mâine”.

Horoscop săptămânal Rac

Nevoie de evadare în preocupări superioare, nu neapărat relaxante sau de divertisment cât de compensare interioară și de abordare a unui univers de valori superioare culturale, artistice, religioase, spirituale.

Citeşte mai mult AICI