Horoscop Urania 25 februarie – 3 martie 2023. Schimbări în viaţa personală şi profesională a multor zodii

Horoscop Urania pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2023. Berbecii vor fi solicitați, Taurii au nevoie de o pauză. Avem previziuni complete pentru fiecare zodie.

24 feb. 2023, 17:50
Horoscop Urania 25 februarie – 3 martie 2023. Schimbări în viaţa personală şi profesională a multor zodii

Horoscop Urania pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2023. Celebrul astrolog a prezentat horoscopul pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2023. Unele zodii vor avea probleme în plan personal, în timp ce pentru altele se anunță vești bune și decizii importante.

Berbec

Acești nativi vor fi foarte solicitați mai ales la începutul perioadei vizate. Vor fi nevoiți să participe la multe întâlniri, dezbateri sau chiar să aibă de susținut probe sau examene. Apar probleme în familie și se pregătesc pentru o discuție care le-ar putea produce disconfort. Intrarea lui Mercur în zodia Peștilor va avea o influență pozitivă asupra Berbecilor, care vor înțelege mai bine anumite lucruri. Nu sunt excluse tensiunile și conflictele cu cei dragi.

Horoscop Urania 25 februarie – 3 martie 2023 Taur

Taurii ar trebui să ia o pauză la începutul intervalului pentru a se distanța de lucrurile solicitante sau pentru a analiza anumite situații de la job sau din viața personală, înainte de a lua o decizie. Alți nativi vor primi protecție în sectorul sănătății. Ar putea exista, de asemenea, discuții legat de bani. S-ar putea să aibă o întâlnire care să îi bucure, iar Mercur din zodia Peștilor va aduce armonie, pace și înțelegere în relațiile de prietenie.

Gemeni

Gemenii vor renunța la ceea ce i-ar putea tulbura și vor să se bucure de un timp de relaxare. Luna va traversa zodia lor, iar nativii vor avea o capacitate mai mare de a se mobiliza pentru diverse activități din viața personală sau profesională, chiar și pentru unele mai neplăcute.

Mercur în zodia Peștilor le va aduce mai mult succes și laude în plan profesional. Ar putea primi șansa de a lucra într-un domeniu pe care și-l doreau de mult timp. Relațiile cu prietenii sunt bune și vor primi sprijin din partea acestora.

Rac

Racii vor avea o perioadă agitată, mai ales la începutul intervalului vizat de astrologul Urania. Luna va traversa zodia lor și le va da acestor nativi o profunzime specială în planul trăirilor interioare. Apar tensiuni în planul relațiilor parteneriale.

Horoscop martie 2023. Trei zodii care vor avea o lună lovită de noroc

După ce Mercur va intra în zodia Peștilor, Racii vor fi influențați pozitiv, mai ales în planul proceselor de gândire. Vor să cheltuie niște bani, deși s-ar putea să nu încaseze atât de mulți pe cât și-ar dori.

Horoscop Urania 25 februarie – 3 martie 2023 Leu

Leii vor fi mai echilibrați, vor da dovadă de tărie de caracter și de rezistență în fața anumitor provocări mai dificile. Vor avea conversații cu apropiații pe diverse teme. Vor fi mai atenți la sănătatea lor și la stilul de viață. Mercur din zodia Peștilor le va da intenția de a-și pune în aplicare o dorință pe care o au de mai mult timp.

Zodiile care vor avea protecţie divină în această primăvară. Nimic rău nu le poate atinge 

Fecioară

Acești nativi nu vor ceda influențelor pe care anumite persoane le exercită asupra lor. Fecioarele vor fi nevoite să accepte să facă lucruri care le vor plasa în centrul atenției, cum ar fi să vorbească în public sau să fie atent observate de superiori atunci când desfășoară activități profesionale. Relațiile parteneriale vor fi influențate în mod pozitiv de intrarea lui Mercur în zodia Peștilor.

Horoscopul complet pe libertatea.ro,