Horoscop Urania 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Nouă în Berbec ne ajută să ne înfruntăm temerile, să evoluăm pe plan personal şi spiritual şi vine cu schimbări majore

Principalul eveniment astrologic care va avea loc în acest interval de o săptămână este formarea aspectului de Lună Nouă în Berbec, pe data de 1 aprilie. Acest aspect va marca începutul unei noi stări de lucruri în anumite sectoare de viaţă, înnoiri, schimbări, evoluţii.

25 mart. 2022, 13:48
Horoscop Urania 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Nouă în Berbec ne ajută să ne înfruntăm temerile, să evoluăm pe plan personal şi spiritual şi vine cu schimbări majore

Horoscop Urania 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Nouă aduce noi începuturi și este un moment optim pentru manifestare și stabilirea intențiilor.

Luna Nouă în Berbec ne cere să ne chemăm liderii interiori, ne va ajuta să ne exprimăm mai deschis dorințele și să ne însușim adevăratele sentimente. Este un moment potrivit să ne înfruntăm temerile și să ne găsim motivaţia să ne atingem obiectivele.

Horoscop Urania 26 martie – 1 aprilie 2022. BERBEC

În dimineața zilei de 27 martie, planeta Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 11 aprilie, va introduce un fel de a fi și a reacționa al acestor nativi caracterizat prin grabă, nerăbdare, neatenție la detalii ori de câte ori vor trebui să se exprime, să ia cuvântul, să ia atitudine, să susțină o cauză, de unde și riscul de a comite gafe.

Luna Nouă în Berbec din ziua de 1 aprilie va marca începutul unei noi stări de lucruri într-un sector al cerului lor de naștere (înnoire, schimbare, salt, afirmare).

Citeste si Astrologul Nicoleta Ghiriș, previziuni sumbre despre război: „Tot anul este sortit acestor conflicte!”

Horoscop Urania 26 martie – 1 aprilie 2022. TAUR

Între 27 martie și dimineața zilei de 29 martie, răstimp agitat, plin de evenimente, solicitări și împrejurări care îi vor obliga pe Tauri să facă față unui orizont de așteptare socio-profesional plin de capcane, riscuri și provocări. Vehemența nu e o soluție, spiritul critic exacerbat va atrage antipatii.

Între 31 martie și 1 aprilie, una dintre cele două case ale sănătății va ridica probleme. Factorii de risc vor fi amplificați de Luna Nouă în Berbec, din 1 aprilie, precum și de intrarea planetei Mercur, în dimineața zilei de 27 martie, în zodia Berbecului; până pe 11 aprilie, acesta îi va tulbura, nativii ajungând să ducă adevărate războaie interioare.

Citeste si Horoscop. 4 zodii se vor îmbogăţi în zilele următoare, primăvara răsare soarele pe strada lor

Horoscop Urania 26 martie – 1 aprilie 2022. GEMENI

Între 31 martie și 1 aprilie, sectorul relațiilor de prietenie va fi pus la încercare de acumularea influxurilor astrale ale celor patru planete care vor tranzita atunci zodia Berbecului, de planeta Mercur, care, pe 27 martie, se va alătura Soarelui și planetei Kiron și care, până pe 11 aprilie, va semăna discordie și sămânță de ceartă, precum și de efectul pe care îl va avea asupra nativilor, pe 1 aprilie, Luna Nouă în Berbec; ea va răscoli spiritele și-i va transforma pe Gemeni în ființe combative, care se vor enerva repede și, uneori, fără un motiv întemeiat.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro