Horoscop Urania 26 septembrie – 2 octombrie 2020: Vin zile cu noroc la bani. Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 26 septembrie - 2 octombrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

25 sept. 2020, 08:57
Horoscop Urania 26 septembrie – 2 octombrie 2020: Vin zile cu noroc la bani. Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

Horoscop săptămânal Berbec – 26 septembrie – 2 octombrie 2020 Zodia Berbec.

În dimineața de 27 septembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va tranzita până pe 1 decembrie și în care se va afla, la un moment dat, în mișcare aparent retrogradă, asociată cu o revenire în zodia Balanței, între 28 octombrie și 10 noiembrie.

Surprize relaționale. În dimineața de 27 septembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va tranzita până pe 1 decembrie și în care se va afla, la un moment dat, în mișcare aparent retrogradă, asociată cu o revenire în zodia Balanței, între 28 octombrie și 10 noiembrie. El va introduce în acest răstimp destul de multe îndoieli privind o chestiune importantă din punct de vedere bănesc, material sau patrimonial ori poate să inducă erori de înțelegere, să vicieze comunicarea prin subterfugiile, artificiile și tertipurile lansate de unii și de alții pentru a-l șicana sau induce în eroare pe nativ. Între 28 septembrie, după ora 18.34, și zorii zilei de 1 octombrie, etapă mai blândă pentru suflet, psihic și univers interior.

Horoscop Cassandra. În weekend vor fi discuţii in familie. Atrageţi spre dumneavoastră oameni şi situaţii favorabile

Între 1 octombrie, după ora 5.37, și 2 octombrie, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da Berbecilor elan, încredere în propriile puteri, energie, motivație și spirit întreprinzător. În ziua de 2 octombrie, imediat după miezul nopții (ora 0.05, ora de vară a României) se va produce Luna Plină în Berbec, care va da o semnificație aparte unora dintre evenimentele care îl vor implica sau îl vor privi în mod direct pe câte un nativ. Atenție însă că nu chiar toate ideile care le vor acestora trece prin minte e bine să fie imediat puse în practică. Entuziasmul de moment trebuie cenzurat. E nevoie de o cercetare mai atentă; de exemplu, se reține ideea, se șlefuiește și se așteaptă momentul potrivit pentru a i se da curs. Relații parteneriale vor evolua pe muchia riscantă a alunecării în dispută. 

Horoscop săptămânal Taur – 26 septembrie – 2 octombrie 2020

În prima parte a zilei de 26 septembrie, mesaje venite din străfundurile conștiinței, amintiri și evocări care îi fac pe Tauri să fie mai reticenți față de unele inițiative socio-profesionale spre care tindeau să se îndrepte pentru a se integra unui grup de activitate. Acum, ceva îi va opri din acest elan: fie nu mai au încredere în unele persoane, fie află lucruri care umbresc proiectul.

Între 26 septembrie, după ora 9.08, și după-amiaza de 28 septembrie, efort de a contracara niște critici, niște atacuri sau niște situații tulburate în mod intenționat de niște persoane care nu-i (mai) sprijină și nu-i simpatizează pe nativi; secvența va continua, din păcate, destul de mult timp, pe fondul intrării planetei Mercur, în dimineața de 27 septembrie, în zodia Scorpionului, care va influența, până pe 1 decembrie, casa relațiilor parteneriale (colaboratori, parteneri de proiect, dușmani).

Între 28 septembrie, după ora 18.34, și zorii zilei de 1 octombrie, relații agreabile cu unul sau mai mulți prieteni (întâlniri care „le fac bine”, dialoguri interesante).

Horoscop săptămânal Gemeni – 26 septembrie – 2 octombrie 2020

În prima parte a zilei de 26 septembrie, chestiuni material, mai ales dacă acestea au o legătură directă cu un prieten sau cu un grup de apropiați care gestionează situația, punându-l pe nativ într-o situație de inferioritate sau de subordonare. Între 26 septembrie, după ora 9.08, și după-amiaza de 28 septembrie, dorință de a se afirma, de a face lucruri speciale care să-i dea nativului certitudinea că se află pe un drum care îi va permite dezvoltarea personală și succesul profesional.

În dimineața de 27 septembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va marca, până la 1 decembrie, sectorul muncii, al relațiilor de serviciu, al salarizării, dar și al sănătății, introducând un accent suplimentar, între 28 octombrie și 10 noiembrie, când se va afla în mișcare aparent retrogradă. Tranzitul nu va fi unul confortabil, pentru că va introduce note de îndoială, de regret, de stres și își va pune amprenta pe felul în care nativii vor reacționa la aflarea unor vești sau în contextul unor dialoguri/negocieri pe teme salariale și profesionale. 

Între 28 septembrie, după ora 18.34, și zorii zilei de 1 octombrie, dorință de a compensa niște momente acute cu o ipostază agreabilă; dorință de a le arăta celor din jur o altă față a personalității lor. Nativii vor face efortul de a tempera asperitățile și tensiunile, mai ales ale celor născute într-un context cu ecou în opinia publică, prin apel la diplomație, uneori la toleranță, și printr-o abordare superioară. Între 1 octombrie, după ora 5.47, și 2 octombrie, Luna va străbate sectorul relațiilor de prietenie pe care le va pune, din nou, în dificultate, fapt la care va contribui și Luna Plină în Berbec, din 2 octombrie, (ora 0.05, ora de vară a României), care îi va obliga pe nativi să ia decizii rapide cu privire la prieteni sau la o relație sentimentală.

Horoscop săptămânal Rac  – 26 septembrie – 2 octombrie 2020

În prima parte a zilei de 26 septembrie, relațiile parteneriale nu vor avea susținere astrală, punându-i pe nativi să nu vorbească, să nu accepte nicio propunere, să respingă ori să amâne o întrevedere. Relații ostile, care stau “să dea în clocot”, cu colaboratorii. Nativii se vor afla în dificultatea de a gestiona imaginea publică, autoritatea profesională, răspunderea, conștiința și presiunile sau situațiile penibile în care ar putea fi constrâns să intre sau cu care ar trebui să “se obișnuiască”. Risc de revoltă brutală a acestor persoane, indiferent de costuri. Între 26 septembrie, după ora 9.08, și după-amiaza de 28 septembrie, aspect puțin relevant pe direcția bani, venituri, avantaje.

În dimineața de 27 septembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va tranzita până pe 1 decembrie, și va introduce note speciale de influențare, de derută, de înșelătorie, de minciună în relațiile sentimentale. Unele pot fi adevărate manipulări, altele pot fi doar niște impresii subiective, alimentate de situațiile ambigui, greu de evaluat de către nativi. Între 28 septembrie, după ora 18.34, și zorii zilei de 1 octombrie, nevoia de refugiu în teritoriile gândului și ale conștiinței care să-i rupă pe Raci de preocupările banale, cotidiene. 

Între 1 octombrie, după ora 5.47, și 2 octombrie, Luna va străbate sectorul carierei, al succesului și al autorității profesionale ori al răspunderilor sociale și va repune în discuție acuzațiile mai vechi, va intensifica ostilitățile și antipatiile care, în ziua de 2 octombrie, când se va produce Luna Plină în Berbec, vor fi trăite intens și riscant. Moment karmic ce privește familia din care provine nativul, relațiile acestuia parteneriale și ascensiunea lui profesională (cariera, numele, imaginea, autoritatea, succesul) care pot fi destabilizate sau chiar pierdute, dacă situația va fi prost gestionată.