Horoscop Cassandra. În weekend vor fi discuţii in familie. Atrageţi spre dumneavoastră oameni şi situaţii favorabile

Horoscop Cassandra. Acum va aflati in lumina reflectoare-lor si va simtiti maguliti. Faceti tot felul de deplasari care va vor favoriza deschiderea unor usi pentru dumneavoastra. 

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 08:10
Horoscop Cassandra. În weekend vor fi discuţii in familie. Atrageţi spre dumneavoastră oameni şi situaţii favorabile

BERBEC 21.03-20.04: Conducatorul dumneavoastra, infocatul Marte, va pompeaza destula energie si va face sa deveniti increzatori, activi si chiar usor agresivi. Incepeti sa lucrati mai mult ca de obicei pentru a indeplini proiectele.

TAUR 21.04-21.05: In urmatoarele zile va veti concentra pe diverse activitati recreative, beneficiind de o uriasa energie furnizata de Soare. Relatiile cu copiii se vor imbunatati simtitor, iar cele romantice vor deveni mult mai placute.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti fericiti cand va aflati intr-un cadru familiar si va implicati mai mult ca de obicei in relatia cu unul dintre parinti. In weekend vor fi probabile discutii in familie, punandu-se accent pe reparatiile casei.

Horoscop WEEKEND 25-27 SEPTEMBRIE 2020. Mercur intră în Scorpion 

RAC 22.06-21.07: Programul dumneavoastra este cam aglomerat in aceste zile. Scrieti, studiati, va implicati in tot felul de discutii, rezolvati tot felul de treburi amanate pana acum, faceti mici excursii, cam cu asta va ocupati timpul.

LEU 22.07-22.08: Acum este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important in viata pentru dumneavoastra si mai ales pentru a sti ce decizii corecte puteti lua. Poate doriti sa aruncati o privire critica asupra a ceea ce detineti si sa scapati de ce nu mai aveti nevoie.

FECIOARA 23.08-22.09: Atrageti spre dumneavoastra oameni si situatii favorabile. Ar trebui sa profitati la maxim de aceasta fereastra a timpului ce va confera un impuls major si o energie pozitiva bogata. Impartasi-ti-va ideile cu altii pentru a avea succes.

BALANTA 23.09-22.10: Ar fi bine sa profitati de starea melancolica pentru a reflecta la intrebarile importante care va macina gandurile. Puteti chiar sa va definiti obiectivele pe care apoi sa le urmati. Unii dintre dumneavoastra ar putea incepe o noua poveste romantica.

SCORPION 23.10-21.11: Este important sa stiti sa beneficiati de interactiunea cu ceilalti, multi dintre dumneavoastra petrecand mai mult timp alaturi de tineri. Va veti bucura de compania acestora si veti beneficia chiar de noi prietenii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum va aflati in lumina reflectoare-lor si va simtiti maguliti. Faceti tot felul de deplasari care va vor favoriza deschiderea unor usi pentru dumneavoastra. Puteti incepe  unele negocieri cu institutii financiare pentru a obtine niste sume de bani considerabile. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Este posibil sa incepeti relatii cu oameni din alte tari sau de culturi diferite. Veti gasi usor echilibrul intre dumneavoastra si ceilalti. Daca sunteti in conflict cu cineva, atunci acum puteti face liniste.

VARSATOR 20.01-18.02: Iubirea, bucuria, frica, furia, rasul si romantismul vor face parte din spectrul emotional. Veti arunca o privire mai profunda asupra dumneavoastra, cautand adanc in suflet ceea ce va defineste. Veti folosi toate astea pentru a va defini mai bine.

PESTI 19.02-20.03: Atentia dumneavoastra este atrasa asupra partenerilor, a prietenilor apropiati si a persoanei dragi. Va bucurati si de relatii pozitive cu copiii, iar in weekend infloreste o relatie romantica. Aveti toate argumentele pentru a va simti excelent. Succes!