Horoscop WEEKEND 26-28 FEBRUARIE 2021. Weekend cu multa dragoste!

Venus, planeta iubirii, intra vineri in Pesti, iar sambata ne vom bucura de o spectaculoasa Luna plina in romanticul si visatorul Pesti.

26 feb. 2021, 12:07
Horoscop WEEKEND 26-28 FEBRUARIE 2021. Weekend cu multa dragoste!

Horoscop WEEKEND 26-28 FEBRUARIE 2021.

Iata horoscopul de weekend  scaldat de influente astrale majore. A trezut Ziua indragostitilor, a trecut Dragobetele, dar sezonul dragostei continua. Venus, planeta iubirii, intra vineri in Pesti, iar sambata ne vom bucura de o spectaculoasa Luna plina in romanticul si visatorul Pesti.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un weekend foarte important ca sa iti refaci energia. Chiar a sosit timpul sa te debarasezi si sa depasesti acele energii ce te-au tras in jos in ultimul timp. Nu are sens sa ramai blocat cand tu stii unde trebuie sa te duci si ce ai de facut ca sa ajungi unde ti-ai propus. Poate crezi ca satisfactia ta e prea indepartata, dar asta nu inseamna ca nu poate veni imediat dupa primul colt daca esti pe drumul bun. Ai incredere in Univers, in scopul tau aici pe lume, imaginandu-ti o mare retea de energie ce ne conecteaza pe toti in unitate. Esti Una cu restul omenirii si ai nevoie sa dai putere intregului sistem ce te inconjoara, pentru ca asa vei gasi puterea din tine.

Horoscop WEEKEND 26-28 FEBRUARIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Un weekend plin de imputernicire in care iti dai seama ca, desi ai in jur oameni care vin cu idei si solutii interesante, tu consideri ca pasiunea lor te inspira si mergi mai departe cu propria ta inspiratie. Poti face chiar multe daca iei in calcul oricare idei pe care le ai si pe care altii le pot considera ciudate, inacceptabile si irelevante. Numai un Taur poate crea un imperiu in mintea sa si poate crea un univers al viitorului, in timp ce altii sa nu il inteleaga si sustine. Nu uita ce zodie esti, o zodie a futurismului si viitorului. Fii mandru de ce ai realizat, de ce creezi si nu te indoi de puterea ta nici macar o secunda.

Horoscop special: DOUA luni FARA planete RETROGRADE! Ce OPORTUNITATI apar pentru zodia ta?
Horoscop WEEKEND 26-28 FEBRUARIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In weekend, vei ajunge la solutii mult mai pline de tact la situatiile de pe rol, constient de obiectivele tale si de oamenii de care ai nevoie. Unele probleme vor fi lasate in urma si vor veni surprize ca urmare a unor vechi alegeri facute in acord cu inima. Stiind ca ai facut alegerile potrivite, iti va fi mai usor sa respiri din tot sufletul si sa mergi mai departe cu curentul vietii. Stai departe de masele mari de oameni si de toti care sunt neclari in intentiile lor. Trebuie sa te concentrezi pe ce ti se pare tie si doar tie important. Nu ai nevoie de oameni sa te distraga la tot pasul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.