HOROSCOP URANIA 28 DECEMBRIE 2019-3 IANUARIE 2020. O zodie plânge de Revelion, o alta îşi găseşte marea drgoste

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 28 decembrie 2019-3 ianuarie 2020. Ce se va întâmpla cu fiecare zodei în parte săptămâna viitoare vedeţi un pic mai jos. 

27 dec. 2019, 12:35
HOROSCOP URANIA 28 DECEMBRIE 2019-3 IANUARIE 2020. O zodie plânge de Revelion, o alta îşi găseşte marea drgoste

Berbec

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 28-3 Ianuarie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Ianuarie 2020. Berbec 28-3 Ianuarie 2020.

In prima parte a zilei de 28 decembrie, posibile griji legate de activităţile publice sau profesionale. între 28 decembrie, după ora 07:21, şi 30 decembrie, după- amiaza, surprize plăcute de la prieteni sau trăite alături de cei apropiaţi. întâlniri neaşteptate, ipostaze amuzante sau inedite.

Citeşte şi HOROSCOP 2020. O zodie va avea anul viitor 7 luni în care se va umple de bani

În ziua de 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 16 ianuarie, punându-i deseori pe cei născuţi în Berbec în situaţia de a-şi evalua şi reevalua activitatea profesională sau un plan major de viaţă. între 30 decembrie, după ora 17:42, şi 2 ianuarie dimineaţa, răstimp în care unii vor simţi nevoia să se odihnească, să recupereze somnul sacrificat în ultimele zile de dragul distracţiilor sau din cauza activităţilor în cascadă, aglomerate pe ultima sută de metri a acestui an.

Între 2 ianuarie, după ora 6:01, şi 3 ianuarie, Luna va străbate zodia natală a Berbecilor şi le va da energie sau chef de viaţă şi entuziasm. Cei tineri vor fi plini de iniţiativă şi vor simţi nevoia să facă lucrurile ieşite din tiparul monotoniei vieţii de fiecare zi. în ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 16 februarie 2020, influenţând, în acest răstimp, sectorul studiilor înalte, al proiectelor majore de viaţă, al speranţelor, dar şi al conştiinţei. Contextul va fi unul profitabil pentru cei tineri, care vor simţi nevoia să opereze schimbări în viaţa lor sau nevoia să se pregătească în mod special pentru a progresa sau pentru a-şi pune un plan în aplicare. Atenţie la ceea ce se va rosti sau se va întâmpla, fie şi numai ca o anticipare, în plan profesional, în preajma zilelor de 2 şi 3 ianuarie, care le vor impune, în ciuda relaxării specifice acestor zile de sărbătoare şi vacanţă, o meditaţie responsabilă pentru ipostazele publice sau oficiale şi deciziile pe care le vor lua în viitorul apropiat.

Taur

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 28-3 Ianuarie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Ianuarie 2020. Taur Saptamana 28-3 Ianuarie 2020

In prima parte a zilei de 28 decembrie, aspect astral puţin semnificativ. între 28 decembrie, după ora 7:21, şi 30 decembrie, după-amiaza, motive de bucurie sau de satisfacţie profesională. Momente plăcute, flatante sau întorsături fericite ale unei stări de lucruri în plan profesional, care îi vor obliga pe nativi să-şi reevalueze nişte principii, nişte implicaţii sau nişte atitudini, cu atât mai justificate, cu cât, din 28 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 16 ianuarie, ceea ce le va da seriozitate şi maturitate în gândire ori abilitatea de a evalua corect o împrejurare. Perioadă care va sta sub semnul identificării unor limite personale sau conjuncturale cu privire la un plan major de viaţă.

Între 30 decembrie, după ora 17:42, şi 2 ianuarie dimineaţa, dorinţa de a fi alături de prieteni, plăcerea de a împărtăşi satisfacţii şi gusturi comune cu cei apropiaţi: uneori, revederi plăcute, pline de drag şi nostalgie. între 2 ianuarie, după ora 6:01, şi 3 ianuarie, stare organică marcată de oboseală, stres sau enervări trecătoare, care nu le fac plăcere, pentru că le complică viaţa şi îi obligă să-şi întrerupă preocupările relaxante pentru a rezolva chestiuni curente, dar urgente sau strict necesare. Din 3 ianuarie, Marte va începe să tranziteze zodia Săgetătorului, influenţându-le, în chip energic, până pe 16 februarie 2020, sectorul beneficiilor materiale, care pot fi realizate cu ajutorul sau prin intermediul altor persoane şi instituţii, de unde şi o dinamică specială a preocupărilor şi activităţilor pe care nativii le vor desfăşura. Nota generală va fi dată de contextul juridic, de nota imperativă, de corectitudine, de onorabilitate sau de legalitate, dar trebuie ţinut cont şi de latura dinamică, combativă sau uneori chiar conflictuală a discuţiilor premergătoare rezoluţiilor finale.

Gemeni

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 28-3 Ianuarie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Ianuarie 2020. Gemeni 28-3 Ianuarie 2020

In prima parte a zilei de 28 decembrie, aspect puţin semnificativ în acest răstimp. Din perspectiva intrării planetei Mercur în zodia Capricornului, în ziua de 29 decembrie, se conturează o perioadă de preocupări legate de bunurile sau de avantajele materiale ce trebuie conservate, primite sau atribuite, care va dura până pe 16 ianuarie şi care nu se va asocia cu realizări rapide şi simple, ci, dimpotrivă, cu piedici, întârzieri sau condiţii greu de acceptat. între 28 decembrie, după ora 7:21, şi 30 decembrie, după-amiaza, idei interesante, soluţii ingenioase, inspiraţie sau mobilitate mentală, care pe unii îi poate face simpatici şi interesanţi, dar care poate juca un rol important dacă, în afara relaxării fireşti acestor momente de sărbătoare, cei născuţi în Gemeni vor fi preocupaţi de chestiunile majore ale construcţiei lor personale (studii, progres profesional, afirmare socială).

Între 30 decembrie, după ora 17:42, şi 2 ianuarie dimineaţa, discrete motive de satisfacţie, născute din felul în care sunt judecaţi şi apreciaţi de cei apropiaţi ori de către public, mai ales dacă nativii desfăşoară activităţi artistice şi interpretative de natură să facă o impresie frumoasă în rândul spectatorilor. între 2 ianuarie, după ora 6:01, şi 3 ianuarie, relaţii dinamice cu prietenii: nu sunt excluse discuţiile aprinse, contradicţiile şi confruntările de opinii ori abordările rigide ale chestiunilor curente de viaţă şi activitate desfăşurate în comun cu aceia. în ziua de 3 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 16 februarie 2020, şi va da o dinamică specială relaţiilor parteneriale: întâlniri cu premise legale, juridice (inclusiv procese), dezbateri pe marginea unui proiect sau a unui contract. Tranzitul îşi va pune amprenta şi pe relaţiile conjugale şi, acolo unde există nemulţumiri mai vechi, va reaprinde conflictele.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.