Horoscop Urania 29 aprilie – 5 mai 2023. Conjuncturi astrale favorabile, deşi sunt planete retrograde

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

28 apr. 2023, 13:30
Horoscop Urania 29 aprilie – 5 mai 2023. Conjuncturi astrale favorabile, deşi sunt planete retrograde

Horoscop Urania 29 aprilie – 5 mai 2023 Berbec

În ziua de 29 aprilie, sectorul sentimental ar putea fi tulburat de trăiri intense, născute din orgoliu, vanitate, ambiție și dorință de impunere a voinței personale, ceea ce nu va fi primit cu bunăvoință, ba, dimpotrivă, de aici se pot naște discuții absurde și replici pătimașe între Berbeci și o persoană dragă lor.

Între 29 aprilie, după ora 21:59′, și 2 mai dimineața, axa celor două case ale sănătății va evolua normal; viața interioară se va concentra uneori, în mod programat, pe ideea de compensare și evadare în visare, ceea ce îi va rupe pe nativi de preocupările terre à terre. Evoluție firească a treburilor de serviciu: simț al răspunderii, simț al datoriei, disciplină.

Între 2 mai, după ora 9:09′, și 4 mai, după-amiaza, relațiile parteneriale vor fi (relativ) agitate în măsura în care cei născuți în zodia Berbecului se vor întâlni cu niște persoane în vederea punerii la punct a unor proiecte comune sau a rezolvării unor divergențe. Fără a se dezvolta un conflict (cu excepția unuia anterior conturat), întâlnirea va fi principială, dar „încinsă”.

Zodiac chinezesc weekend. Surprize în plan sentimental şi o alimentare de card neaşteptată. Înţelepţii Orientului au şi un avertisment!
În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă, în care va evolua până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă de la 27°53′ Capricorn; acest context va introduce vibrații noi, care vor putea fi resimțite mai ales că lunga retrogradare îi va permite să consolideze tendințele pe care le-a lansat cât a traversat zodia Vărsătorului și care vor fi diferite în funcție de sectorul pe care l-a ocupat în acest context în funcție de harta nașterii fiecărui nativ.

Între 4 mai, după ora 17:33′, și 5 mai, angajare astrală a celor două case ale banilor și ale bunurilor din perspectiva efectului pe care îl va avea Luna Plină în Scorpion, din seara zilei de 5 mai (20:34′); aceasta va pune în evidență procedurile incorecte, manevrele oneroase sau măsluirea adevărului pentru a-l păcăli pe câte un nativ.

Horoscop Urania 29 aprilie – 5 mai 2023 Taur
În ziua de 29 aprilie, posibile disfuncții domestice sau conflicte în familia din care provine nativul ce se pot prelungi și pot deveni și mai acute în preajma zilei de 3 mai. Între 29 aprilie, după ora 21:59′, și 2 mai dimineața, stabilitate afectivă, emoții bine controlate, măsură în reacții și decizii.

Între 2 mai, după ora 9:09′, și 4 mai, după-amiaza, calm organic, dar ambalări interioare atunci când nativii vor fi luați de valul amintirilor, al analizelor și al proiecțiilor în viitor care pot pune în prim-planul atenției lor situații nemulțumitoare, revolte și supărări neconsumate până la capăt care îi pot destabiliza dacă nu le vor ține sub control.

Relații de muncă destinse, conjunctură favorabilă pentru o mică schimbare de statut sau de venit salarial. În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă și, până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă de la 27°53′ Capricorn, va introduce vibrații noi care vor putea fi resimțite, mai ales că lunga retrogradare îi va permite să consolideze tendințele manifestate în sectorul carierei.

Horoscop WEEKEND 28-30 aprilie 2023. Razboinicul Marte in confruntare cu vindecatorul ranit Chiron

Între 4 mai, după ora 17:33′, și 5 mai, relațiile parteneriale vor sta sub semnul influenței exercitate de Luna Plină în Scorpion, din seara zilei de 5 mai (20:34′), care va tulbura apele cu tot felul de trăiri și reacții confuze și tendințe de influențare (manipulare) a nativului în cadrul unor discuții (negocieri), prin felul în care se va prezenta o problemă astfel încât partea adversă să-și ascundă adevăratele intenții și interese. Conflicte conjugale.

Totuși, contextul poate aduce o situație specială în plan personal (consolidare, decizii), pe fondul unor constrângeri venite dinspre familie și carieră. Poate că aceste ipoteze nu vor fi rostite sau puse în aplicare imediat; bine ar fi să se petreacă asta după 16 mai, când Mercur se va stabiliza în avantajul celor născuți în Taur.

Horoscop Urania 29 aprilie – 5 mai 2023 Gemeni
În ziua de 29 aprilie, comunicarea interumană va fi viciată de deformarea adevărului, de situațiile care vor perturba mecanismele de emisie-recepție a unei știri ori de împrejurările conflictuale care pot altera conținutul unui mesaj.

Deplasări cu peripeții mai mari sau mai mici în țară sau în străinătate (va fi nevoie de prudență și de vigilență în toate împrejurările). Între 29 aprilie, după ora 21:59′, și dimineața zilei de 2 mai, preocupări domestice necesare, entuziasm temperat pe fondul unor activități care nu sporesc cota de satisfacție personală, nefiind vorba de vreo reușită, ci de activități banale, de rutină.

Între 2 mai, după ora 9:09′, și 4 mai, după-amiaza, viața sentimentală se va desfășura obișnuit, cu grijă, pentru a nu tulbura echilibrul instaurat între nativi și cei dragi lor. Mai tumultuoase pot fi relațiile de prietenie, unde se pot înregistra controverse, observații, explicații, dispute.

În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă și, până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă, de la 27°53′ Capricorn, va introduce vibrații noi care vor putea fi resimțite, mai ales că lunga retrogradare îi va permite să consolideze tendințele privitoare la convingerile interioare, la atașamente și la motivațiile superioare de curând configurate.

Între 4 mai, după ora 17:33′, și 5 mai, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul major al Lunii Pline în Scorpion, din seara zilei de 5 mai (20:34′), când se pot activa sau agrava micile infecții tratate incorect sau neglijate, sinuzitele, consecințele neplăcute ale unor interveniții stomatologice majore, disfuncțiile mai vechi genitale, renale sau urinare. În schimb, universul interior va fi consolidat și greu de destabilizat de factorii externi. Posibil eveniment neplăcut la locul de muncă. Stare de spirit agitată și refractară la orice soluție.

Mai multe pe libertatea.ro