Horoscop WEEKEND 28-30 aprilie 2023. Razboinicul Marte in confruntare cu vindecatorul ranit Chiron

Fii deschis la surprize in acest weekend. Mergi in exterior si accepta invitatiile sociale. Ai incredere ca energia ce te inconjoara te conduce mai aproape spre dorintele cele mai fierbinti

28 apr. 2023, 07:58
Horoscop WEEKEND 28-30 aprilie 2023. Razboinicul Marte in confruntare cu vindecatorul ranit Chiron

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 28-30 aprilie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana poate aduce complicatii. Si asta din cauza confruntarii dintre razboinicul Marte se si vindecatorul de rani Chiron din Berbec. Egoul are de suferit, insa este o ocazie perfecta sa te vezi asa cum esti. Sunt lectii mari de invatat.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Berbecule, un mix de urcusuri si coborasuri iti vor colora weekendul. Cand emotiile te depasesc, te poti indrepta pentru sustinere oricand spre partener. Asteapta-te ca Luna in Fecioara sa iti dea o energie calma. Vei gasi pace interioara sub influenta ei si din asta vor beneficia toate relatiile tale. Daca simti nevoia puternica sa iti hranesti mintea si spiritul, petrece mai mult timp in casa. Inconjoara-te cu oameni pozitivi.

Previziuni RUNE LUNA mai 2023. Runa ALGIZ este inversată! Ce transmit pietrele mistic din alfabetul zeilor
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca esti Taur inca singur, intuitia iti va fi mai puternica in acest weekend, gratie influentelor astrale. Ai de ascultat cu atentie vocea interioara si vei gasi oportunitati in departamentul iubirii. Actuala atmosfera astrala iti va favoriza momente speciale, deci alege sa fii cu oamenii care conteaza cel mai mult pentru tine. o conversatie inteligenta plina de sens iti va hrani sufletul, Taurule.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Fii deschis la surprize in acest weekend. Mergi in exterior si accepta invitatiile sociale. Ai incredere ca energia ce te inconjoara te conduce mai aproape spre dorintele cele mai fierbinti. Reanalizeaza-ti scopurile personale de viitor sub supravegherea Lunii in Fecioara care iti creste vibratiile pozitive, deci da-ti voie sa fii mai aventuros.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Racule, exista asa de multe lucruri placute de facut pentru tine in weekend, deci fa-ti planuri din timp. Vei fi curand in stare de a sarbatori si nimeni din ce dragi nu trebuie sa ramana pe dinafara. Un sens de a fi impreuna va umple aerul tau. Inainte de a se termina saptamana, petrece si putin timp singur in liniste sufleteasca pentru a-ti hrani spiritul.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Draga Leule, sa fii pe faza intrucat weekendul poate sa aduca provocari in relatia de cuplu. Tine minte sa actionati ca o echipa si focuseaza-te sa treceti impreuna prin orice. Luna in Fecioara te ajuta sa restaurati armonia, cu calm si detasare. Exista ceva din viitor pentru care amandoi vibrati la unison. Orice construiti in acea directie va va uni si va va intensifica dragostea. Speranta, aprecierea si recunostinta – iata emotii de care vei avea parte dar pe care e nevoie sa le cultivi si tu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

URMĂTORUL RETROGRAD, din 1 MAI 2023! Planeta morții și a renașterii revine în Capricorn. Să ne îngrijorăm?