Horoscop Urania 29 iunie-5 iulie 2019. Marte va intra în zodia Leului, Venus va intra în zodia Racului. Luna Nouă în Rac

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 29 iunie - 5 iulie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

28 iun. 2019, 11:04
Horoscop Urania 29 iunie-5 iulie 2019. Marte va intra în zodia Leului, Venus va intra în zodia Racului. Luna Nouă în Rac

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În ziua de 29 iunie, preocupări legate de bani, stârnite de evenimente neprevăzute care schimbă datele problemei sau care îi prind nepregătiți pentru a le face față. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, dialoguri care se nasc firesc, comunicare plăcută, utilă sau chiar exemplară, dacă unii dintre nativi se exprimă într-un cadru organizat, în ședințe și întruniri publice. Posibile deplasări de scurtă durată dar și posibile fracturi în relațiile cu instituțiile „la distanță”, aflate dincolo de granițele țării de la care Berbecii așteaptă un răspuns.

Citeşte şi Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru VINERI 28 iunie 2019. Cine profită de oportunităţi?

Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, și care va accentua nevoia Berbecilor de aventură, de plăceri trăite intens (mai ales în ipostaza sportului de agrement, ca procedură medicală sau ca activitate profesionistă).

Chef de viață, dorința de a găsi satisfacții la tot pasul. Dialoguri pe teme afective care se vor relua în prima parte a lunii august. Perioada cuprinsă între 2 iulie, după ora 04:24′, şi 4 iulie dimineaţa, va sta sub semnul major al Lunii Noi în Ra, care va avea loc în ziua de 2 iulie, şi care va sublinia deficiențele dar şi chestiunile urgente refăcând lista urgențelor personale. Această ipostază astrală va fi preluată și dezvoltată de planeta Venus care, pe 3 iulie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, colorând cu o nuanţă maternă sau feminină evenimentele care vor avea aloc în acest răstimp.

Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie intensitate emoțională, senzuală și sexuală. Orgoliile masculine vor funcționa la cote mari, foarte mari, modificându-le felul de a fi, a simți și acționa într-un chip pătimaș. Dacă, pentru bărbați, aceste ipostaze pot avea accente dramatice justificate de intensitatea trăirilor, pe femei ele le pot împinge spre gesturi şi şi iniţiative subiective, egoiste sau deloc elegante.

TAUR

În ziua de 29 iunie, nativii vor fi preocupați de persoana lor, de înfățișarea lor, de sănătate și de echilibrul psihic. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, dialoguri pe teme salariale, bănești sau fiscale generate de felul în care este pus în aplicare un act juridic. Dispute pe tema unui beneficiu, avantaj, câștig nu neapărat bănesc. Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, timp în care va aprinde scânteia unor dispute în interiorul familiei din care provin sau îi va pune „pe jar” pe nativii care se vor vedea obligați să găsească soluții pentru a-și proteja statutul material ori pentru a apăra posibile litigii cu consecințe asupra integrității averii personale (mai ales dacă este vorba de procese).

Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, predispoziție limitată pentru conversații și mărturisiri, tendință generală accentuată de Luna Nouă în Rac din 2 iulie. Contextul nu este deranjant decât în măsura în care, unele persoane, vor fi obligate să se exprime liber, în cadrul organizat al unor audiții, vizionări, interviuri, depoziții, concursuri, ședințe de lucru pe o temă delicată. În plus, această tendință va continua trei săptămâni prin contribuția planetei care, pe 3 iulie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, răstimp în care doar studiul bazat pe memorare și examenele unde va fi nevoie de o etalare ponderată a cunoștințelor vor avea susținere.

În cazul persoanelor mature sau vârstnice, crize de conștiință și regrete născute din concluzii târzii, dezamăgitoare. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, atitudini, reacții, riposte și inițiative energice, luate „la mânie”, care vor avea ca scop apărarea familiei în general, a unui membru, a numelui, a renumelui, a tradiției sau a integrității familiei.

GEMENI

În ziua de 29 iunie, răstimp puțin semnificativ. Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, perioadă plăcută: nativii se vor simți în largul lor fiind comunicativi, veseli, optimiști. Relațiile parteneriale pot trece, din nou, printr-un moment delicat; poate fi vorba de mici dispute conjugale, de fricțiuni între colaboratori, de disensiuni între asociați privind stilul de a conduce o afacere, un proiect.

Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august. Va începe o perioadă intensă, importantă, care se va instala pe sectorul comunicării al hărții cerului acestor nativi. Astfel că, Gemenii vor fi mult mai combativi, mai implicați, mai determinați decât în alte dăți dar și provocările vor fi mai puternic resimțite de către aceste persoane care vor acorda imporanță secvențelor de viață pe care trebuie să le rezolve: examene, dispute, călătorii.

Gemenii vor avea ambiția și orgoliul de a demonstra cine sunt și de ce sunt în stare dacă se pun pe învățat. Alteori, poate fi vorba de îmbrățișarea unei cauze pentru care pun în joc întreaga lor energie, combativitate și pregătire profesională ori pentru a cărei rezolvare se pregătesc (se antrenează) în mod special. Pe 2 iulie, se va produce faza de Lună Nouă în Rac, care va pune problema economiilor și a raționalizării veniturilor. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, o notă specială se poate instala în mintea și sufletul unor nativi care vor refuza să rezolve o problemă curentă prin înstrăinarea unui bun de valoare medie sau prin vânzarea unui obiect din patrimoniul personal.

Pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, și care va crea oportunități sub forma unor ajutoare din partea familiei. Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, confruntări verbale, eventual chiar dispute, născute din atitudinea rigidă și orgolioasă a nativilor.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.