Horoscop Mariana Cojocaru. Tensiuni în paradisul conjugal, eclipsa de Lună aduce necazuri

Eclipsa de Lună vine cu anumite probleme pentru trei zodii, care pot pierde lucruri importante din viața lor, precum locul de muncă sau persoana iubită. Citește ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

27 mai 2021, 09:18
Horoscop Mariana Cojocaru. Tensiuni în paradisul conjugal, eclipsa de Lună aduce necazuri

Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Eclipsa de Lună din 25-26 mai este aspectul central al săptămânii, care vrea să le detroneze pe celelelalte. Dar, știți că astrele nu mă pot păcăli pe mine! Aspecte concentrate, cu efect de Domino, vom avea în Gemeni. În rezonanță cu Axa Karmică vor fi Venus și Mercur, iar Eclipsa va face aspect de cvintil cu Marte, patroana voastră. Piese de Domino sunt: dragoste-comunicare, cariera, justiția, ș.a.

Horoscop săptămânal pentru zodia TAUR
Taur- Cvintilul planetelor din zodia voastră cu planetele ciorchine de pe Axa Eclipsei de Lună, din care nu lipsește Venus, vă vor supune sentimentele la analiză. Deci, să vedeți tensiuni în amor, în Paradisul conjugal. Să vedeți dispunte, certuri, neînțelegeri(Mercur-Eclipsă). Șicane chiar și în cuplurile proaspăt legate. Sănătatea nu va sta pe roze: Karma lui Lilith este  periculoasă (cu Uranus).

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI
Gemeni- Cum Mercur nu lipsește din ecuația Eclipsei de Lună din 25-26 Mai, să vă văd pe unde veți scoate cămașa. Cutremure pe Destin. Unii pot avea doar în dragoste, alții în carieră(business), iar alții pe sănătate. Să nu vă fie de mirare că unii pot avea pe toate segmentele existențiale menționate anterior. Sau, chiar pe justiție, acte, contracte, relațiile cu copiii sau rudele de gradul unu și doi, alianțe.

Horoscop săptămânal pentru zodia RAC
Rac- Sincope pe Destin sau fisuri care pot anunța dărâmarea unui edificiu important de viață. Cu bunăvoința dumneavoastră, sănătatea este prima pe lista efectelor cvintilului Marte cu Eclipsa de Lună din 25-26 mai. Sunteți tineri și nu aveți probleme de sănătate? Atunci, ordinea priorităților se schimbă, deși și tinerii din ziua de azi au probleme de sănătate. Cariera va fi pe marginea prăpastiei…

Horoscop săptămânal pentru zodia LEU
Leu- Eclipsa de Lună din 25-26 mai anunță probleme în iubire și relații, atât la voi cât și la Rac, că tot nu am apucat să le spun! De aceea am și sugerat cititorilor să citească întreg Horoscopul de-l realizez pentru kfetele.ro. Destin la extreme, cum vă spuneam de fiecare dată când analizam eclipsele. Oricum, trebuie să raportez totul la momentul nașterii voastre și a ceea ce ați fost/ați făcut în vieți anterioare.

Horoscop săptămânal pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Afecținuni ascunse care pot scăpa de sub control, anunță Eclipsa de Lună în rezonanță cu Mercur și Venus. Puteți fi vizați voi sau cineva din familie sau cercul de prieteni. Cum Venus nu lipsește din puzzle-ul săptămânii viitoare, vizate sunt relațiile sentimentale, care pot fi supuse dușurilor, erodării. Astfel de efecte pot genera separări, divorțuri, vorbe dure aruncate. Copiii sunt miezul problemei.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ
Balanța- Câtă vreme nu este violență fizică și abuz emoțional, Venus în rezonanță cu Eclipsa de Lună va tranșa lucruri și situații delicate de viață, pentru că în cvartalul perioadei vor fi și Mercur și Soarele în Gemeni. Imunitate scăzută pe sănătate, cu efecte asupra sănătății. Vă puteți mișca în reluare sau vibrațiile pot fi exacerbate, de nu veți putea adormi de multitudinea problemelor(carieră, familie).

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Taurii dau de greu. Leii leagă relaţii cu o persoană specială

Horoscop săptămânal pentru zodia SCORPION
Scorpion- Viitoarea Eclipsă de Lună din 25-26 mai vă dă doar Șah la Destin. Nu vorbim încă de șah mat, decât dacă aveți blocaje pe karmă. Oricum umblați cu cariera pe un teren minat sau cu business-ul. Dragostea și sănătatea sunt în pioneze. Mă și mir cum apare încă Băsescu(Scorpion) tot timpul la TV, să ne explice cum e să duci țara în bălării. Până și rudele mele mută postul când dau de el, că-s sătule!

Horoscop săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR
Săgetător- Să vedeți ce lovituri/ pedepse vă aplică eclipsele care urmează. Vedeam acum ceva timp o ageamie în numerologie care analiza țara în Săgetător, cu ziua națională. Degeaba spun de atâția ani că țara e Vărsător, că nu știu unii și nici nu învață. Haideți s-o lăsăm în Săgetător, că-i de pierzanie. Cu Ungaria în 15 martie, în Pești, se va alege praful de ea. Ardeal-Săgetător, Ungaria-Pești: relație=Amanți.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia CAPRICORN
Capricorn- Cum se aproie Eclipsa de Lună, e bine să fiți atenți la afecțiunile care se pot croniciza. Vor fi activi dușmanii vizibili și invizibili pe carieră și în dragoste. Vă recomand să parcurgeți tot acest Horoscop, ca să vă faceți o imagine de ansamblu asupra efectelor generate de conglomeratul de planete active pe Axa Karmică din Gemeni și Săgetător. Oricum, fiecare are astrograma lui complexă!…

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

Horoscop special. Mercur retrograd in Gemeni. Cum sunt afectate zodiile