HOROSCOP URANIA 3 – 9 iunie 2017: Lună Plină în Săgetător, cum sunt afectate zodiile

HOROSCOP URANIA 3 - 9 iunie 2017: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru prima săptămână din luna iunie.

02 iun. 2017, 03:29
HOROSCOP URANIA 3 – 9 iunie 2017: Lună Plină în Săgetător, cum sunt afectate zodiile

Berbec

Între 3 și 5 iunie, la prânz, tensiunile parteneriale vor fi resimțite mai intens. O stare de apăsare, o strângere de inimă vor încerca toți cei care au o situație complicată ce nu a putut fi rezolvată nici prin diplomație, nici printr-o acțiune energică.Starea de stres se va accentua din după-amiaza zilei de 4 iunie, ora 19:16′, când Marte va intra în zodia Racului, respectiv în casa a IV-a a cerului lor astral. Contradicțiile se vor accentua pe parcursul acestei săptămâni cât și a celor viitoare așa încât nativii ar trebui să ia în calcul posibilele degradări ale unui dialog, menținut până acum cu mare efort și răbdare, cu persoanele cu care se află în conflict sau într-o stare de incompatibilitate, inclusiv cu rudele apropiate sau cu soțul/soția. Între 5 iunie, după ora 13:46′ și 8 iunie, noaptea, premizele materiale le vor ocupa întreaga atenție. Nativii vor fi în căutarea unei soluții dar ea se va lovi de argumentele de bun simț sau de circumstanțele din ziua de 6 iunie, când Venus, va intra în casa a II-a a banilor obținuți prin muncă, și le va da prudența necesară pentru a evita inițiativele neinspirate. Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va influența pozitiv casa învățăturii, a comunicării și a deplasărilor pe distanțe mici sau pe termen scurt. Între 8 iunie, după ora 02:00′ și 9 iunie, acest sector al călătoriilor și al legăturilor, mai ales prin corespondență, cu persoane oficiale sau cu instituții, se va intensifica pentru unii, pe fondul unor probleme personale care țin de examene, studiu, perfecționare profesională. Pe 9 iunie, la ora 16:09′, în acest sector de viață, se va produce faza de Lună Plină, la 18°:53′ Săgetător, care poate anunța o schimbare iminentă ori îi poate obliga pe Berbeci să modifice substanțial un proiect în funcție de evenimentele de ultimă oră sau de informațiile primite.

Taur

Între 3 și 5 iunie, la prânz, dorința intensă de a echilibra o stare de lucruri în neregulă care le amenință locul de muncă. Dar, din după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, când Marte va intra în zodia Racului, dialogul va fi tot mai anevoios. Uneori, nativilor le-ar putea fi impusă tăcerea asupra unui subiect, alteori, intimidați de amploarea evenimentelor sau de gravitatea consecințelor, ei vor opta, din proprie inițiativă, pentru discreție. Amprenta acestui context astral va dura mai multe săptămâni. Între 5 iunie, după ora 13:46′ și 8 iunie, noaptea, în ciuda felului lor prudent, în ultima vreme, de a se purta al Taurilor, o relație partenerială stă să izbucnească. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului și, din această poziție, se va purta ca un adevărat protector, ferindu-i de excese și greșeli, fără a le permite, însă, și un progres în negocieri. Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va facilita un schimb intens de informații, vești și avertismente menite să le corecteze o impresie generală sau o intenție cu privire la un proiect de viață care presupune o cheltuială mare, fie ea și sub forma unei investiții. Între 8 iunie, după ora 02:00′ și 9 iunie, axa celor două case ale banilor va fi marcată de faza Lunii Pline în Săgetător, care se va produce pe 9 iunie, la ora 16:09′. Ea va avea darul să introducă un element de noutate sau posibilitatea de a lua în calcul un început de viață și activitate pe fondul unei schimbări de statut financiar, ca o consecință a punerii în aplicare a unor măsuri legislative. Nativii trebuie să vegheze asupra relației defectuoase cu unii prieteni, pe al căror ajutor nu trebuie să conteze și pe care nu e indicat să-i implice în problemele lor. Atenție, la riscul unor accidente provocate de un mijloc de transport sau care se poate manifesta în varii ipostaze, de la elementul Foc.

Gemeni

Între 3 și 5 iunie, la prânz, Gemenii se vor simți purtați pe aripile inspirației; ei vor fi mai senini, mai veseli, mai degajați în reacții și mai spontani în trăiri. Nota generală este de chef de viață, de relaxare, de detașare față de factorii de stres și de obligațiile curente pe care vor avea tendința să le ignore, să le amâne, să le „uite”, pentru moment. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra în zodia Racului și-i va obliga să constate că exuberanța „costă”, deci va fi nevoie de mai multă chibzuială. Între 5 iunie, după ora 13:46′ și 8 iunie, noaptea, nu se conturează evenimente speciale în planul activității stabile dar, din dimineața zilei de 6 iunie, când Venus va intra în zodia Taurului, se va putea vorbi de intuiție sau de un factor din categoria norocului, a împrejurărilor fericite, a coincidențelor salvatoare care le pot atrage atenția Gemenilor asupra unui aspect în legătură cu locul de muncă, ce trebuie și poate fi corectat. Ajutor nesperat în vederea găsirii unei slujbe, pentru cei care nu au un plasament sau care sunt nemulțumiți de condițiile actuale de muncă și salarizare. Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra în zodia lor, și va declanșa un binevenit proces de „aerisire” mentală: Gemenii vor renunța la ideile fixe, la suspiciuni, la pozițiile inflexibile, absurde sau greșite, dând dovadă de multă inițiativă, de spontaneitate, sinceritate și limpezime a minții. Între 8 iunie, după ora 02:00′ și 9 iunie, se vor înmulți dialogurile incomode cu soțul sau soția, cu partenerii din firmă, cu asociații într-un proiect ori chiar cu dușmanii și rivalii. Aspect delicat, alunecos, imprevizibil în privința proceselor și a tuturor tipurilor de litigiu, în prejma zilei de 9 iunie, când, la ora 16:09′, pe casa a VII-a, relațională, se va produce faza de Lună Plină în Săgetător.

Rac

Între 3 și 5 iunie, la prânz, Racii nu se vor putea detașa de amărăciunile și îngrijorările care privesc familia lor. Această stare aceasta nu va dispărea și, cu intensități și nuanțe diferite, ea va fi trăită, în continuare, pentru aproximativ o lună, de acum în acolo, pe fondul intrării, în după-amiaza zilei de 4 iunie, a planetei Marte în zodia Racului. Acest tranzit va introduce o notă de stres, de enervare și, uneori, de refuz al evidenței, de neacceptare a realității, Racii preferând să aștepte și să „sape” după dovezi și argumente. Între 5 iunie, după ora 13:46′ și 8 iunie, noaptea, răstimp marcat de trăiri amestecate care oscilează între amintiri neplăcute și dorința de a le da celor care i-au „rănit” o pedeapsă exemplară și slăbiciunea de a ceda de dragul lor sau al lacrimilor și rugăminților acestora. Contextul astral poate fi util celor care desfășoară activități artistice; aceștia ar putea crea valuri de emoție nobilă, în interpretarea lor. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului, plasament astral care va îmblânzi relațiile cu prietenii și cunoscuții și care determina o binevenită o mână de ajutor, la nevoie. Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra în zodia Gemenilor, ceea ce va compensa, prin libertate de gândire și, uneori, chiar prin curajul unor inițiative interesante, impulsul marțian de care vorbeam. Între 8 iunie, după ora 02:00′ și 9 iunie, este posibil să se producă mai multe evenimente de mică amploare la locul de muncă sau să se vehiculeze numeroase vești contradictorii cu privire le eventualele schimbări care ar urma să se producă acolo. În ziua 9 iunie, axa celor două case ale sănătății va fi intens solicitată de Luna Plină în Săgetător care va avea lor la ora 16. Cei cu afecțiuni neurologice și circulatorii trebuie să se abțină de la eforturi fizice, șocuri psihice, imprudențe de orice fel.

Leu

Între 3 și 5 iunie, la prânz, Leii se vor confrunta cu o tendință astrală menită să le tempereze ieșirile nervoase. Nativii vor trebui să-și controleze reacțiile vehemente în mod special, din 4 iunie, după-amiaza, când Marte va intra în zodia Racului, pentru că acest tranzit va crea tulburări în sectorul muncii, ceea ce le-ar atrage nativilor critici și ostilitate din partea șefilor sau chiar a colegilor și le-ar permite dușmanilor să-și facă jocul, prin specularea acestor slăbiciuni. Între 5 iunie, după ora 13:46′ și 8 iunie, noaptea, motive de îngrijorare provocate de un detaliu legat de casă, patrimoniu, familie. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a X-a a carierei acestor nativi, ceea ce le va deschide numeroase uși spre un „mai bine” profesional, social și public. Leii trebuie să valorifice toate oportunitățile care se vor ivi și să nu spună niciodată „e prea mult”: vor avea timp să le trieze sau să le ierarhizeze, ulterior. Pe 7 iunie, Mercur va intra în zodia Gemenilor, în casa prietenilor, ceea ce reprezintă al doilea factor pozitiv al perioadei, prin întâlnirile utile cu persoane oficiale sau de curând cunoscute care le vor oferi informații necesare și consultări avizate. Între 8 iunie, după ora 02:00′ și 9 iunie, relațiile sentimentale vor fi „vânturate”. Leii vor spune multe și mărunte, starea lor de spirit va fi schimbătoare, ei reacționând pe baza impresiilor de moment. Nimic nu va fi profund sau stabil: nici nemulțumirile, nici micile certurile între îndrăgostiți; din păcate, nici promisiunile. Pe 9 iunie, la ora 16:09′, se va produce faza de Lună Plină în Săgetător care poate să marcheze un „început” în viața afectivă a Leilor (aventuri trecătoare ). Atenție la acele persoane interesante, fascinante care vor neapărat să-l cucerească pe un nativ dar care ascund multe, dovedindu-se, mai târziu, a fi periculoase.

Fecioara

Între 3 și 5 iunie, la prânz, nativii vor trebui să pună la punct un detaliu financiar; teoretic, nu le va fi greu. În după-amiaza zilei de 4 iunie, Marte va intra în zodia Racului și va genera atitudini „colțoase” și iritare în legătură cu unele persoane de care nativul a fost apropiat. Fie apar divergențe, fie interesele îi mână, și pe unii și pe alții, în alte direcții care nu mai pot susține relația. Între 5 iunie, după ora 13:46′ și 8 iunie, noaptea, nativii aparținând acestui semn zodiacal nu-și vor putea reprima plăcerea de a „înțepa” pe cineva: observații critice, comentarii sarcastice. Comunicarea cu o Fecioară ar putea deveni confortabilă din dimineața zilei de 6 iunie, când Venus va intra în zodia Taurului și le va insufla toleranță, îngăduință ba chiar și capacitatea de a uita sau ierta. Tranzitul Micului Benefic prin casa a IX-a va avea darul de a le da, pentru câteva săptămâni, stabilitate în gândire, atitudine pozitivă, relativ optimistă, un fel sănătos de abordare a chestiunilor delicate și spor la învățătură prin acumularea de cunoștințe sau de experiență practică. Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va accentua dorința de a se remarca a celor tineri sau de a se exprima în public a celor maturi. Între 8 iunie, după ora 02:00′ și 9 iunie, interesele de familie revin în prim-plan, provocate de un context legal, juridic sau de obișnuitele „încurcături” administrative. Contextul este mai bogat în semnificații din cauza influenței pe care o va exercita Luna Plină în Săgetător, care se va produce în ziua de 9 iunie și care ar putea avea un impact special asupra carierei și vieții profesionale a unor nativi. Nu sunt excluse situațiile în care Fecioarele nu vor avea prea multe variante, ba chiar, pentru unii s-ar putea vorbi de constrângeri pentru a proteja pe cineva din familie sau a salva ceva (stare materială, renume, sănătate, etc.).

Continuarea, pe libertatea.ro