Horoscop Urania 30 aprilie – 6 mai 2022. Luna Nouă în Taur vine cu noi începuturi. Este momentul potrivit să facem o schimbare majoră în viaţa noastră

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este Luna Nouă în Taur, care are loc pe 30 aprilie. Influenţa ei se va resimţi pe tot parcursul săptămânii care urmează.

29 apr. 2022, 23:03
Horoscop Urania 30 aprilie – 6 mai 2022. Luna Nouă în Taur vine cu noi începuturi. Este momentul potrivit să facem o schimbare majoră în viaţa noastră

Horoscop Urania 30 aprilie – 6 mai 2022. Luna Nouă în Taur este o invitație la încredere și la a construi cu mai multă determinare și cu mai multă răbdare lucrurile pe care ni le dormim. Contextul astral ne oferă, aşadar, un sprijin major pentru a ne îndeplini visurile.

Luna Nouă în Taur aduce noi începuturi. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vrem să schimbăm în viaţa noastră. În cele ce urmează, Urania ne spune cum va influenţa aspectul de Lună Nouă fiecare zodie.

Horoscop Urania 30 aprilie – 6 mai 2022 BERBEC

Luna Nouă în Taur, din 30 aprilie, care va pune temelia unor noi relații bănești între nativ și instituțiile cu care colaborează ori care poate determina situații avantajoase, dar mai puțin obișnuite. Şanse care pot fi valorificate în contextul vieții curente, inițiative interesante sau profitabile, dar și momente mai șubrede prin nervozitate, nerăbdare, superficialitate, tendința de a exagera ieșirile necontrolate ale unor interlocutori.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici mai 2022. Ce zodii atrag banii ca un magnet şi se reconfigurează profesional

Horoscop Urania 30 aprilie – 6 mai TAUR

Pe fondul Lunii Noi din 30 aprilie, Taurii vor fi obligați să țină cont de mesajele astrale ale momentului, să le analizeze și să construiască ipoteze de viață din perspectiva unei eventuale modificări a modului lor de viață. Teoretic, ar putea fi vorba de adaptarea la noi condiții sociale sau profesionale și de nevoia consolidării rezistenței lor fizice și psihice care să le permită să depășească o etapă mai complicată și mai solicitantă de viață personală sau publică.

Horoscop Urania 30 aprilie – 6 mai 2022 GEMENI

Luna Nouă în Taur din 30 aprilie le va indica nativilor sectorul existențial asupra căruia vor trebui să se concentreze și în care vor trebui să mai „lucreze”. În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul relațiilor de prietenie, oferindu-le celor care s-au născut în zodia Gemenilor șansa de a primi sprijinul unui prieten.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Nativii acestor ZODII au toate sansele sa devina MILIARDARI! Verifica daca esti pe lista!