Horoscop Urania 30 martie – 5 aprilie 2024. Cinci planete în „sensul vieţii” pentru o zodie. Ce se întâmplă cu Casa Căsătoriei şi Casa Banilor

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

29 mart. 2024, 12:20
Horoscop Urania 30 martie – 5 aprilie 2024. Cinci planete în „sensul vieţii” pentru o zodie. Ce se întâmplă cu Casa Căsătoriei şi Casa Banilor

Horoscop Urania Berbec – 30 martie – 5 aprilie 2024
Între 30 martie și 1 aprilie dimineața, spirit tânăr, novator, inițiativă, dorință de acțiune, motivații puternice, entuziasm manifestat atât de către Berbecii tineri, cât și de către cei maturi. Între 1 aprilie, după ora 6:05′, și 3 aprilie dimineața, unele persoane s-ar putea confrunta cu situații mai greu de gestionat în plan profesional sau în cadrul unor activități publice (funcții).

Nu o dată, dorința lor de a schimba mersul lucrurilor, de a elimina cadrele vechi de gândire și de acțiune va stârni proteste și rezistența celor vizați în chip drastic care se vor regrupa într-o formulă de contestare sau de rezistență, dar asta nu-i va supăra pe nativii despre care vorbim acum, pentru că le va da posibilitatea să demonstreze forța de a rezista la stres, la conflicte, la tensiuni socio-profesionale sau de altă natură (ideologică, politică, economică etc).

La începutul zilei de 3 aprilie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, care va dura până pe 26 aprilie, timp în care va crea un cadru astral necesar reevaluării unor premise de viață personală (proiecte, inițiative, dorințe).

Traseul planetei prin zodia Berbecului va mai dura, ea părăsind acest semn abia pe 15 mai, permițându-le Berbecilor să facă necesarele corecturi sau revizuiri ale datelor esențiale. Între 3 aprilie, după ora 11:08′, și 5 aprilie la prânz, posibile surprize neplăcute oferite de un prieten, întorsături neplăcute ale unor momente trăite de către nativi alături de apropiații lor.

Pe 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 29 aprilie, va tempera tensiunile interioare născute din tumultul aglomerării de planete în zodia Berbecului. Din 5 aprilie, după ora 13:13′, acumulare majoră de influxuri astrale în casa I a personalității Berbecilor (cinci planete alături de sensul vieții) care vor declanșa o maximă solicitare a tuturor celor care s-au născut în această zodie.

Relațiile de dragoste ale acestor 4 zodii se îmbunătățesc pentru tot restul anului 2024. Ce rol au iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter
Horoscop Urania Taur – 30 martie – 5 aprilie 2024

Între 30 martie și 1 aprilie dimineața, atitudine corectă față de temele de viață curentă care fac referire la câștiguri, administrare a banilor, obținere a unor avantaje materiale. Între 1 aprilie, după ora 6:05′, și 3 aprilie dimineața, Taurii vor trăi un sentiment neplăcut de limitare sau de nevoie de a se alinia unor comandamente cu deosebire în spațiul profesional.

Pe 3 aprilie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, care va dura până pe 26 aprilie, timp în care planeta va desfășura o activitate astrală în zona gândirii interioare, a rumegării unor idei, a rezolvării unor preocupări (obsesii) care, în acest context, vor putea fi evaluate și reanalizate până la rezolvarea ecuației lor interioare.

Între 3 aprilie, după ora 11:08′, și 5 aprilie la prânz, situații inconvenabile, ipostaze ale vieții publice care se asociază cu insecuritatea socioprofesională.

În ziua de 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 29 aprilie, va opera în sectorul casei a XII-a, instaurând o bună dispoziție organică sau o vioiciune mentală care le va permite să accepte și să facă față unui mod de viață solicitant. Dar Venus va părăsi acest semn abia pe 15 mai, oferindu-le celor născuți în Taur un răstimp generos ca să mediteze în voie asupra aspectelor de viață peste care au trecut în grabă și care acum se dovedesc a fi fost mai complexe.

Din 5 aprilie, după ora 13:13′, relațiile de prietenie vor fi în continuare răscolite de cele trei și, în aceste câteva zile, patru planete care le vor permite să mențină un dialog plăcut, întâlniri agreabile, sentimente sincere de simpatie și rezonanță interioară pe coordonatele unor interese sau gusturi și preocupări comune, doar că, de la sfârșitul acestei săptămâni, situația va începe să se modifice și o atmosferă apăsătoare își va face simțită prezența, relațiile „înnorându-se” ca ecou al unor emoții negative.

Horoscop Urania. Se anunță un val de binecuvântări astrale în casă și familie. Vezi dacă și tu te numeri printre norocoșii zodiacului
Horoscop Urania Gemeni – 30 martie – 5 aprilie 2024

Între 30 martie și 1 aprilie dimineața, posibile dialoguri într-un cadru oficial pe chestiuni de metodă (norme și aplicări ale legii), dorință de a pune ordine în relațiile parteneriale, abordări punctuale ale unor instituții prin reprezentanții ei în vederea reglementării unui contract sau a unei dispute.

Între 1 aprilie, după ora 6:05′, și 3 aprilie dimineața, atitudine rigidă ori de câte ori se va pune problema cedării unor bunuri, a renunțării la un avantaj sau a micșorării unei cote de participare la un beneficiu.

La începutul zilei de 3 aprilie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 26 aprilie, cât va dura această postură, va crea un cadru mai mult sau mai puțin favorabil reevaluării unor idei, implicării nativilor în activități alături de un prieten sau de un grup de apropiați. Gemenii vor putea să analizeze atent oportunitatea respectivei inițiative, neezitând să se răzgândească sau să pună noi condiții; timp vor avea, pentru că Mercur va părăsi definitiv acest semn abia pe 15 mai.

Între 3 aprilie, după ora 11:08′, și 5 aprilie la prânz, idei interesante, auzite, comentate, însușite ori puse în aplicare chiar dacă unele dintre ele vor conține o doză de aventurism. Pe 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 29 aprilie, ea va opera în spațiul relațiilor de prietenie, introducând un dinamism aparte, născut din nevoia de a comunica, de a coopera, de a socializa, dar fără capacitatea de a face concesiile necesare (ambiții, orgolii).

Din 5 aprilie, după ora 13:13′, provocări speciale născute din tumultul activităților profesionale sau al implicării unora dintre Gemeni în activități importante de conducere, de organizare sau de reprezentare. Dificultatea gestionării unor secvențe de viață publică va rezulta din jocul între vis, dorință, speranță, ideal și constrângerile momentului sau limitările relaționale.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro