Horoscop Urania 31 august-6 septembrie 2019. Mare susţinere astrală pentru zodia Fecioarei. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 31 august – 6 septembrie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

30 aug. 2019, 11:19
Horoscop Urania 31 august-6 septembrie 2019. Mare susţinere astrală pentru zodia Fecioarei. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, etapă a hărniciei, a datoriilor de serviciu, poate mai multe decât în alte dăți, ce trebuie să fie rezolvate. Posibile discuții pe teme de muncă (program, atribuții, orar, termene de predare), efort de reglementare a unui regim de muncă, în indiferent ce tip de raportare (angajare, colaborare, participare temporară), în condiții cât mai corecte și adecvate.

Citeşte şi Horoscop WEEKEND special 30 august-1 septembrie 2019, cu 5 planete plus Luna Noua Neagră în Fecioară! Ce aduce zodiilor un context unic

Preocupări legate de starea de sănătate care, într-o primă etapă, pot fi generate de disfuncții gastrice sau, în funcție de organul afectat, mai pot impune un regim alimentar specific respectivei tulburări. Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, efort de a se purta cât mai rezervat și cât mai diplomatic în eventualele întâlniri cu parteneri de afaceri, de proiect ori pe fondul unui conflict ce se desfășoară în instanță.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, sentiment, mai mult sau mai puțin justificat, care trebuie raportat atent la context și la specificul evoluției unor relații care au la bază un interes material și care îi pot sugera unui nativ că este trădat sau manipulat. Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, unor persoane le pot parveni informații, invitații și ocazii de a pleca într-o călătorie dincolo de granițele țării în varii contexte, pentru care trebuie să facă diligențele necesare.

Sfârșitul săptămânii se poate asocia cu o ipostază socială, de imagine sau de autoritate și responsabilitate care poate reprezenta, pentru unii, un pas pe calea consolidării unui parcurs profesional iar pentru alții asumarea unor posturi publice care îi va obliga să accepte niște rigori ce pot apărea ca o constrângere sau o limitare a libertății lor de mișcare și afirmare. Pentru cei care își doresc o carieră, asta însă nu va reprezenta un motiv să renunțe sau să ezite.

TAUR

Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, sentimente temperate, corect analizate, stare de echilibru sau, măcar, de aspirație spre o stare de bine și, eventual, de fericire, trăită fără stres, fără exaltare, care să le dea sentimentul de siguranță.

Relație constructivă a părinților cu copiii, efort al celor maturi de a consolida un stil, de a-și impune autoritatea; preocupări pentru latura concretă a dezvoltării copiilor: hrană, sănătate, îmbrăcăminte, cele necesare studiului fără excese și concesii în fața capriciilor. Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, evoluție organică echilibrată, tendința de a evita stările încordate la locul de muncă și de a rezolva chestiunile curente cu tact.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, disponibilitatea spre dialoguri și explicații va fi destul de restrânsă. Negocierile vor fi marcate de reticențe, bănuieli, neîncredere, bazate, poate, pe un motiv real chiar dacă, pentru moment, nu foarte clar (presimțire, intuiție). Sunt de luat în calcul, cu multă precauție, o serie de avertismente sau informații care trădează un comportament, manipulator menit să-l intimideze pe nativ.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, atitudine corectă, vădită de cei născuți în zodia Taurului în abordarea unor chestiuni materiale sau strict bănești, a căror rezolvare depinde de voința și putința altor persoane. Interesant moment astral favorabil celor care desfășoară activități de creație și de interpretare, care le poate oferi nativilor posibilitatea coagulării unei viziuni artistice solide dar și răbdarea necesară finisării unor etape de lucru. Aspectul este favorabil tuturor genurilor artistice cu un plus de eficiență și determinare în favoarea arhitecturii, a design-ului, a amenajărilor interioare, a urbanismului, a artei grădinilor și scenografiei.

GEMENI

Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, activități casnice menite să pună lucrurile la punct într-o gospodărie sau în familie. Posibile divergențe, întreaga săptămână cu soțul sau soția care are un punct de vedere diferit de cel al nativului sau care nu este cooperant ori se arată dezinteresat de aceste „complicații” pe care le lasă în sarcina celui născut în zodia Gemenilor.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, stare generală relaxată, disponibilitate spre divertisment care să nu-i solicite prea mult. Disponibilitate spre „jocurile minții”, spre activitățile culturale sau educative.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, posibile clipe de enervare la locul de muncă declanșate de situații ciudate sau nedreptate. Specială se poate dovedi această perioadă pentru cei care au funcții și care pot avea impresia, sau chiar convingerea, bazată pe evidențe, că statutul lor este pus în pericol de însăși evoluția evenimentelor exterioare voinței sau capacității lor de a schimba cursul evenimentelor.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, relații parteneriale destul de corecte, abordare principială a unor probleme în cuplu sau între asociați dar și eventuale concesii făcute de dragul imaginii, pentru păstrarea aparențelor sau a imaginii publice ori pentru ducerea la bun sfârșit a unui proiect, pentru a nu strica coeziunea și eficiența unui grup de lucru (asociați).

Atenție în cazul celor care se află în mijlocul unei dispute patrimoniale (partaj, moștenire, testament, donație) asupra cărora se pot exercita presiuni morale și amenințări în vederea obținerii unei concesii sau a unei renunțări care se va pune abia acum, pe fondul unor evenimente al căror sfârșit era așteptat de mult timp (de ex. decesul cuiva care ridică, astfel, probleme de succesiune), să văd puși într-o astfel de situație.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.