Horoscop WEEKEND 30 iulie – 1 august 2021. Se deschide portalul la granita dintre luni

Contextul astral al acestor zile iti mentine atentia pe subiectele de tin de munca ta, chiar daca sunt zile libere.

30 iul. 2021, 12:38
Horoscop WEEKEND 30 iulie – 1 august 2021. Se deschide portalul la granita dintre luni

Horoscop weekend.

Iata horoscopul de weekend 30  iulie – 1 august 2021 scaldat de influente astrale majore. Interesant acest weekend aflat la granita dintre doua luni, iulie si august. De vineri pana duminica, Soarele aflat in Leu se afla fata in fata cu vibratiile restrictive ale lui Saturn retrograd in Varsator.

Mercur inainteaza usor si se va pozitiona in centrul Soarelui. Se va resimti o sporire a facultatilor mentale si a capacitatii de a critica. Chiar daca nu va fi nimeni impresionat de ceea ce faci tu, aminteste-ti ca diamantul va straluci intotdeauna. Nu renunta la ceea ce faci.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Contextul astral al acestor zile iti favorizeaza relatiile din cadrul familiei care acum devin mai usoare si mai calde. Simti o mai mare disponibilitate sa faci compromisuri si sa vezi tot ce e mai bun in altii. Daca simti ca ai dori sa faci anumite amenajari acasa, sa aduci imbunatatiri, este un timp minunat sa te gandesti la ele si sa le si faci. Esti singur ? Ai putea avea sentimente puternice pentru cineva iar zilele ce vin sa fie tocmai bune sa decizi daca vrei sa mearga lucrurile mai departe natural sau deloc sau sa faci tu pasi suplimentari.

Horoscop rune august 2021. Nu incerca sa te opui fortelor karmice!
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Contextul astral al acestor zile iti mentine atentia pe subiectele de tin de munca ta, chiar daca sunt zile libere. Oricare ar fi sarcinile si muncile pe care le-ai luat asupra ta si care te pot solicita, esti fericit sa pui la bataie efortul implicat ca sa obtii un rezultat de durata. Cheia pentru a reusi este sa mentii un bun echilibru intre munca si relaxare. Se pot anunta si relaxari romantice la orizont care iti prind foarte bine. O intalnire plina de viata si pasiune te poate umple de speranta, insa bucura-te de moment deocamdata.

Horoscop Mariana Cojocaru. Jupiter Retrograd pe cea de-a şaptea casă zodiacală. Nu e bine!
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Contextul astral al acestor zile pune lumina asupra unei clarificari importante de care ai nevoie. Daca ai vorbit cu cineva repetat despre actiunile sale, zilele acestea pot aduce o conversatie care iti permite sa mergi mai departe si sa gasesti finalizare. Si probabil ca aceasta nu vine inainte de vreme. Totodata, ai putea privi cu interes explorarea unei oportunitati care are previziuni excelente pentru tine. Cerceteaza cu multa atentie totusi, pentru ca nu toate informatiile momentului sunt total de incredere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.