Horoscop Urania 31 octombrie – 6 noiembrie 2020. Mercur iese din mişcarea retrogradă. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 11:11
Horoscop Urania 31 octombrie – 6 noiembrie 2020. Mercur iese din mişcarea retrogradă. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop săptămânal Berbec – 31 octombrie – 6 noiembrie

Între 31 octombrie și 2 noiembrie, la prânz, evenimente socio-profesionale sau noutăți de ordin legislativ care intervin destul de brusc în mecanismul financiar al nativilor, obligându-i să țină cont de evidențe. În plus, axa celor două case ale banilor și veniturilor de orice fel va fi supusă stresului astral generat, în după-amiaza zilei de 31 octombrie, de Luna Plină în Taur, care va scoate în evidență un aspect necunoscut care acum începe să producă efecte. Berbecii își pot da seama de eventualele vicii de abordare ale unei teme financiare sau de măsura în care s-au înșelat în estimarea unui proiect ori atunci când au ignorat prerogative legale. Nativii trebuie să țină cont de “al șaselea simț” în materie de afaceri sau de relații interumane care le pot semnala o eroare de formă, de conținut sau de metodă și strategie. Între 2 noiembrie, după ora 12:00, și sfârșitul zilei de 4 noiembrie, perioadă mai bogată în schimburi de informații, întâlniri, fără ca acestea să producă mari surprize; este vorba de un șir de dialoguri menținute din obligație, din politețe, de plictiseală, în care se abordează banalități.

În ziua de 4 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct; el va străbate ultimele grade ale zodiei Balanță până pe 10 noiembrie, răstimp în care le va permite nativilor să remedieze disfuncțiile care s-au produs săptămânile trecute în relațiile parteneriale. E nevoie să se găsească și cuvântul potrivit, și argumentul esențial, nu un noian de explicații. Între 4 noiembrie, după ora 23:46, și 6 noiembrie, numeroasele aspecte complicate, produse în sectoarele esențiale ale cerului de naștere al Berbecilor, le pot da acestora, de la caz la caz, conflicte între soți, tensiuni între rude, ostilitate în mediul în care nativul își desfășoară activitatea, care va fi îndelung comentată și criticată de observatorii sau de competitorii lor.

Horoscop săptămânal Taur – 31 octombrie – 6 noiembrie

Între 31 octombrie și 2 noiembrie, la prânz, Luna va străbate zodia Taurului și, în după-amiaza zilei de 31 octombrie, se va afla în postura de Lună Plină în Taur, având să joace un rol important, în funcție de vârstă și statut social, în viața acestor nativi. Ca urmare a conjuncției planetei Uranus cu Luna Plină, contextul le-ar putea destabiliza viața personală sau relațiile parteneriale, acestea din urmă căpătând aspectul unei adevărate crize relaționale, Taurii reacționând vehement la observațiile și revendicările formulate de persoanele cu care se vor plasa într-un raport de cooperare, cu sau fără contract. Taurii vor mai putea descoperi cum cineva va încerca să-i păcălească „pe față”. Acest moment delicat, plin de întorsături neașteptate, își va pune amprenta pe evoluția unui proces sau a unei anchete, introducând, pe lângă conflictul de fond, și nevoia ca nativii să se lupte cu „hățișurile” unei strategii periculoase, puse în aplicare, în această perioadă, de o persoană apropiată lor care, astfel, se dovedește a nu fi de încredere. Între 2 noiembrie, după ora 12:00, și sfârșitul zilei de 4 noiembrie, informații și preocupări curente bănești sau schimb de mesaje cu reprezentanții unor instituții. 

În ziua de 4 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct; el va străbate ultimele grade ale zodiei Balanță, până pe 10 noiembrie, timp în care va permite reluarea unei discuții pe o temă salarială sau de retribuire a muncii în orice tip de înțelegere contractuală; posibilă reluare a unei activități întrerupte cu niște săptămâni în urmă. Frecvente schimbări ale stării de spirit.

Între 4 noiembrie, după ora 23:46, și 6 noiembrie, moment al discreției, poate chiar al tăcerilor „înțelepte”; perioadă bună pentru învățare, asimilare a cunoștințelor, meditație, studiu, pregătire profesională, dar și idei care vor intra în contradicție cu realitatea: una cred Taurii și alta vor constata.

Horoscop săptămânal Gemeni – 31 octombrie – 6 noiembrie

Între 31 octombrie și 2 noiembrie, la prânz, tranzitul Lunii își va pune amprenta pe axa celor două case ale sănătății. În după-amiaza zilei de 31 octombrie, ea se va afla în postura de Lună Plină în Taur. Cele două case ale sănătății vor sta, în acest răstimp, sub influența puternică a conjuncției pe care Luna Plină o va face cu Uranus, la grad perfect; astfel, e de așteptat ca acest tranzit complex, care le va solicita axa endocrină, să le modifice nativilor și starea de spirit, dând o tentă negativă percepțiilor și reacțiilor lor. Posibile crize interioare, dar și posibile răbufniri, vizibile pentru cei din jur, ale unor profunde nemulțumiri interioare. Nu sunt excluse crizele organice de scurtă durată (se instalează brusc și dispar destul de repede).

Evenimente la locul de muncă și care îl „luxează” întrucâtva pe un nativ, al căror motiv real le este (încă) necunoscut celor care s-au născut în zodia Gemenilor. Între 2 noiembrie, după ora 12:00, și sfârșitul zilei de 4 noiembrie, Luna va traversa zodia Gemenilor, fiind un factor astral plin de vocații. Nativii vor fi, în general, în formă, se vor simți bine, în ciuda unor momente care le pot tulbura modul de viață cotidian. Disponibilitatea mentală, capacitatea de a asimila informații noi, de a înțelege și de a se exprima cu ușurință îi vor transforma în niște persoane abile, capabile să se descurce repede și bine în noianul activităților zilnice.

În ziua de 4 noiembrie, Mercur va reveni la mersul direct; planeta va străbate ultimele grade ale zodiei Balanță, până pe 10 noiembrie, timp în care va permite dialogurile utile pentru recuperarea unor relații afective sau pentru a da curs inițiativelor care pot să le ofere un moment de destindere, o bucurie, o împlinire personală. Între 4 noiembrie, după ora 23:46, și 6 noiembrie, efort de a înțelege corect direcția și natura unei situații financiare/bănești/salariale.

Horoscop complet: https://www.libertatea.ro/persoana/urania