Horoscop Urania 4-10 decembrie 2021. Luna Nouă în Săgetător și eclipsa de Soare aduc schimbări majore şi evoluţie. Perioadă propice rezolvării unor probleme majore

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 4-10 decembrie 2021 sunt formarea Lunii Pline în zodia Săgetătorului şi eclipsa de Soare, ambele aspecte formate în data de 4 decembrie.

03 dec. 2021, 16:20
Horoscop Urania 4-10 decembrie 2021. Luna Nouă în Săgetător și eclipsa de Soare aduc schimbări majore şi evoluţie. Perioadă propice rezolvării unor probleme majore

Horoscop Urania 4-10 decembrie 2021. Astfel de evenimente influenţează puternic fiecare zodie, iar aceste influenţe nu se resimt doar în ziua în care are loc fenomenul astrologic, ci câteva zile înainte și câteva zile după. Luna Nouă în Săgetător promovează ideea de schimbare, de evoluție, fiind o perioadă favorabilă în care pot fi rezolvate o serie de probleme importante.

Horoscop Urania 4-10 decembrie 2021 BERBEC

Luna Nouă în Săgetător din data de 4 decembrie le aduce nativilor o implicare socială sau o formă de activitate îmbrățișată de către nativi în chip asumat, combativ, energic.

Posibilă discuție esențială, decisivă, pentru lămurirea unui nativ care trebuie să ia o decizie importantă pentru actualul său statut sau în vederea modificării regimului de viață și de muncă în care străinătatea reprezintă o componentă importantă sau principala miză existențială.

Citeste si Horoscop 2022. Bani, sănătate, dragoste carieră. Se anunţă un an plin de surprize

Horoscop Urania 4-10 decembrie 2021 TAUR

Perioada debutează cu discuții, consultări cu un specialist în drept sau în finanțe care le va da nativilor indicațiile necesare în vederea adoptării unei strategii sau a formulării unui răspuns corect în contextul unei întâlniri importante.

Secvența va fi marcată de forța Lunii Noi în Săgetător, din ziua de 4 decembrie, dimineața, care va fi însoțită de o eclipsă totală de Soare, ce va provoca importante modificări de intenție, de viziune, de percepție sau de înțelegere a unei premise financiare sau a unui conflict de natură patrimonială cu care nativii se confruntă.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru: Cum ne afectează eclipsa din 4 decembrie. Momente de cumpănă pentru multe zodii

Horoscop Urania 4-10 decembrie 2021 GEMENI

Sectorul relațiilor parteneriale va deveni locul cel mai important al hărții cerului lor în această săptămână, prin impactul pe care îl va avea asupra lor Luna Nouă în Săgetător din 4 decembrie, însoțită de o eclipsă totală de Soare.

Se conturează numeroase dialoguri, schimburi de idei, opinii și soluții care trebuie analizate cu răbdare și cu calm, fiind vorba de un context important pentru viața acestor nativi în relația lor cu un partener (de afaceri, de cuplu) ori de un proces sau un litigiu care se apropie de rezoluția finală.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro