Horoscop Urania 4-10 februarie 2023. bani, dragoste, carieră. Ce zodii sunt favorizate săptămâna viitoare

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 4 - 10 februarie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

03 feb. 2023, 20:23
Horoscop Urania 4-10 februarie 2023. bani, dragoste, carieră. Ce zodii sunt favorizate săptămâna viitoare

Horoscop Urania Berbec – 4 – 10 februarie 2023
În prima jumătate a zilei de 4 februarie, nativii vor fi obligați să se gândească la „domiciliul” lor, la casă și la tot ceea ce are legătură cu gospodăria, cu familia, cu părinții sau, într-un sens mai larg, cu țara lor mai mult ca în alte dăți, pentru că se vor simți stingheriți de o împrejurare oficială (ipostază socio-profesională) care-i va pune în dificultatea de a opta între a se dedica unui domeniu de viață și activitate sau a-l amâna (ignora, anula, amâna) pe celălalt, ceea ce nu va fi o soluție, ci doar încercarea de a face față unor circumstanțe precipitate care nu le vor permite să decidă după voie și nevoie.

Între 4 februarie, după ora 10:49, și sfârșitul zilei de 6 februarie, univers afectiv trăit la cote intense pe fondul Lunii Pline în Leu, din 5 februarie, ipostază care va spori gradul de nemulțumire și de exigență al nativilor față de prietenii sau de cei dragi lor, strecurând premise pentru ca Berbecii să exagereze și să reacționeze disproporționat.

Una dintre sursele posibile de conflict, pe această direcție, o poate reprezenta deteriorarea unei relații personale din motive bănești (avantaje materiale, conjuncturi favorabile), ceea ce însă va indica și gradul de neîncredere și de nesiguranță al acestor parteneri. Între 7 și 9 februarie, dimineața, stare de sănătate destul de bună, cu mici fluctuații ale stării de spirit sau ale capacității de mobilizare.

Iată zodiile care se vor umple de bani! Care sunt nativii peste care dă norocul în viitorul apropiat

Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, fie o decizie mai veche îi împiedică pe cei născuți în zodia Berbecului să fie diplomați și concilianți, fie o situație specială în plan profesional (mai ales dacă este vorba de o funcție) nu le va permite un dialog relaxat și atent la detalii în plan partenerial.

Berbecii nu vor fi relaxați; cei maturi pot lua act de o situație rezolvată „din afară”, care nu mai poate fi corectată sau readusă în discuție, legată de rolul lor într-o postură publică.

Horoscop Urania Taur – 4 – 10 februarie 2023
În prima jumătate a zilei de 4 februarie, discuții parțiale; într-un dialog nu se va spune totul. Taurii vor păstra rezerve față de o persoană sau un grup, evitând să dea prea multe detalii și explicații; impresie precară în urma unei întâlniri în legătură cu un preopinent.

Între 4 februarie, după ora 10:49, și sfârșitul zilei de 6 februarie, treburile domestice vor sta sub semnul Lunii Pline în Leu, din 5 februarie, ipostază în care cele două Luminarii vor face cuadraturi cu Uranus la grad strâns: situații stringente, ipoteze care nu pot fi puse în aplicare din cauza mai multor tipuri de constrângeri și conflicte de idei și de interese.

Nativii trebuie să se concentreze pe treburile profesionale unde Soarele în Vărsător, fiind parte activă în construirea fazei de Lună Plină, va scoate la iveală o serie de situații de care, poate, nativii nu au ținut cont și care acum se pot afirma radical, obligându-i pe cei născuți în Taur să se supună curentului de idei și opinii, de comandamente sau de comenzi sociale.

Între 7 și 9 februarie, dimineața, stabilitate afectivă, dar și lipsă de fantezie sau de rigiditate în felul în care Taurii vor privi o persoană, adică fără disponibilitatea de a face concesii când cei dragi lor se „alintă”. Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, stare de sănătate normală, dar cu un vădit gol de energie care nu le va permite să se mobilizeze rapid și să se implice activ în diferitele treburi personale sau profesionale.

Citește și: Care sunt zodiile care trebuie să fie pregătite în 2023? Vor avea parte de schimbări uriașe

Posibilă stare de neliniște (agitație?) ori de câte ori nativii vor aborda în forul interior chestiunile care s-au conturat în ultima vreme și care nu par a fi deloc armonice ori în favoarea celor născuți în Taur. Între 9 și 10 februarie, tendința, dorința ori nevoia imperioasă ca nativii să renunțe la un proiect, la o dorință, la o temă de viață în urma unor consultări sau informații dezamăgitoare.

Horoscop Urania Gemeni – 4 – 10 februarie 2023
În prima jumătate a zilei de 4 februarie, posibil blocaj în plan financiar mai degrabă autoimpus de către nativi, și nu ca rezultat al unei lipse de lichidități sau de resurse bănești, pe fondul unor informații care vor contura o ipostază complicată, așa încât demersurile pentru a pune în aplicare un proiect se vor opri în așteptarea unei rezoluții legale clare.

Între 4 februarie, după ora 10:49, și sfârșitul zilei de 6 februarie, Gemenii s-ar putea afla față-n față cu niște persoane, în cadrul activități profesionale pe care le desfășoară, care vor încerca să-și impună punctul de vedere sau un set de măsuri, de unde și discuțiile aprinse care s-ar putea desfășura; animozități bazate pe aspecte de viață minore care vor căpăta o importanță disproporționată pe fondul Lunii Pline în Leu, din 5 februarie, ipostază în care cele două Luminarii vor face cuadraturi cu Uranus la grad strâns, ceea ce ar putea scoate la suprafață secrete și interese ascunse.

Comunicarea se va desfășura anevoios, iar nativii vor trebui să facă dovada unei mari abilități în a se strecura printre orgoliile și vanitățile celor cu care se vor întâlni. Deplasări complicate de ipostaze delicate.
Între 7 și 9 februarie, dimineața, atitudine inconsecventă față de una sau mai multe persoane din familia din care provine nativul, instabilitate în gânduri și angajamente. Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, în ciuda unor aspecte armonioase (două Trigoane regale pe semnele de Apă), sentimentele vor fi bântuite de tendința de a nu se implica în dialoguri care le-ar solicita explicații, declarații clare sau răspunsuri ferme.

Gemenii se vor eschiva, vor lucra „prin învăluire”, vor fi simpatici, veseli și vor încerca să abată atenția celor apropiați lor sufletește prin artificii. Context bun pentru interpreți sau pentru cei care lucrează în media și care pot face o impresie plăcută.

Mai multe detalii despre celelalte zodii, pe libertatea.ro