HOROSCOP URANIA 4-10 IULIE 2020. Vin zile cu noroc la bani, totul se schimbă pentru aceste zodii

HOROSCOP URANIA 4-10 IULIE 2020. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

RomaniaTV.net
04 iul. 2020, 06:37
HOROSCOP URANIA 4-10 IULIE 2020. Vin zile cu noroc la bani, totul se schimbă pentru aceste zodii

Horoscop Berbec 4 – 10 iulie 2020

În primele ore ale zilei de 4 iulie, impact al relațiilor și activităților personale sau oficiale cu străinătatea (corespondență, informații, răspunsuri, demersuri pe lângă una sau mai multe instituții, deplasări, decizii pe fondul evenimentelor de ultimă oră). Între 4 iulie, după ora 7:48, și 6 iulie, la prânz, presiune socială, responsabilități greu de asumat sau de îndeplinit; nu sunt excluse criticile, desolidarizările de nativ (dacă are funcții sau răspundere) care nu va mai avea sprijinul unor colaboratori, de unde și stările de spirit încinse, ostilitatea reciprocă și gradul sporit de combativitate.

Luna Plină în Capricorn, dublată de eclipsa de Lună din dimineața zilei de 5 iulie, le va permite Berbecilor să observe natura și gradul real al dificultăților profesionale și să constate că se confruntă cu o situație similară ipostazelor de viață publică și profesională ori socială declanșate în preajma datei de 26 decembrie 2019, când s-a produs o Lună Nouă în Capricorn, sau a zilei de 10 ianuarie 2020, când a avut loc o Lună Plină în Rac. Acum, nativii vor sesiza că, după un moment de apogeu al tensiunilor și nemulțumirilor, aceste blocaje și ostilități se apropie de final, poate că nu imediat, în următoarele două-trei zile, și că forța lor de impact se va atenua lent, în următoarele luni. Un sfat: nu forțați nota, nu exagerați, nu încercați “imposibilul”. 

 

Atenție și la felul în care se vor reflecta aceste ipostaze asupra membrilor de familie (efect social, sentimente, încredere, emoții, reacții). Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, evenimente trăite alături de unul sau mai mulți prieteni; posibile surprize plăcute sau informații care îi vor pune pe gânduri. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, dorința de a se izola de factorii de stres, de a dormi, de a se odihni, de a se calma prin activități plăcute, de compensare.

Horoscop Taur 4 – 10 iulie 2020

În primele ore ale zilei de 4 iulie, neîncredere în soluțiile luate în calcul până acum în legătură cu o chestiune de beneficiu material sau financiar. Efort de a identifica o altă soluție legală pentru temă care trenează și riscă să degenereze, prin false soluții și propuneri nerealiste, spre un eșec sau spre o perimare a temei însăși. Între 4 iulie, după ora 7:48, și 6 iulie, la prânz, relații anevoioase cu oamenii şi instituțiile din afara țării. Renunțări dificile, în preajma zilei de 5 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, dublată de o eclipsă de Lună, care va accentua nevoia de a lua măsuri radicale față la atașamentele, ideile și principiile adoptate la un moment dat și de a reacționa prompt la provocările ori la situațiile care îi vor pune în încurcătură din punct de vedere profesional sau public prin barierele și interdicțiile impuse de măsurile oficiale sau prin amânările și întârzierile care le pun în pericol un proiect. Uneori, ar putea fi vorba și de reaua voință a unor persoane care aplică “după ureche” niște măsuri organizatorice, în contextul răsturnărilor de situație pricinuite de pandemie. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, stări de spirit alimentate de cuvinte, afirmații, situații care nu le sunt pe plac nativilor, ipostaze publice pline de disconfort. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, posibile momente plăcute în care nativii pot găsi o oază de liniște și de compensare mentală și afectivă grație dialogurilor plăcute, reconfortante, utile, profunde, pline de miez cu prietenii. Nevoie de consonanță culturală, religioasă, umană, morală, afectivă. Unii Tauri pot trece printr-o stare de nemulțumire interioară provocată de crizele de opinie și atitudine generate de evenimentele care îi obligă, din varii motive și împrejurări, să nu acționeze și să nu se exprime conform convingerilor lor.

Horoscop Gemeni – 4 – 10 iulie 2020 

În primele ore ale zilei de 4 iulie, dialoguri degajate, relativ profitabile și destul de oneste; totuși, unele detalii vor justifica o nouă întrevedere, o perioadă de gândire, o analiză atentă a actelor care stau la baza acelor dialoguri. Între 4 iulie, după ora 7:48, și 6 iulie, la prânz, posibilă blocare a demersurilor, dar și a intențiilor privitoare la o chestiune materială. Situații incomode, greu de rezolvat pe termen scurt, născute din complicații, încurcături, proceduri sau, pur și simplu, din cauza ostilității și a relei-voințe a celor implicați în partaje, succesiuni sau finanțări. Uneori, întârzierea punerii în aplicare a unei situații deja rezolvate poate veni chiar de la instituțiile statului care tergiversează sau ridică obiecții nefondate, abuzive, aspect resimțit mai acut și mai supărător în preajma zilei de 5 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, fenomen astronomic dublat de o eclipsă de Lună care va scoate la lumină, în cazul unora, o etapă de viață specifică casei a VIII-a, generată în preajma datei de 26 decembrie 2019 de Luna Nouă în Capricorn și, mai ales, de Luna Plină în Rac din 10 ianuarie 2020. De aceea, este posibil ca unele secvențe legate de bani și bunuri patrimoniale ori de avantaje să se încheie chiar dacă rezultatul lor va fi unul nemulțumitor. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, idei interesante, soluții ingenioase, inspirație, nevoia intensă de schimbare a unor repere de viață și de gândire care să le permită să fie cuplați la prezent, să înțeleagă mai bine realitatea, să reacționeze prompt la provocări și oferte, să iasă dintr-un șablon de viață. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, perioadă relativ bună pentru unele persoane care pot strânge de partea lor simpatie, încredere și admirație. Moment care durează o dimineață, o seară, câteva ore, timp în care nativii se pot afirma prin felul lor de a fi, de a vorbi, de a se prezenta în fața publicului.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro