Horoscop Urania 4-10 mai 2024. Luna Nouă în Taur ne aduce o transformare interioară. Este cel mai bun moment pentru a face primii paşi ai unei schimbări profunde

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este formarea Lunii Noi în Taur pe data de 8 mai. Luna Nouă în Taur vine cu oportunități de reevaluare a valorilor noastre cele mai profunde.

03 mai 2024, 13:13
Horoscop Urania 4-10 mai 2024. Luna Nouă în Taur ne aduce o transformare interioară. Este cel mai bun moment pentru a face primii paşi ai unei schimbări profunde

Horoscop Urania 4-10 mai 2024. Luna Nouă în Taur este un moment ideal pentru a seta intenții legate de bunăstare materială, plăceri personale și stabilirea unei fundații solide pentru proiectele viitoare.

Acest aspect astrologic reprezintă un moment de profundă transformare personală și materială. Este, aşadar, cel mai bun moment să plantăm seminţe, să începem să construim fundaţii pentru transformări viitoare, indiferent că vorbim despre sectorul profesional, relaţional sau despre planul personal. Este momentul să facem primii paşi pentru ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să devenim ceea ce ne dorim.

Horoscop Urania 4-10 mai 2024 BERBEC

Între 4 și 6 mai, Luna va traversa casa I a personalității Berbecilor și le va da un plus de energie și de motivație, de determinare și de hărnicie. Unii Berbeci se pot transforma în adevărați luptători dacă trec prin încercări care îi vor obliga să se concentreze pe respectiva temă de viață.

Luna Nouă din Taur, din ziua de 8 mai, vine cu nevoia Berbecilor de a interveni echilibrat și pragmatic pentru acceptarea schimbării stilului de viață personală și profesională.

Citeste si Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Patru nativi își vor întâlni iubirea vieții lor perioada următoare

Horoscop Urania 4-10 mai 2024 TAUR

Între 4 mai și 6 mai, patru planete, plus Nodul Nord al Lunii le vor da Taurilor un accent puternic, deloc confortabil în planul interiorității: impulsuri puternice, mânii, revolte, regrupări în jurul unor motivații din trecut care îi vor face pe nativi „să fiarbă” de supărare și de revoltă, pregătindu-se pentru tot felul de inițiative menite să pună lucrurile la punct.

Luna Nouă în Taur îi sprijină pe nativi să o ia de la capăt: altă orientare în viață, alte obligații, alte planuri, alte speranțe, alte nevoi, alte împliniri.

Citeste si Trei zodii feminine care pot să cucerească orice bărbat! Care sunt nativele cu aură de zeiță

Horoscop Urania 4-10 mai 2024 GEMENI

Între 4 mai și 6 mai, atmosferă tensionată sau, de la caz la caz, cam „încinsă” între nativi și unul sau mai mulți prieteni. Conflictele mai vechi, mocnite, pot izbucni acum, fără putința de a fi oprite sau temperate. Lipsa de înțelegere și de răbdare se va manifesta la ambele părți.

Lună Nouă în Taur va accentua nevoia nativilor de stabilitate pe fondul unor evenimente exterioare care nu le fac plăcere și pe care aceștia vor dori să le „oprească” prin decizii și atitudini categorice.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro