Meteo din bătrâni decembrie 2023, cu Mihai Voropchevici. „Tot ce cade din cer se transformă în lapoviţă şi ninsoare”. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Mihai Voropchievici vine cu previziuni din Gromovnic pentru luna decembrie 2023. Cum va fi vremea în următoarea perioadă. 

03 dec. 2023, 11:47
Meteo din bătrâni decembrie 2023, cu Mihai Voropchevici. „Tot ce cade din cer se transformă în lapoviţă şi ninsoare”. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Meteo din bătrâni decembrie 2023. Mihai Voropchevici a spus cum va fi vremea în luna decembrie, potrivit meteo din bătrâni, previziuni făcute în cadrul rubricii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3 CNN.

Meteo din bătrâni decembrie 2023, cu Mihai Voropchevici

„Pentru ultima lună a anului 2023 se spune că din data de 1 până data de 4 vremea este bună. După data de 4 vine 5 și 6 cu vânt puternic, pe 7 și 8 este înorat, pe 9 plouă bine.

Tot ce cade din cer în perioada 10-13 se transformă în lapoviță și ninsoare. Nu prea vom avea parte de zăpadă până pe data de 13. Din 14 până în 19 se îndreaptă vremea, este iar bine. De pe data de 20 până pe data de 22 va fi vânt și ger”, a spus Mihai Voropchevici.
Șocul termic ce urmează în România! Diferențe de 15-20 de grade Celsius. Ce temperaturi se vor înregistra în zilele următoare
Potrivit meteo din bătrâni, de pe data de 23 decembrie va începe să ningă, mai ales în zona montană.

„Pe 23 și 24 vom avea zăpadă, mai ales în zona montană. De pe data de 25 până pe data de 28 va fi vânt cu intensificări. Pe data de 29 e liniște, nici vântul nu bate, dar asta e pregătirea pentru sfârșitul anului pentru zilele de 30 și 31, când vom avea zăpadă”, a spus numerologul.

Pe ce dată exactă vin ninsorile ADEVĂRATE în București, de fapt. Prognoza Accuweather modificată

Prognoza Accuweather actualizată, meteorologii anunțând cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Așadar, dacă îți dorești o vacanță ca în povești, cu multă zăpadă, trebuie doar să alegi locul potrivit.

Accuweather a modificat prognoza pentru București. Astfel, în Capitală,  zăpada nu se va lăsa așteptată prea mult.

Așadar, potrivit prognozei modificată de meteorologii Accuweather, în Capitală va ninge chiar de sărbători. Pe 25 și 26 decembrie sunt așteptate ninsori în București, la fix pentru cei care sperau într-un Crăciun cu zăpadă, chiar dacă nu pleacă la munte.

Citește și: Prognoza meteo. Ciclonul polar se întoarce, Moş Nicolae vine cu temperaturi de îngheţ. Unde va ninge abundent

Potrivit meteorologilor, în unele zone de munte va fi, cu siguranță, zăpadă de sărbători. ”În ceea ce privește sărbătorile de iarnă, răspunsul cel mai simplu pe care îl pot da acum este că toate aceste episoade cu precipitații mai spre ninsoare vor favoriza ca măcar în zona de munte să fie strat de zăpadă în acea perioadă. Pentru partea mai joasă, incertitudinea este mult mai mare”, a spus directorul executiv în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, Florinela Georgescu.