HOROSCOP URANIA 5-11 MAI 2018: Sentimentele vor trece prin momente grele, se întâmplă lucruri necurate în Casa Dragostei

Previziuni Urania pentru perioada 5 – 11 mai 2018. Jupiter în contradicție cu Soarele pe 8 și 9 mai, cum sunt afectate zodiile.

RomaniaTV.net
04 mai 2018, 09:07
HOROSCOP URANIA 5-11 MAI 2018: Sentimentele vor trece prin momente grele, se întâmplă lucruri necurate în Casa Dragostei

HOROSCOP URANIA 5-11 MAI 2018: Berbec

Între 5 și 6 mai după-amiaza, preocupări stresante legate de îndatoririle de serviciu; nemulțumiri care provin din surse diferite (situații oficiale, condiții particulare de muncă, relații interumane). Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, surprize de la prieteni; unele pot fi plăcute, altele însă (informații, constatări personale) le pot sugera nativilor nevoia de a fi prudenței cu unele persoane din anturajul lor ori să țină cont de ceea ce aud și de ceea ce văd ca de niște avertismente pentru viitorul relației lor. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va genera posibile relații bănești sau ipostaze financiare complicate. Nota generală nu va fi dată de o eventuală lipsă a lichidităților ci de riscul unor înșelătorii sau manevre incorecte menite să-i deposedeze de un bun ori să le micșoreze drastic un câștig. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, răstimp mai calm, mai împăcat; nativii vor simți nevoia să se odihnească, să se detașeze de preocupările cotidiene care-i acaparează. Pe 11 mai, după ora 15:41′, Luna își va începe tranzitul prin sectorul lor zodiacal natal și le va da un plus de angajare în tot ce fac, intensificând voința, orgoliul și ambiția. Mercur, de curând intrat în casa a II-a a banilor obținuți din muncă proprie, le va oferi un suport modest dar util: stabilitate în gânduri și decizii privitoare la bani (plăți, achiziții, administrare de fonduri), pragmatism și bun simț în relația lor cu banii. Venus, plasată în casa schimburilor de idei și informații, va facilita deplasările de scurtă durată sau pe distanțe mici, le va „scoate în cale norocul”, le va facilita accesul la știri esențiale sau la informații importante. Berbecii vor începe să se gândească la ei; astfel, 10 – 11 mai, ar putea fi un răstimp de cumpănă sau de revoltă interioară.

Taur

Între 5 și 6 mai după-amiaza, probleme de conștiință, de crez, de implicare și atitudine față de oameni, instituții și idei care se degradează, nu mai corespund idealurilor lor de azi, îi dezamăgesc sau intervin deranjant în alcătuirea lor socială, obligându-i să ia decizii pentru a corecta situația. În principal, va fi vorba de o reașezare a intențiilor lor sau chiar de o despărțire definitivă de acele principii. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, evenimente publice, oficiale, profesionale îi pot lua prin surprindere pe nativi. Nota generală în care aceștia vor trebui să acționeze se va desfășura pe fondul unei constrângeri sau a unei situații pentru a cărei rezolvare nu au prea multe variante și nici timp să aștepte. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va pune într-o ecuație specială casa personalității lor și casa relațiilor parteneriale; posibilele conflicte cu partenerii de viață, de proiect de afacere, cu dușmanii sau părțile aflate în proces. Un sfat: nu cedați și nu abandonați, nu vă lăsați intimidați de manevrele sau de desfășurarea de forțe a acelora. Chiar dacă asta nu echivalează cu o soluție în schimb face parte dintr-o strategie bazată pe stabilitate și rezistență la stres. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, bună dispoziție în mijlocul unor prieteni, manifestări de simpatie din partea cunoscuților. Pe 11 mai, după ora 15:41′, posibile tulburări de gândire și raționament; nativii pot să nu aprecieze corect o situație, să nu înțeleagă despre ce e vorba într-un act, document, text sau carte, pot da dovadă de instabilitate, de nerăbdare, de nervozitate; alții pot avea dureri de cap și tulburări de vedere sau de auz cu sau fără un motiv organic real. Mercur, intrat de curând în zodia Taurului, va intensifica interesul lor pentru lumea materială și pentru lucrurile concrete.

Gemeni

Între 5 și 6 mai după-amiaza, motive astrale pentru ca, în viața reală, nativii să aibă necazuri, complicații, conflicte, griji sau încurcături provocate de statutul unor bunuri materiale în posesia cărora trebuie să intre și care se complică cu proceduri notariale, juridice, administrative la care se adaugă factorul uman plin de surprize (opoziții, încăpățânări, lipsă de caracter, interese meschine, egoism, etc.). Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, lumea gândurilor înalte se „mișcă”: uneori, totul pare volatil, instabil, astfel încât nativii vor avea impresia că nu se mai pot baza pe nimeni și nimic, că nici o idee fundamentală care stă la baza conduitei sau conștiinței lor nu funcționează corect, că este depășită de situație iar ei trebuie să se reorienteze sau să se adapteze la condițiile precare ale momentului. Etapă care le poate insufla dorința dar și putința de a face schimbări în viziunea lor despre lume și viață, despre oameni și idealuri, despre progres personal și satisfacție profesională. Relația bună a acestui tranzit cu Venus în Gemeni le va fi de ajutor prin intuiție și mobilitate mentală. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion și va pune la încercare sănătatea pe aceleași segmente anatomice și fiziologice despre care am vorbit și în săptămânile anterioare: aparat urinar, genital, sinusuri, maxilar inferior, gât, laringe, faringe, glande paratiroide și tiroidă, dentiție, sistem endocrin. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, mici satisfacții, situații favorabile în care Taurii sunt lăudați, apreciați, aplaudați, felicitați, premiați, remarcați. Pe 11 mai, după ora 15:41′, relație dinamică dar nu întotdeauna confortabilă sau agreabilă din punctul de vedere al nativului care se poate contrazice sau „ciondăni” cu un cunoscut din motive neimportante.

Rac

Între 5 și 6 mai după-amiaza, predispoziția astrală sugerează că nici o relație partenerială nu va rămâne neatinsă de aripa dură a celor cinci posturi astrale care vor traversa zodia Capricornului. Practic, în funcție de vârstă, loc și rol în societate, Racii se pot confrunta cu tot felul de comportamente ciudate ale celor cu care intră în contact profesional, social sau personal: unii își vor manifesta ostilitatea sau dezaprobarea față de Raci, alții nu-și vor ascunde dorința de a-și lua revanșa în fața lor prin orice mijloc posibil, de unde și anumite temeri care pot încolți în sufletul nativilor, care vor avea revelația unor persoane despre care s-au înșelat și care, acum, „își dau arama pe față”; evoluție defavorabilă nativilor în tot ceea ce înseamnă litigiu, anchetă, cercetare, proces, audiere, mărturie, depoziție, verificare legală, etc. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, idei fanteziste cu privire la felul în care ar putea face rost de bani sau ar putea obține un avantaj material. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va influența în mod special relațiile de prietenie. Uneori, efortul lor de a consolida o prietenie sau o relație onestă va fi contrazis de evidențele care îi îndeamnă să facă, prudent, un pas înapoi. Posibile zguduiri sentimentale, trăiri destabilizatoare din punct de vedere afectiv. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, disponibilitate către visare, fantezie sau imaginație, inspirație, profitabilă pentru creatori, artiști, interpreți. Din 11 mai, după ora 15:41′, va fi mai greu de colaborat cu conducătorii, liderii, oamenii cu răspundere care vor adopta o atitudine dârză, radicală, pe alocuri dură. Prezența lui Chiron în casa a ridicării în rang îi va îndemna să facă analize atente ale statutului lor actual din punct de vedere socio-profesional.

Citește restul zodiilor pe pagina Horoscop Urania.