Horoscop Urania 6-12 iulie 2019. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă. Ce înseamnă asta pentru fiecare zodie

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6 - 12 iulie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

05 iul. 2019, 09:11
Horoscop Urania 6-12 iulie 2019. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă. Ce înseamnă asta pentru fiecare zodie

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În prima parte a zilei de 6 iulie, stare bună, plină de energie care se continuă direcția astrală a ultimelor două zile. Între 6 iulie, după ora 07:26′, și dimineața zilei de 8 iulie, muncă, efort, hărnicie, nevoia de a avea răbdare la locul de muncă cu aspectele mai puțin spectaculoase ale muncii lor de fiecare zi. Discrete probleme digestive sau biliare ori intestinale.

Citeşte şi Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IULIE 2019. Ne umplem de speranţă cu Luna în Leu!

Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, posibile invitații la dialog sau situații destul de încurcate în fața cărora nativii trebuie să rămână rezervați, diplomați și, în măsura posibilității, obiectivi; pe fond, presiunile familiale și cele publice ori socio-profesionale ridică una sau mai multe probleme imposibil de rezolvat repede și fără efort sau fără conflict. 9 iulie este o zi specială prin: 1) conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu, 2) intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, 3) prin opoziția semnificativă între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții) /Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor I/IV, care îi obligă să facă opțiuni personale dificile ori să sacrifice ceva sau să accepte niște limite personale sau ale conjuncturii actuale care nu le permit o evoluție normală.

Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, revolte și/sau spaime de posibila evoluție nefavorabilă lor a unei chestiuni materiale (bănești, financiare, etc.). Din 12 iulie, după ora 18:05′, avânt și ambiție în abordarea unor dorințe, planuri, scopuri sau idealuri de progres și afirmare în plan profesional sau social. Atenție la responsabilitățile părintești sau la satisfacerea unor plăceri care îi pot face pe nativi să cheltuiască mult peste puterile lor financiare de unde și nevoia de a recurge la artificii sau la împrumuturi și artificii în vederea obținerii sumelor necesare.

TAUR

În prima parte a zilei de 6 iulie, posibilă enervare, dispută, supărare stârnită de o relație de familie deteriorată în urma unei dispute de dată recentă. Între 6 iulie, după ora 07:26′, și dimineața zilei de 8 iulie, dorința de a se liniști, de a desfășura activități relaxante, în tihnă și fără stres. Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, tact și prudență în relațiile de serviciu care se pot altera foarte ușor mai ales dacă abordează subiectele vechi, care nu și-au găsit, până acum, rezolvarea din cauza ostilității, opoziției sau a obtuzității persoanelor responsabile de situația anormală care persistă în sectorul în care își desfășoară activitatea.

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu (sectorul casă, familie), prin intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și prin opozițiiile semnificative între Soare, Nodul Nord al Lunii/Saturn, Nodul Sud al Lunii pe axa caselor a III-a/a IX-a, care vor introduce accente speciale ce privesc convingerile personale la care țin, pe care nu doresc sau nu pot (încă) să le adapteze la noile condiții de viață, informații care le zdruncină încrederea în oamenii, instituțiile, ideile și inițiativele la care au aderat. Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, predispoziție puțin favorabilă discuțiilor în contradictoriu, susținerii unui interes sau tranșării unei dispute.

Ambiția sau accesele de mândrie și orgoliu sunt contraproductive. Din 12 iulie, după ora 18:05′, efort de a aborda, cât mai corect, din punct de vedere moral, legal sau economic, o chestiune patrimonială. Atenție la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 12 iulie, pe fondul unei cuadraturi între Uranus și Marte pe direcția Taur/Leu, care, pe aceste semne zodiacale, s-a petrecut ultima dată, în august 1940, și care va introduce aspecte inedite în viața personală.

GEMENI

În prima parte a zilei de 6 iulie, nevoia interioară de a discuta, de a afla, de a se informa sau de a da replici și răspunsuri cu tentă vehementă ori chiar conflictuală. Dispute în timpul călătoriilor desfășurate în timpul nopții sau în cursul dimineții.

Între 6 iulie, după ora 07:26′, și dimineața zilei de 8 iulie, posibile chestiuni administrative sau juridice (procese, litigii, expertize, activități notariale, proceduri legale) privind statutul unei case, a unui teren, a unor proprietăți sau ale unei averi, în general, deținute de un nativ în nume propriu sau în regim de coproprietate ci unul sau mai mulți membrii de familie. Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, nevoie de relaxare, atitudine îngăduitoare față de unele slăbiciuni ale partenerului sufletesc ori dorința de a nu „întinde coarda” pe fondul unor divergențe afective care persistă în relația lor sentimentală.

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu, intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin opozițiile semnificative între Soare, Nodul Nord al Lunii/Saturn, Nodul Sud al Lunii pe direcția celor două case ale banilor care pot sublinia o problemă financiară sau pot indica, din ce cauză nativii nu pot rezolva respectiva problemă. Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, trecătoare chestiuni organice provocate de o infecție, mai veche sau mai nouă, ori de o problemă stomatologică.

Din 12 iulie, după ora 18:05′, se conturează ipostaze oficiale sau implicații juridice (anchete, depoziții, procese, litigii cu instituțiile statului ). În preajma zilei de 12 iulie, posibilitatea de a face o „descoperire”, de a afla un aspect de viață sau o explicație care îi va tulbura sau îi va revolta. Tendință astrală, ca Gemenii să-i trateze „de sus” pe unii dintre cei cu care vor intra în dialog.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.