Horoscop Urania 6 – 12 mai 2017: Chef de viaţă, de risipire în plăceri, aventuri şi senzaţii tari. Previziuni complete

Horoscop Urania 6 - 12 mai 2017: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru a doua săptămână din luna mai.

05 mai 2017, 03:47
Horoscop Urania 6 – 12 mai 2017: Chef de viaţă, de risipire în plăceri, aventuri şi senzaţii tari. Previziuni complete

Berbec
Pe 6 mai, până spre seară, va continua să se manifeste tendința astrală instaurată cu o zi – două în urmă, cu privire la sănătate și echilibrul interior. Comportamentul lor va fi dictat de stres și presiunile momentului sau de plictisul sarcinilor de serviciu obositoare. Între 6 mai (după ora 21:21′) și 9 mai dimineața, puternice contradicții astrale vor răscoli axa caselor I – VII, transformând acest segment zodiacal într-un teren de luptă în care nativul va fi angrenat ca și cum ar fi o luptă a lui împotriva tuturor. Ținând cont de faptul că, în acest răstimp, se vor afla în opoziție cinci planete pe axa Berbec/Balanță, se pot anticipa numeroase ipostaze ale vieții personale „deranjate” de partenerii de viață, de afaceri, de proiect, de dușmani, rivali sau de competitori. Se pot produce atacuri la adresa nativilor care vor fi obligați să ia atitudine, să se apere, în unele cazuri fiind nevoie să apeleze la sprijinul instituțiilor menite să apere ordinea, legea sau să facă dreptate. Perioadă extrem de riscantă pentru evoluția proceselor, mărturiilor și declarațiilor Este limpede că, pe acest fond deloc prielnic, nu e indicat să se semneze contracte, să „se bată palma” pentru anumite înțelegeri sau să se ia decizii cu privire la participarea și implicarea nativului într-un colectiv. Între 9 mai (după ora 08:21′) și seara zilei de 11 mai, Luna Plină în Scorpion (11 mai, ora 00:42′, cf. Orei de Vară), îi va pune pe Berbeci în situația de a constata că sunt păcăliți de o persoană (poate fi vorba chiar și de o rudă), că banii lor sunt periclitați de felul în care decurge o afacere sau o investiție. Întregul efort trebuie îndreptat spre stabilizarea și limpezirea situației și nu spre răfuieli și explicații. Între 11 mai (după ora 20:00′) și 12 mai, avânt, încredere și ambalare în legătură cu o proiectată călătorie de interes personal, pentru studii sau în vederea strămutării reședinței.

Taur

Pe 6 mai, până spre seară, nativii vor da curs tendinței pragmatice în relațiile cu prietenii sau cunoscuții, pe care îi vor „păstra” în eventualitatea că vor avea, cândva, nevoie de ei sau de a-și gestiona sentimente în chip lucid, fără să se lase duși de valul pasiunii și al sentimentelor. Între 6 mai (după ora 21:21′) și 9 mai dimineața, destul de mult zbucium provocat de o situație complicată, care se derulează haotic, dezordonat, derutându-i pe nativii care nu vor știu cum e mai bine să acționeze. Prima și singura lor reacție, va fi enervarea; în funcție de sectoarele de viață personală pe care le vor atinge pe harta personală opozițiile dintre cele cinci planete aflate în tranzit pe axa Berbec/Balanță îi pot speria sau scoate din sărite. Rămânând la analiza generală a momentului, și sănătatea ar putea fi afectată în această perioadă; cele mai frecvente tulburări ținând de procesele mentale (iritare, reacții bruște, insomnii, migrene, furii reprimate) și funcțiile renale, urinare sau genitale. Dușmanii le pot pregăti Taurilor surprize neplăcute, „lucrându-i”, deocamdată, din umbră. Între 9 mai (după ora 08:21′) și seara zilei de 11 mai, se vor manifesta influxurile fazei de Lună Plină din 11 mai (ora 00:42′), pe axa caselor I-VII, care poate scoate la suprafață o importantă chestiune legată de asocieri, conflicte sau de propria lor „așezare în destin”, în legătură cu care pot avea, pe fondul acestui eveniment astrologic, o revelație. Moment trăit cu intensitate prin implicarea profundă a nativilor în contextul actual. Între 11 mai (după ora 20:00′) și 12 mai, contradicții și conflicte interioare provocate de o chestiune bănească, de un venit rezultat din muncă, din tranzacții sau din speculații. Sfârșitul zilei de 12 mai este marcat de o informație sau de o situație în derulare care indică o evoluție dezavantajoasă pentru Tauri, sau apariția unor noi condiții/condiționări financiare, materiale ori de beneficiu personaL, care strică regula jocului.

Gemeni

Pe 6 mai, până spre seară, se va manifesta tendința, instalată cu două zile în urmă, care îi va obliga pe Gemeni să țină cont de problemeLE de familie ori de nevoia de a rezolva chestiuni casnice, domestice, gospodărești. În planul activității publice, profesionale, în afaceri și în colaborări pot apărea discrepanțe și nemulțumiri. Între 6 mai (după ora 21:21′) și 9 mai dimineața, multă forfotă sentimentală. Unii nativi pot fi tulburați de ceea ce vor descoperi că se petrece, în realitate, în viața lor sentimentală. Pe fondul acestei stări de surescitare, ei pot lua decizii neinspirate și insuficient gândite. Relațiile cu copiii pot trece prin clipe grele, părinții – Gemeni fiind descumpăniți cu privire la atitudinea pe care ar trebui să o adopte. Posibile acuzații între prieteni, dispute ce nu se vor termina prea curând. Între 9 mai (după ora 08:21′) și seara zilei de 11 mai, sănătatea lor ar putea fi pusă la încercare de influxurile Lunii Pline din 11 mai, ora 00:42′). Cel mai solicitat, va fi sistemul imunitar și, prin asta, riscul de a face infecții, ca o consecință a micilor accidente (înțepături, tăieturi, răniri accidentale) sau incizii, extracții dentare, proceduri ginecologice, operații în zona uro-genitală sau dentară. Stresul acestui context astral se poate îndrepta și spre sectorul muncă, serviciu, salarizare; mai pronunțate ar putea fi spaima, teama pentru ziua de mâine și felul în care vor „pune la inimă” zvonurile și bârfele. Între 11 mai (după ora 20:00′) și 12 mai, Gemenii vor fi nevoiți să navigheze printre provocări și situații care „stau să dea în clocot” din cauza unor parteneri de dialog, de proiect, de afaceri care acționează în contradicție cu ceea ce doresc nativii. Mânați de dorința de a-și urma visurile de împlinire și proiectele de afirmare socială sau profesională, Gemenii nu se vor lăsa doborâți de tristețe și nu vor abandona lupta, cel puțin, până pe 4 iunie a.c.

Rac

Pe 6 mai, până spre seară, accentuat spirit critic, împins, uneori, până la sarcasm și ironie mușcătoare. Racii vor fi parteneri dificili de dialog prin felul mai puțin plăcut de a contrazice și de a lua totul în răspăr. Unele persoane mature vor fi obligate să „pună mâna pe carte”, din nevoia de a-și completa pregătirea profesională în vederea susținerii unui concurs pentru ocuparea unui loc de muncă. Între 6 mai (după ora 21:21′) și 9 mai dimineața, chestiuni de normă (morală, religioasă), de educație, tradiție, datorie de familie, de justiție sau de context oficial de care trebuie să țină cont atunci când vor încerca să rezolve chestiunile esențiale privind bunurile personale (avere) sau patrimoniul familiei. De cealaltă parte, vor deveni tot mai stringente, chestiunile publice, de imagine, succes, notorietate, audiență, credibilitate, autoritate și valorificare superioară a pregătirii profesionale. În funcție și de harta personală, în cazul unor Raci, se poate declanșa sau acutiza lupta pentru putere dar și contestările vor fi pe măsură. Perioadă dificilă care impune atenție în discursul public, nuanță și măsură cu privire la conținutul afirmațiilor. Între 9 mai (după ora 08:21′) și seara zilei de 11 mai, relațiile de prietenie și poveștile de dragoste vor sta sub semnul fazei de Lună Plină din 11 mai, ora 00:42′, care va introduce accente de tristețe, mâhnire, revoltă, gelozie sau nevoia de consolidare a relației respective prin dovezi de onestitate, fidelitate și iubire. Între 11 mai (după ora 20:00′) și 12 mai, s-ar putea ridica probleme de ordin legal, procedural la locul de muncă sau în regimul contractelor sub care se desfășoară activitatea lor profesională. Posibile schimbări. Repoziționarea nativilor la serviciu poate fi determinată de intrigile și invidiile care „lucrează” în detrimentul Racului, din umbră, adică consecințe al căror autor este, pentru moment, necunoscut.

Leu

Pe 6 mai, până spre seară, erori, confuzii și enervări cu privire la o chestiune bănească sau strict salarială, în care este implicată o persoană și/sau o instituție ori un context oficial. Între 6 mai (după ora 21:21′) și 9 mai dimineața, dispute pe teme relativ importante sau chiar minore dar care vor fi amplificate de reacțiile temperamentale ale acestor nativi care nu vor dori, cu nici un preț, „să cedeze, să „lase de la ei” ori să înțeleagă că exagerează. Moment prost pentru orice tip de susținere a unei examinări, mai ales dacă probele – sau numai una dintre ele -, se va desfășura oral. Risc de a rata înscrierea la un concurs prin disfuncții de genul dosar incomplet, expirarea termenului limită, etc. Între 9 mai (după ora 08:21′) și seara zilei de 11 mai, problemele personale, cele profesionale, cele oficiale și cele familiale se vor bloca reciproc din cauza careului în T, alcătuit de Soarele lor natal cu Luminariile în tranzit, ce formează aspectul de Lună Plină în Scorpion, pe 11 mai, la ora 00:42′. În plan familial, pot apărea confruntări pe fondul intențiilor, nu tocmai corecte, ale unei rude sau a manevrelor, afirmațiilor și comportamentului cuiva din familie care-l jignește și-l pune pe nativ într-o postură vulnerabilă. În planul profesiei sau al rangurilor, Leii doresc să-și stabilizeze poziția sau să urce o treaptă în ierarhia demnităților dar vor constata că această ascensiune nu poate fi realizată decât cu prețul unuia sau mai multor compromisuri, de unde și o justificată, criză interioară care îi va tulbura. Din dorința de a arde cât mai tare etapele, Leii nu vor mai putea controla această bulversare a principiilor de viață drept pentru care, celor mai slabi de virtute, le va fi mai ușor să le sacrifice. Între 11 mai (după ora 20:00′) și 12 mai, chef de viață, de risipire în plăceri, aventuri și senzații tari.

Fecioara

Pe 6 mai, până spre seară, nativii vor da dovadă de răbdare chiar dacă, în activitățile curente pe care le vor desfășura, nu vor găsi nici o satisfacție. Discrete „derapaje” subiective, prilej de a reanaliza o strategie, un comportament. Evoluția unor premize personale îi va aduce, deseori, în situația de a se adapta, din mers, la surprizele momentului, deși nu întotdeauna acestea le vor conveni, le vor reflectă dorința ori le vor susține interesul; va fi vorba, mai degrabă, de acceptarea unei constrângeri și de recunoașterea unor limite personale. Între 6 mai (după ora 21:21′) și 9 mai dimineața, posibilă mică „furtună” financiară. „Ceva” le poate da peste cap echilibrul bănesc, mai ales dacă, cei vizați de aspect astral nu vor fi dintre cei „avuți”, care ar putea rezolva rapid sincopele bănești. Posibilă ceartă cu rudele în cazul unor proceduri legate de o succesiune în derulare sau în cazul unui sechestru. Între 9 mai (după ora 08:21′) și seara zilei de 11 mai, toate deplasările vor sta sub semnul pericolului care va avea surse multiple: echilibrul psihic precar al nativilor în postură de șoferi, starea defectuoasă a vehiculelor cu care se deplasează, mai ales dacă apelează la improvizații. Drumurile legate de elementul „Apă” vor fi pândite de un risc determinat de natura transportului specific asociat cu condițiile meteo ale momentului (deversări, inundații, maluri rupte, avaria unor instalații). Pe fondul exacerbării unui tranzit marcat de Luna Plină în Scorpion, factor astral de temut, care va avea loc pe 11 mai, la ora 00:42′, unii dintre cei care călătoresc pot avea pagube prin pierderea banilor, rătăcirea actelor sau din cauza unui furt. Între 11 mai (după ora 20:00′) și 12 mai, noian de mici evenimente în planul imaginii publice; numele lor poate fi „vânturat” atât într-un chip flatant cât și dezamăgitor. Luptă pentru menținerea echilibrului într-un raport de forțe precar în planul autorității profesionale sau al exercitării unei funcții.

 Mai multe detalii pe libertatea.ro