Horoscop Urania 6-12 noiembrie 2021. Mercur vine cu păcăliri, amăgiri, adevăruri rostite parţial sau chiar ascunse.

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6 - 12 noiembrie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

05 nov. 2021, 16:43
Horoscop Urania 6-12 noiembrie 2021. Mercur vine cu păcăliri, amăgiri, adevăruri rostite parţial sau chiar ascunse.

Horoscop Urania 6-12 noiembrie 2021 Berbec

Între 6 și 8 noiembrie, disponibilitate frumoasă pentru a comunica, pentru a întreține o relație constantă cu persoanele și instituțiile din străinătate alături de care se află integrate în activități comune de ordin profesional (învățare, perfecționare, obținere de diplome, parteneriate în cercetare) sau în activități sociale, politice ori de interes umanitar (religie, protecția copilului, regimul bunurilor culturale, circulația ideilor și a concepțiilor superioare despre lume și viață).

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul beneficiilor materiale pe care nativul le-ar putea obține în urma cooperării cu oameni și instituții de resort.

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie

Nota generală va fi de veghe atentă a felului în care se desfășoară niște mecanisme juridice sau economice, nativii dând dovadă de (ceva) mai multă disponibilitate față de adoptarea și urmarea consecventă a unei strategii și abținându-se să deschidă conflicte bazate pe părerile de moment. Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, Berbecii vor trebui să adopte o atitudine serioasă, responsabilă și onestă față de provocările sau situațiile complicate care se vor ivi în spațiul public ori în mediul lor profesional obișnuit.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, relațiile nativilor cu prietenii vor fi puse la încercare de una sau mai multe situații inedite. Pentru moment, nativii vor fi curioși, îngăduitori și vor trata cu umor aceste schimbări, dar, de la un moment dat încolo, se vor arăta agasați de imposibilitatea de a nu se putea baza pe aceia care îi pun mereu la încercare.

Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, stare interioară destul de calmă; Berbecii se vor izola de factorii perturbatori și vor desfășura activități de compensare, de relaxare sau care le aduc satisfacții superioare.

Horoscop Urania 6-12 noiembrie 2021 Taur

Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, va continua să se manifeste predispoziția astrală care funcționează de mai mult timp pe axa celor două case ale banilor și bunurilor unde se manifestă nesiguranță în decizii și inițiative, instabilitate în evoluția unui demers și schimbări de opinie provocate de modificările introduse de dinamica vieții de fiecare zi, dar și de posibilele manevre ale unor persoane nu tocmai binevoitoare față de nativi.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, nefiind un sfetnic bun pentru că va introduce note de vulnerabilitate în dialogul cu o serie de persoane cu care nativul se intersectează în viața și activitatea curentă.

Risc de păcăleli, de strategii nedemne și de descoperiri neplăcute care aruncă o nemulțumire justificată față de cei cu care nativul este obligat să colaboreze. Context plin de capcane și de riscuri în cazul unor reclamații, anchete, depoziții sau procese.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, unele decizii ar putea fi luate mai ușor grație unei informații utile sau unei întâmplări care dezvăluie o realitate de care nativul era străin; astfel, cu răbdare, cu metodă și în posesia datelor necesare, cei născuți în zodia Taurului pot evalua corect și lua decizii justificate cu privire la evoluția lor profesională sau socială.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, blocaje, necazuri, ostilități venite din partea unor colegi de proiect, colaboratori, apropiați sau rivali declarați care ridică, prin afirmațiile și criticile lor, nivelul de conflict și îi pun pe Tauri în situația de a riposta vehement. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, îmbunătățire a relațiilor cu unul sau mai mulți prieteni, simpatie reciprocă și bună comunicare.

Horoscop Urania 6-12 noiembrie 2021 Gemeni 

Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, relațiile parteneriale vor evolua în nota astrală configurată de mai mult timp care presupune instabilitate în decizii, atitudini oscilante, premise în care se amestecă factorii subiectivi (părere personală, tentativă de manipulare, ordine contradictorii de la superiori).

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul sănătății de fiecare zi, context în care va accentua stările interioare dizarmonice legate, provocate sau manifestate în cadrul relațiilor de muncă sau în legătură cu desfășurarea unei activități profesionale curente. Firește că, străbătând sectorul casei a VI-a, Mercur va introduce factori perturbatori prin dezinformare, păcălire, amăgire, adevăruri rostite parțial sau chiar ascunse.

De aceea, orice ofertă sau chiar explicație pentru o neregulă produsă în relațiile de muncă va trebui privită cu multă atenție și, cu atât mai puțin, ea nu va trebui acceptată ca o formă de capitulare, pentru că nu va fi vorba de un raport corect între angajat și angajator, ci de unul viciat de tertipuri.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, posibilă rezolvare în plan financiar, dar cu rezultate mult sub așteptări sau sub necesarul rezolvării unei teme de viață.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, tulburări de crez și convingeri pe fondul unor descoperiri, revelații, afirmații și demonstrații publice care nu pot fi puse la îndoială și care vor dezvălui latura ascunsă a unei persoane, a unui proiect, a unui demers socio-profesional în care nativul s-a angajat și care, în acest context, pare de-a dreptul greșit, inutil sau periculos a fi menținut. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, impact favorabil pe care prestația unui nativ o poate avea asupra publicului sau într-un cadru oficial.

Horoscop integral, pe libertatea.ro


loading...
Partenerii noștri