Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou

Celebrul astrolog Pavel Globa a numit cinci zodii ale horoscopului care s-ar putea confrunta cu probleme în decembrie, scrie Kleo.

20 oct. 2021, 13:08
Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou

Horoscop Sărbători 2021 Berbec

Principalul pericol din prima lună de iarnă pentru acest semn este vremea. Într-un sezon cu ger și vânt, puteți răci cu ușurință. Dar în viața personală a Berbecului, totul va fi lin.

Taurul

La sfârșitul anului, o viață de frig va veni în viața de familie Taur. Oamenii care s-au născut sub această constelație vor fi fixați pe ideea de a-și dovedi inocența față de toată lumea, ceea ce va afecta negativ relațiile cu cei dragi.

Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc
Gemenii

Reprezentantul acestui semn ar trebui să se ferească de trădarea unui cerc apropiat de prieteni. În același timp, în familii există posibilitatea trădării, iar la locul de muncă – intrigi din partea colegilor.

E scris în STELE: RUSIA va declanşa al TREILEA RĂZBOI Mondial
Horoscop Sărbători 2021 Fecioara

Oamenii care s-au născut sub acest semn se pot confrunta cu acțiunile celor care nu doresc în decembrie. Vor face totul pentru a afecta reputația afacerii.

Săgetător

În prima lună de iarnă, reprezentanții acestui semn pot suferi din viața lor personală. În familie, scandalurile și neînțelegerile îi așteaptă din partea celei de-a doua jumătăți, ceea ce va enerva și va duce la o scădere a activității de muncă.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.