HOROSCOP URANIA 6-12 OCTOMBRIE 2018: apar culoare vulnerabile, se „gospodăresc” greu sentimente, se numără bani

Previziuni astrologice pentru perioada 6 – 12 octombrie 2018. Lună Nouă în Balanță. Mercur va intra în zodia Scorpionului

05 oct. 2018, 09:20
HOROSCOP URANIA 6-12 OCTOMBRIE 2018: apar culoare vulnerabile, se „gospodăresc” greu sentimente, se numără bani

Berbec

Între 6 și 8 octombrie dimineața, chef de distracție sau de satisfacții rezultate prin valorificarea însușirilor personale cum ar fi sportul, unde plăcerea competiției, regruparea intențiilor și preocupărilor în jurul nevoii de antrenament, de pregătire fizică și psihică, întrecerea în sine și, eventual, bucuria succesului, îi motivează din plin. Între 8 octombrie, după ora 4:10′, și 10 octombrie dimineața, activitate curentă, rutină, poate chiar momente de plictis care îi vor obliga pe Berbeci să apeleze la fondul de răbdare și/sau resemnare. Pe 9 octombrie, va avea loc Luna Nouă în Balanță care va influența, în chip destul de util sau necesar, sectorul parteneriatului. Posibile atenuări ale tensiunilor între soți, evitarea conflictelor și disputelor cu partenerii de afaceri sau de proiect. Posibil început bun, armonic al dialogurilor menite să rezolve o chestiune complicată a unei situații confuze, care, dacă nu va fi temperată la momentul potrivit, poate evolua spre conflict deschis. La începutul zilei de 10 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va influența sectorul intereselor legate de banii și bunurile în posesia cărora nativii ar putea intra prin intermediul unei persoane sau a unei instituții, influențându-le felul de a gândi sau de a aborda o soluție, alta decât cea normală, gen subterfugiu sau „drum ocolit’, tertipuri cum se zice, în jargon. Între 10 octombrie, după ora 7:10′, și 12 octombrie la prânz, sectorul casei a VIII-a acestor avantaje materiale va fi tranzitată de Lună care se va alătura celor planete aflate deja acolo, creând culoarele vulnerabile pentru Berbecii tineri sau naivi care pot fi păcăli sau spoliați de dreptul cuvenit lor. Din 12 octombrie, după ora 12:53′, dorința de a comunica cu persoanele aflate în străinătate de care le e dor (rude, prieteni, cunoștințe (care ocupă un loc important în viața lor).

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. Urmează o perioadă minunată cu împliniri sufleteşti şi noi iubiri

Taur  

Între 6 și 8 octombrie dimineața, nativii vor avea tendința să-și „gospodărească’ sentimentele, să analizeze cu atenție, în detaliu, persoana iubită. Între 8 octombrie, după ora 4:10′, și 10 octombrie dimineața, etapă bună pentru activitățile desfășurate la locul de muncă, pentru relațiilor interumane impuse de context (șefi, colegi, subalterni, directori, patroni). Luna Nouă în Balanță care se va produce în sectorul activității profesionale curente va permite o nouă abordare ori începerea unui nou tip de activitate. Efort de alunga asperitățile și nemulțumirile trecătoare. În planul sănătății, perioadă de confort, de calmare a stărilor organice dezagreabile, recuperare pozitivă, dar blândă, fără salturi spectaculoase. Reviziuire a atitudinii unui nativ față de nevoia unei terapii alternative. La începutul zilei de 10 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa a VII-a a relațiilor parteneriale, pe care le va altera în formă și conținut prin dialogurile vor evolua pe muchia tăioasă a neîncrederii, a tăinuirii adevărului, a efortului de demascare a cuiva. Între 10 octombrie, după ora 7:10′, și 12 octombrie la prânz, sectorul va fi intens solicitat de cele patru planete care vor tranzita, în acest răstimp, zodia Scorpionului dând apă la moară rivalilor. Conflicte conjugale stârnite de gelozie sau suspiciune. Din 12 octombrie, după ora 12:53′, preocupări legate de aspectele juridice, administrative sau notariale privitoare la partaje, succesiuni, cote părți, finanțări, sponsorizări, ajutoare. Apăsător rămâne sectorul carierei, al funcției, al responsabilității și al rigorii profesionale din cauza celor nouă, și, pentru două zile, douăsprezece cuadraturi, generate de planetele în tranzit prin Scorpion și Vărsător, care vor accentua sau vor permite revenirea la conflictele și situațiile delicate care s-au petrecut de-a lungul anului 2018.

Gemeni

Între 6 și 8 octombrie dimineața, activități de natură administrativă pe direcția relațiilor dintre proprietar și instituțiile statutului (declarații, aprobări, cereri, memorii, dosare, documentații). Între 8 octombrie, după ora 4:10′, și 10 octombrie dimineața, atitudine detașată față de constrângeri, termene, limitări, obligații curente. Nevoia de a se izola de factorii perturbatori prin joc, veselie, destindere, amuzament, cochetării, flirt. Pe fondul Lunii Noi în Balanță, care se va produce pe 9 octombrie, în viața, mai precis în sufletul acestor nativi, ar putea să apară o persoană plăcută, blândă, politicoasă, echilibrată, care să le facă bine nativilor prin farmecul și calmul răspândit. Inițiative de ameliorare a relațiilor între părinții și copii; Balanțele vor face efortul să-i înțeleagă sau să se împace cu ei, recurgând la concesii sau la iertare, mai ales dacă aceia au între 20 și 30 de ani, apoi, pe o a doua direcție, cu profesorii, mentorii și îndrumătorii lor, sub a căror ascultare vor dori să rămână, în ciuda disfuncțiilor sau a divergențelor de opinii, pentru a-și continua procesul de educare și rafinare a însușirilor personale. La începutul zilei de 10 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului; acesta nu va avea o influență pozitivă în planul comunicării cu șefii și colegii de la locul de muncă. Vești care alarmează ori enervează. Între 10 octombrie, după ora 7:10′, și 12 octombrie la prânz, câte un nativul poate fi pus într-o situație delicată, vulnerabilă sau care să sugereze vinovăția, de o persoană sau de un grup coalizat împotriva lui, ipoteză astrologică valabilă, într-o primă etapă, două-trei săptămâni de acum în colo, și, într-o a doua etapă, până la sfârșitul lunii noiembrie a. c. Din 12 octombrie, după ora 12:53′, abordare principială a unor aspecte de viață între soți, parteneri de afaceri, colegi de proiect. 

Citește previziunile pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA.