Horoscop Urania 7-13 ianuarie 2023. Provocări financiare şi amoroase la început de an. Zodiile cu noroc de săptămâna viitoare

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 7 - 13 ianuarie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

06 ian. 2023, 12:44
Horoscop Urania 7-13 ianuarie 2023. Provocări financiare şi amoroase la început de an. Zodiile cu noroc de săptămâna viitoare

Horoscop Urania Berbec
Între 7 și 8 ianuarie, în zori, suprasolicitare în contextul în care Berbecii se vor confrunta cu chestiuni „încurcate” în plan profesional și cu nemulțumiri în plan personal. Reevaluare continuă și obositoare a deciziilor și a intențiilor; ipostaze ale vieții publice în al căror vârtej nativii vor fi prinși și de ale căror consecinţe se vor teme că le pot prejudicia statutul și stabilitatea profesională.

La începutul zilei de 7 ianuarie, Luna Plină în Rac va accentua laturile vulnerabile ale comunicării în relațiile de familie prin neînțelegeri și lipsă de solidaritate, prin interese divergente și neîncredere, prin sentimente tulburate de conflictele anterioare, amintiri dureroase, suferințe nevindecate. Între 8 ianuarie, după ora 4:40′, și după-amiaza zilei de 10 ianuarie, subiectivism în reacțiile nativilor față de cei dragi; aceștia vor greși prin exagerare sau prin exces de autoritate.

Din 8 ianuarie, Luna Neagră va părăsi zodia Racului și va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 3 octombrie a.c., ceea ce anunță o perioadă (mai) complicată în plan sentimental nu doar la nivelul tulburărilor afective interioare, ci chiar la nivelul evenimentelor din viața curentă (certuri, despărțiri, necazuri ale unuia dintre parteneri). În următoarele nouă luni, copiii pot ridica probleme majore părinților.

Între 10 ianuarie, după ora 17:15′, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, stare de sănătate normală. Din 13 ianuarie, după ora 4:57′, dificultăți în a menține echilibrul în relațiile parteneriale, care tind să se destabilizeze sau să se blocheze pe fondul nemulțumirilor dezvoltate de ambele părți. La sfârșitul zilei de 13 ianuarie, Marte va reveni la mersul direct în zodia Gemenilor, pe care o va traversa, într-o mișcare mai lentă decât este mersul său obișnuit, până pe 25 martie a.c., constituindu-se ca un factor pozitiv pentru toate tipurile de comunicare.

 

Horoscop Urania Zodia Taur.

Marte va reveni la mersul direct în zodia Gemenilor, pe care o va traversa, într-o mișcare lentă, până pe 25 martie a.c., generând frecvent dorința de a opera schimbări în regimul banilor obținuți prin efort personal.

Întruniri care vor pune în dezbatere teme de interes general delicate, dar asupra cărora participanții nu vor cădea de acord, fiecare susținând în mod vehement un punct de vedere greu de armonizat cu al celorlalți, pe fondul unui context astral plin de contradicții patronat de Luna Plină în Rac, din 7 ianuarie. Între 8 ianuarie, după ora 4:40′, și după-amiaza zilei de 10 ianuarie, preocupări legate de casă și de familie desfășurate fără prea mult entuziasm sau spor.

În ziua de 8 ianuarie, Luna Neagră va părăsi zodia Racului și va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 3 octombrie a.c., introducând factori destabilizatori atât în relațiile interumane, cât și în legătura acestora cu instituțiile care le solicită anume soluții, decizii sau inițiative; conflicte de interese, manifestări ostile față de propunerile nativilor, care nu se vor putea descurca (prea ușor) cu tendințele individualiste ale rudelor sau ale părinților. Între 10 ianuarie, după ora 17:15′, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, sentimente stabile, calm interior, echilibru afectiv. Din 13 ianuarie, după ora 4:57′, starea de sănătate va evolua normal, dar universul interior și activitatea psihică vor începe să funcționeze sub impulsul diferitelor provocări care le vor mobiliza gândurile, resursele mentale și care le vor modifica nativilor comportamentul prin felul brusc și precipitat de a acționa sau de a reacționa în fața unor situații care nu se armonizează cu preocupările lor.

La sfârșitul zilei de 13 ianuarie, Marte va reveni la mersul direct în zodia Gemenilor, pe care o va traversa, într-o mișcare lentă, până pe 25 martie a.c., generând frecvent dorința de a opera schimbări în regimul banilor obținuți prin efort personal.

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu anunţă Top 5 zodii care vor avea un an de vis

Horoscop Urania Rac
Între 7 și 8 ianuarie, în zori, existența nativilor va fi marcată de Luna Plină în Rac. Aceștia vor deschide un nou ciclu de activități și preocupări pentru următorul an, pornind la drum cu marcajul rigid lansat de postura planetelor aflate în Capricorn care indică piedici majore sau moderate în plan partenerial (conflicte, procese, despărțiri, renunțarea la contracte, încheierea altora în condiții noi de activitate, ostilități de toate felurile).

Între 8 ianuarie, după ora 4:40′, și după-amiaza zilei de 10 ianuarie, abordări financiare, intenții curajoase care vor fi, încetul cu încetul, temperate de constatările deloc încurajatoare scoase la suprafață de Luna Neagră, care, în ziua de 8 ianuarie, va intra în zodia Leului și pe care o va tranzita până pe 3 octombrie, instaurând un context plin de riscuri, de șicane și de întorsături nefericite, venite, de cele mai multe ori, de la măsurile oficiale puse în aplicare cu intenția de a reglementa unele domenii sau de a face față numeroaselor aspecte de criză cu care se va confrunta economia națională sau contextul mondial.

Între 10 ianuarie, după ora 17:15′, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, dialoguri banale, dar cumpătate în formulări și replici, deplasări de scurtă durată pentru rezolvarea unor chestiuni concrete (administrative, de cele mai multe ori, sau strict gospodărești).

Din 13 ianuarie, după ora 4:57′, cei născuți în zodia Racului vor conștientiza riscul cu care se asociază o serie de provocări sau chiar oferte profesionale.

Horoscop Casandra 2023. Carieră, bani, dragoste şi sănătate, ce le aşteaptă pe zodii în noul an
La sfârșitul zilei de 13 ianuarie, Marte va reveni la mersul direct în zodia Gemenilor, pe care o va traversa, într-o mișcare lentă, până pe 25 martie, introducând sau sporind o efervescență mentală care, dacă va fi corect controlată, va fi un factor de progres prin punerea în aplicare a unor schimbări, altfel, Marte va instaura un climat de agitație sterilă, vecină, nu o dată, cu anxietatea.

Horoscop Urania Leu
Între 7 și 8 ianuarie, în zori, axa celor două case ale sănătății va fi influențată de faza Lunii Pline în Rac, care se va produce la începutul zilei de 7 ianuarie. Mai explicit va fi resimțită situația organică în planul afecțiunilor curente și al sănătății de fiecare zi prin impactul pe care această fază îl va avea asupra sistemului osos, asupra bolilor de natură inflamatorie și a sistemelor neuro-vegetativ și parasimpatic.

Deși nu va fi vorba de o suferință organică anume, totuși, e de luat aminte la mesajele pe care organismul le va transmite și care vor indica locurile sensibile din alcătuirea lui anatomo-fiziologică.

Același context astral poate sublinia o „fractură” în parcursul profesional care va trebui rezolvată: nemulțumirile față de locul de muncă, imposibilitatea unui progres profesional. Între 8 ianuarie, după ora 4:40′, și după-amiaza zilei de 10 ianuarie, Luna va traversa zodia Leului și le va fi utilă nativilor pe direcția unei revigorări morale și a conturării unei bune capacități de a reacționa energic la provocările momentului, mai ales ale celor venite din sectorul partenerial.

În ziua de 8 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Leului. Până pe 3 octombrie, ea se va plasa în casa I a personalității celor despre care vorbim acum și le va (cam) încurca viața prin tot felul de ipostaze (piedici, ipostaze delicate, atacuri nejustificate, evenimente pe care nu le vor putea controla).
Între 10 ianuarie, după ora 17:15′, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, abordare corectă a regimului banilor și al bunurilor. Din 13 ianuarie, după ora 4:57′, posibile dispute de natură ideologică (simpatii politice, interese de grup). La sfârșitul zilei de 13 ianuarie, Marte va reveni la mersul direct în zodia Gemenilor; până pe 25 martie, Leii își vor putea lărgi cercul de prieteni, vor putea comunica susținut cu aceștia, dar își vor pierde destul timp cu mondenități.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro