Horoscop Urania 8-14 Februarie 2020. Micul Benefic va face conjuncţii dificile cu Kiron şi Luna Neagră

Horoscop Urania 8-14 Februarie 2020. Aflați care sunt previziunile detaliate pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 11:06
Horoscop Urania 8-14 Februarie 2020. Micul Benefic va face conjuncţii dificile cu Kiron şi Luna Neagră

Horoscop Urania Berbec 8-14 Februarie 2020

Intre 8 şi 10 februarie, disponibilitate spre activităţi menite să le pună în valoare calităţile personale, talentul sau însuşirile necesare unei vieţi sportive (ambiţie, voinţă, forţă fizică, concentrare, efort personal de ridicare a nivelului de performanţă, etc.). Cei tineri vor fi atraşi de toate chemările şi promisiunile unei vieţi sentimentale intense din care spiritul de aventură nu va fi lipsi. Trăiri intense, motivate de Luna Plină în Leu, care va avea loc în ziua de 9 februarie. începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului şi, până pe 5 martie, cât va dura acest tranzit, se va plasa în sectorul personalităţii şi al corpului fizic, dându-le Berbecilor o stare generală bună, de încredere şi optimism, de curaj, dar şi multă imprudenţă sau nerăbdare. în mod special, în răstimpul studiat de noi acum, Micul Benefic va face conjuncţii dificile cu Kiron şi Luna Neagră, amplificând factorii de stres. între 10 februarie, după ora 1:39, şi începutul zilei de 12 februarie, discretă solicitare astrală a celor două case ale sănătăţii care va justifica stările de spirit schimbătoare sau momentele trecătoare de melancolie; activităţi profesionale de rutină care nu încântă sau care, uneori, plictisesc şi enervează prin banalitate şi lipsă de satisfacţie, în ciuda efortului depus de Berbeci la locul de muncă. între 12 februarie, după ora 1:38, şi 14 februarie noaptea, cei născuţi în zodia Berbecului nu vor fi nişte parteneri de dialog comozi; în general, se vor dovedi refractari la sugestii, soluţii şi propuneri de rezolvare a unei cauze. Subiectivismul şi abordările pătimaşe nu vor fi calea indicată în nici un timp de colaborare sau dezbatere, cu atât mai puţin într-o negociere. Din 14 februarie, după ora 2:38, enervări provocate de nereguli financiare; relaţii crispate cu un prieten din motive băneşti sau surprize venite din partea unor apropiaţi.

Horoscop Urania Taur 8-14 Februarie 2020

Intre 8 şi 10 februarie, abordări autoritare ale chestiunilor familiale sau domestice. Taurii vor dori să acţioneze cu tact şi cu metodă, dar, totodată, eficient.
Ei se vor concentra pe chestiunile importante şi urgente şi nu se vor lăsa atraşi de impresii, de provocările cotidiene, fie ele şi plăcute. începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului şi îşi va exercita influenţa asupra casei a Xll-a, a lucrurilor ascunse. Chiar dacă, în această săptămână, nu va putea interveni în chip fericit, totuşi, până pe 5 martie, cât va dura acest tranzit, ea va introduce stărilor de spirit un dinamism care le va permite multora să se mobilizeze rapid în jurul unor teme de viaţă neclare sau conflictuale. între 10 februarie, după ora 1:39, şi începutul zilei de 12 februarie, numeroasele Trigoane regale pe semne de Pământ le vor permite celor născuţi în zodia Taurului să-şi păstreze echilibrul şi să pună în valoare, cu răbdare şi metodă, o serie de calităţi personale care le vor fi utile în activităţile intelectuale, în activitatea de creaţie sau de interpretare. Efortul lor va fi unul constructiv. între 12 februarie, după ora 1:38, şi 14 februarie noaptea, starea de sănătate a nativilor va fi marcată de tulburările interioare, percepute mai mult sau mai puţin clar de Tauri. Aceştia se vor lăsa purtaţi de valurile unor stări de nemulţumire sau de revolt, a căror motivaţie se află în ecoul nestins al evenimentelor din trecut. Din 14 februarie, după ora 2:38, relaţii parteneriale încărcate de disfuncţii; cele mai multe, de natură subiectivă, născute din reacţia nativilor de refuz a unei situaţii sau soluţii, de intoleranţă faţă de unele persoane sau de stresul provocat de ipostazele stingheritoare în care unii încearcă să îi introducă. Impact al acestor dezordini, între nativi şi colaboratori, asupra funcţiei, rangului şi autorităţii lor.

 
Horoscop Urania Gemeni 8-14 Februarie 2020

Intre 8 şi 10 februarie, fel de a vorbi convingător; Gemenii vor dovedi un puternic spirit de combativitate. Context astral bun pentru cei care se vor exprima în public sau într-un cadru organizat (şedinţă, întrunire, dezbatere), în care se vor lupta pentru o idee, vor apăra un interes sau vor susţine un proiect. începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului şi va influenta, până pe 5 martie, relaţiile de prietenie, permiţând să-şi facă loc nemulţumirea şi neîncrederea care vor estompa bunele sentimente din trecut şi vor pune în cumpănă continuarea acelora în acelaşi regim. Intre 10 februarie, după ora 1:39, şi începutul zilei de 12 februarie, casa, gospodăria şi treburile de familie îi vor „chema la ordin”, obligându-i să-şi dedice destul de mult timp rezolvării lor. Chestiunile administrative legate de exercitarea dreptului de proprietate sau de exploatare a unui imobil, a unui teren, a unor utilaje, a averii pot naşte conflicte între nativi şi reprezentanţii instituţiilor implicate. între 12 februarie, după ora 1:38, şi 14 februarie noaptea, răstimp agreabil, asociat cu un aer de libertate, cu dorinţa de eliberare de stres şi de constrângeri, cu nostalgia după o activitate relaxantă, plăcută, educativă sau delectantă (culturală, artistică). Moment al inspiraţiei şi inventivităţii creative pentru cei care activează în domeniul spectacolelor şi al performanţelor publice de orice fel. Din 14 februarie, după ora 2:38, mecanisme astrale care pun rezistenţa organismului la încercare (regim imunitar solicitat de diferite afecţiuni sau de infecţii, răceli, gripe, sinuzite, infecţii dentare, fluctuaţii endocrine). Evenimente de importanţă modestă îl pot nemulţumi peste măsură pe câte un Geamăn la locul de muncă. Nu reacţionaţi brutal sau (prea) vehement la observaţiile unor superiori sau chiar colegi.

Horoscop Urania Rac 8-14 Februarie 2020

Intre 8 şi 10 februarie, abordare fermă a problemelor care au legătură cu veniturile salariale sau cu situaţiile de viaţă personală care le complică statutul financiar. Un eveniment se poate precipita sub impactul Lunii Pline în Leu, din 9 februarie, care va acţiona atât asupra casei banilor câştigaţi din muncă proprie, cât şi asupra nevoii sau a speranţei de a primi o susţinere materială de la persoane particulare sau de la instituţii. începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului şi se va plasa, până pe 5 martie, cât va dura acest tranzit, în sectorul carierei, introducând o binevenită notă de simpatie din partea celor cu care lucrează sau din partea publicului, aprobarea sau susţinerea colegilor şi superiorilor; cu colaboratorii, în răstimpul studiat, lucrurile stau mai puţin bine, nefiind excluse divergentele, contradicţiile, ostilităţile mocnite, lipsa de supleţe şi politeţe în dialog, atitudinile refractare. între 10 februarie, după ora 1:39, şi începutul zilei de 12 februarie, fel de a vorbi cumpătat, atenţie îndreptată spre detalii, efort de a acumula date şi informaţii necesare pregătirii şcolare, universitare sau profesionale. Unele persoane pot face scurte deplasări pentru a rezolva chestiuni administrative curente (acte, dovezi, adeverinţe) din partea instituţiilor statului, între 12 februarie, după ora 1:38, şi 14 februarie noaptea, activitatea profesională, viaţa publică, relaţiile sociale le pun adesea piedică în calea rezolvării chestiunilor curente de viaţă de familie sau din gospodărie; în mod normal, cele din urmă vor fi amânate, „sacrificate”, până când Racii vor găsi răgazul să le dedice timpul şi atenţia necesare. Din 14 februarie, după ora 2:38, univers mobilat de sentimente trăite intens, de emoţii puternice, de impulsuri afective, nu întotdeauna armonice sau liniştitoare.

Citeşte mai multe pe Libertatea