Horoscop Urania 9 – 15 aprilie 2022. Acţiunile noastre vor fi bazate mai mult pe emoţii decât pe raţiune. Perioadă bună pentru concretizarea planurilor

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 9-15 aprilie sunt intrarea lui Mercur în zodia Taurului, pe 11 aprilie, şi a planetei Marte în zodia Peștilor, pe 15 aprilie.

08 apr. 2022, 15:44
Horoscop Urania 9 – 15 aprilie 2022. Acţiunile noastre vor fi bazate mai mult pe emoţii decât pe raţiune. Perioadă bună pentru concretizarea planurilor

Horoscop Urania 9 – 15 aprilie 2022. Mercur înseamnă gândire rapidă, logică și rațiune și când se combină cu sensibilul Taur, gândirea noastră devine practică, iar noi suntem cu picioarele bine înfipte în pământ. Este o perioadă optimă pentru concretizarea unor planuri mai vechi.

La rândul său, Marte în Pești aduce situații contradictorii, acțiuni bazate mai mult pe emoţii decât pe rațiune. Totodată, acest tranzit aduce o creativitate nelimitată și stimulează talentele ascunse. Marte este planeta acțiunii și a războiului, dar și a pasiunii, prin urmare, în sectorul în care această planetă va influența fiecare, vom avea de-a face cu impulsivitatea.

Iată previziunile Uraniei, pentru fiecare zodie, în săptămâna 9-15 aprilie 2022, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Urania 9 – 15 aprilie 2022 BERBEC

În ziua de 11 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 13 iunie, va introduce un factor astral pozitiv pentru deciziile ce implică obținerea unor sume de bani sau cheltuirea lor. Atitudine pragmatică, eficientă, care va susține nevoia nativilor de a face un efort suplimentar pentru a câștiga bani din alte activități decât cele profesionale, salarizate.

În dimineața zilei de 15 aprilie, Marte va intra în zodia Peștilor și, până pe 25 mai, va consolida o stare de spirit specială, care le va permite multor nativi să se desprindă de preocupările banale, cotidiene și să se ocupe de sufletul lor.

Citeste si Cristina Demetrescu: „Lilith îţi face ultimele tumbe! Va fi un pas înainte, patru înapoi, se sparge buba după 14 aprilie”

Horoscop Urania 9 – 15 aprilie 2022 TAUR

În ziua de 11 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 13 iunie, va tranzita sectorul casei I a personalității acestor nativi, dându-le un sprijin real în tot ceea ce înseamnă dialog. Nativii vor avea beneficiul unei gândiri echilibrate, dând dovadă de pragmatism, de luciditate și de adecvare față de respectiva temă de viață.

În dimineața zilei de 15 aprilie, Marte va intra în zodia Peștilor și, până pe 25 mai, va introduce o puternică motivație afectivă în relațiile nativului cu prietenii: atașamente, simpatie, dorința de a ajuta, dar și șansa de a fi susținuți în plan personal sau profesional.

Citeste si Venus in Pesti 2022. Aprilie adevarata „luna a iubirii”, se anunta zile si nopti fierbinti

Horoscop Urania 9 – 15 aprilie 2022 GEMENI

În ziua de 11 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 13 iunie, le va permite intrarea în posesia unor informații de care aveau nevoie într-o analiză, într-o demonstrație sau pentru propria lor lămurire. Mercur va accentua latura logică, atitudinea pragmatică în orice abordare ce presupune un mecanism interior de analiză și filtrare a premiselor și a scopurilor.

Pe 15 aprilie, Marte va intra în zodia Peștilor și, până pe 25 mai, va introduce un accent în plus, pe ideea succesului, afirmării profesionale, a ipostazelor publice care le vor atrage succesul. Se vor deschide uși spre debut, afirmare, consolidare a unei posturi socio-profesionale asociate cu ideea de prețuire, încredere și simpatie a celor cu care nativul colaborează.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro