HOROSCOP URANIA 9-15 FEBRUARIE: Cumpene amoroase, cheltuieli peste buget şi probleme de sănătate

HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 9-15 februarie. Berbecii simt nevoia să fie alături de familie, Gemenii au parte de mici bucurii. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

08 feb. 2019, 10:14
HOROSCOP URANIA 9-15 FEBRUARIE: Cumpene amoroase, cheltuieli peste buget şi probleme de sănătate

HOROSCOP Urania pentru perioada 9 – 15 februarie. 

HOROSCOP BERBEC. Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, perioadă plină de energie, dar și de provocări. Nativii vor avea destule motive să se agite și, eventual, să se enerveze sau să obosească alergând de colo-colo, trudind la locul de muncă sau îngrijorându-se pentru chestiunile mai importante din viața și cariera lor.

Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie a.c., permițându-le o bună comunicare cu sectoarele ascunse din alcătuirea lor (amintiri, subconștient, trăiri secrete). Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, dinamism legat de una sau de mai multe chestiuni bănești (câștiguri). Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., dând acestui sector o greutate și o importanță aparte, context astral care va accentua nevoia de a munci, de a face un efort special pentru a obține un venit.

Din 15 februarie, după ora 16.03, interes pentru chestiunile domestice; nevoia de a fi alături de rudele care au probleme. Reevaluarea unor secvențe din evoluția și formarea lor ca persoane adulte în care familia, obiceiurile, limba, religia au jucat un rol important. Curaj în abordarea unor chestiuni ce țin de viitor, de evoluția profesională sau socială a individului. Elan și determinare în abordarea unor aspecte ce țin de aspirații și conștiință, de implicarea în curente de opinie și cadre de acțiune cu statut oficial care să le permită să se pună pe sine mai bine în valoare.

HOROSCOP TAUR Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, răstimp (relativ) agitat. Gânduri care nu le dau pace nativilor, concluzii subiective sau trăiri intense, pe fondul evenimentelor de dată recentă care îi răscolesc și îi obligă să se concentreze pe respectiva secvență de viață. Oboseală mentală, insomnii. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Planeta le va da celor născuți în Taur dorința de a se afla în preajma acelor prieteni alături de care se simt în siguranță, care îi înconjoară cu încredere și alături de care pot desfășura activități comune, de cele mai multe ori din sfera celor relaxante sau care le permit o îmbogățire sufletească.

Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor natal și le va da posibilitatea să se calmeze, să se controleze, să facă apel la logică, să alunge sentimentele tulburi, să fie eficienți și harnici. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, discuții legate de bani, salarizare, drepturi financiare cuvenite.

Pe 14 februarie, Marte va intra în zodia Taurului, etapă importantă care va dura până pe 31 martie a.c., dându-le acestor persoane posibilitatea să-și consolideze numeroase detalii de viață personală, atât în plan organic (refacere fizică și psihică), cât și în planul activității, al demersurilor și al inițiativei. Moment al tăriei de caracter și al voinței personale manifestate, deseori, inflexibil. Din 15 februarie, după ora 16.03, dialoguri despre bani. Posibile schimburi de cuvinte, de informații, de impresii sau de pretenții formulate verbal care stârnesc replici din partea celor care se află de partea unui interes opus lor, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de partaje, moșteniri, ieșiri din indiviziune, tranzacții, despăgubiri. Provocări și împrejurări delicate, greu de gestionat în spațiul public.

HOROSCOP GEMENI. Între 9 și 11 februarie, în zorii zilei, relații dinamice între nativi și prietenii lor: întâlniri, dialoguri, cooperare. Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Influența astrală a acestei planete se va exercita asupra casei a X-a, a rolului social și a împlinirii profesionale.

Ea le va permite ameliorarea imaginii personale, mai ales dacă, cu un timp în urmă, aceasta a fost șifonată’ de evenimente la care Gemenii nu au fost la înălțime sau din cauza erorilor personale. Mici bucurii și gesturi flatante (laudă, nominalizare într-un context favorabil lor, apreciere publică, simpatie). Între 11 februarie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 februarie, nevoie de stabilitate, de calm, de temperare a spiritului lor răzvrătit de neconcordanțe, enervări și neîmpliniri.

Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., respectiv în sectorul casei a XII-a, Gemenii vor simți nevoia să se vindece’ sufletește, să se distanțeze de provocările care i-au solicitat excesiv, din punct de vedere fizic și psihic, pentru a proceda la necesarele evaluări personale. Între 13 februarie, după ora 11.32, și după-amiaza zilei de 15 februarie, etapă mai destinsă, în care Gemenii vor fi în formă: vor fi veseli, senini, detașați de factorii de stres, buni comunicatori și flexibili în atitudine.

 Din 15 februarie, după ora 16.03, banii vor contura o chestiune de orgoliu, de mândrie sau de principiu invocat ori de câte ori se va pune problema plății muncii lor la valoarea pe care cred că o merită și în conformitate cu importanța pe care știu că o au ei înșiși, de unde și posibilele inițiative revendicative. Idei interesante, dar cu o doză prea mare de risc asumat ori exagerare nesesizată care le-ar putea dăuna prin lipsa de măsură și de adecvare la realitate.

Mai multe, pe Libertatea.