HOROSCOP URANIA 9 – 15 MAI. Dificultăţi financiare pentru Scorpioni şi Săgetători, probleme medicale pentru Vărsător

HOROSCOP URANIA 9 - 15 MAI. Urania prezintă ce se va întâmpla cu nativii fiecărei zodii în parte în această perioadă.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 10:13
HOROSCOP URANIA 9 – 15 MAI. Dificultăţi financiare pentru Scorpioni şi Săgetători, probleme medicale pentru Vărsător

Horoscop Berbec

Nevoia de a se supune comandamentelor momentului ce privesc exercitarea unei funcții sau a ipostazei publice care decurg din specificul profesiei, chiar dacă asta le va complica existența. Din 12 mai, se va estompa elanul inițiativelor care s-au conturat în ultimele luni în legătură cu niște prieteni. Din 14 mai, planeta Venus se va afla în mișcare aparent retrogradă prin sectorul comunicării, până pe 26 iunie, și-i va obliga pe nativi să verifice informațiile primite în ultima vreme ori să constate că multe dintre părerile și opțiunile lor trebuie să fie revizuite ori reformulate.

 

Horoscop Taur

Taurii vor avea partea de răsturnări de situație care au legătură cu elementele fundamentale pe care și-au construit o carieră, un drum în viață ori niște opțiuni importante. Intrarea lui Jupiter în mișcare aparent retrogradă din 15 mai le va da celor care s-au născut în zodia Taurului posibilitatea ca până pe 14 septembrie să corecteze neînțelegerea unor mesaje majore, dar îi va obliga și să se adapteze unor condiții, greu de acceptat altădată, justificate de imperativele momentului. Indiferent de nuanța pe care o vor îmbrăca aceste constrângeri, ele îi vor pune pe nativi, în funcție de vârsta, meseria, educația și conștiința fiecăruia, în dificultate. 

 

Horoscop Gemeni

Chestiunile legate de contracte, acte, acorduri și înțelegeri îi vor pune pe nativi în situația de a discuta și analiza ansamblul condițiilor conținute de respectivul document. Din 14 mai, când planeta Venus va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 26 iunie, aceste ipostaze vor fi presărate cu erori de receptare a mesajului, marcate de teama de a formula un răspuns clar, cu dispute sau cu soluții viciate de o neregulă de conținut. Planeta Jupiter va intra pe 15 mai în mișcare aparent retrogradă și până pe 14 septembrie va încetini ritmul rezolvării unor interese materiale sau va prelungi blocajele și întârzierile în planul problemelor financiare ale Gemenilor.

 

Horoscop Rac

Discrete solicitări ale aparatului locomotor, ale circulației arteriale, ale funcțiilor ficatului. Posibile schimbări în regimul contractelor prin aplicarea noilor norme impuse de lege (regim de muncă, salarizare, condiții de lucru, atribuții sporite sau diminuate). Relațiile parteneriale vor evolua anevoios, cu reticențe manifestate de ambele părți participante la dialog, dispute sau negocieri; întârzieri sau blocări ale acțiunilor în instanță. Așadar, cei născuți în zodia Racului trebuie să ia în calcul prelungirea așteptării soluției care să deblocheze niște acțiuni restrictive: blocare a conturilor, sechestru asigurător, amânări ale plăților.

 

Horoscop Leu

Avânt, exuberanță, dorințe de tot felul și impulsuri de a trăi intens, dar cu șanse modeste ca acestea să se manifeste în deplină libertate. Asumare a sarcinilor de serviciu cu destulă reticență sau chiar cu nemulțumire, incapacitate de a se plia pe exigențele momentului. Stare organică marcată de factorii care îi împiedică să-și desfășoare activitatea profesională în chip normal (enervare, reacții ostile, spirit critic accentuat). Din 15 mai, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 14 septembrie va crea o stare de încordare la locul de muncă între ei și colegi sau superiori. Dizarmonia se poate dovedi periculoasă dacă nu se vor abține, pentru că această atitudine refractară poate atrage nu doar atenționări și antipatii, ci și sancțiuni.

 

Horoscop Fecioară

Chestiuni administrative, abordări din perspectiva legalității unui bun (funciar, imobiliar), nevoia de a fi la zi cu plățile, actele, documentele (taxe, impozite, chirii). Între 10 și 12 mai, după-amiaza, preocupări legate de echilibrul afectiv; disponibilitate redusă pentru universul sentimentelor care, odată răscolite, i-ar putea destabiliza prin trăiri neplăcute, regrete, tristeți. Din 12 mai și până pe 2 iulie, cât se va afla în mișcare aparent retrogradă, Saturn va introduce note supărătoare, legate de sectorul muncii și al activității profesionale (măsuri exagerate, exces de zel, ipostaze relaționale de tip despotic sau autoritarist). Între 12 mai, după ora 18:40, și zorii zilei de 15 mai, reacții personale bizare în fața unor ipostaze de muncă, la rândul lor, neobișnuite. În ziua de 13 mai, Marte va intra în zodia Peștilor, pe care o va traversa până pe 28 iunie, timp în care va introduce o binefăcătoare nuanță de blândețe, de disponibilitate spre dialog, spre iertare, spre înțelegerea celuilalt, spre împăcare, spre armonie, ceea ce le va fi de un real folos în toate tipurile de dialog și cooperare cu cei apropiați (soț/soție sau parteneri de proiect, de afaceri).

 

Horoscop Balanță

Contact cu instituțiile sau reprezentanții unor organisme oficiale. Efort de a ajunge la zi cu o documentație necesară pentru a acționa pe calea justiției în apărarea unor interese lezate sau a unor abuzuri comise asupra lor. Între 10 mai, după ora 12:39, și 12 mai, după-amiaza, obligații față de familie, față de casă care se rezolvă cu greutate din cauza actualelor condiții care impun tot felul de restricții. Din 15 mai, Jupiter își va modifica registrul și va introduce până pe 14 septembrie, cât va sta în mișcare aparent retrogradă, o serie de neîmpliniri (lucruri rezolvate „pe jumătate”) sau încurcături ori corectări și reformulări ale unor acte juridice. Atenție sporită la toate documentele care privesc intenția de vânzare sau de cumpărare. Nu mergeți pe improvizație și, mai ales, pe încredere.

 

Horoscop Scorpion

Scorpionii se vor confrunta cu probleme bănești care trebuie descurcate pe cale juridică (proces, contestație, reclamație). Din 15 mai, planeta Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 14 septembrie și va crea un cadru astral care va prelungi sau chiar va intensifica relațiile dificile, dialogul incomod, lipsa de informație. Din 12 mai, Saturn se va afla în mișcare aparent retrogradă și până pe 2 iulie, cât se va mai afla în zodia Vărsătorului, va introduce elemente de surpriză, dar nu plăcute, în spațiul domestic (defecțiuni, avarii, iar în relațiile de familie clasicele „supărări”; nativii nu vor vorbi cu una sau mai multe rude pe fondul unor ambiții și divergențe de opinii). Între 12 mai, după ora 18:40, și zorii zilei de 15 mai, stare generală deloc favorabilă armoniei între Scorpioni și părinți ori rudele în vârstă. Uneori, motivul acestor răfuieli de familie îl poate constitui ceea ce face sau nu face nora ori ginerele acelora.

 

Horoscop Săgetător

Nativii din Săgetător se confruntă cu dificultăți financiare. Unele pot fi mărunte, născute din neconcordanțele unui mod de viață stingherit de actualele limitări de mișcare și acțiune, altele pot fi importante (venituri salariale sau câștiguri alternative care se blochează, se amână ori se reformulează drastic). Din 12 mai, Saturn se va afla în mișcare aparent retrogradă și până pe 2 iulie va introduce surprize mai puțin plăcute, născute din informațiile sau intervențiile unor persoane cu autoritate în materie care îi aduc pe drumul cel bun, elimină din argumentația lor erorile, dar prin asta le și limitează posibilitatea de a mai spera într-o rezoluție fericită și ușoară a unui segment de viață și activitate. Planeta Jupiter va intra pe 15 mai în mișcare aparent retrogradă și până pe 14 septembrie va complica o situație financiară care deja s-a modificat în chip dezavantajos. Nu sperați la o schimbare rapidă a acestei ipostaze.

 

Horoscop Capricorn

Cei care s-au născut în acest semn zodiacal vor avea un plus de tărie morală, de rezistență fizică și, mai ales, de ambiție. Din 12 mai, Saturn se va afla în mișcare aparent retrogradă și până pe 2 iulie va readuce în discuție o sumă sau o formă de plată, un angajament profesional sau o formă de recompensă pentru activitatea prestată în indiferent ce fel de regim de muncă ori doar cuantumul plății.

 

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători se anunţă probleme de sănătate care nu pot fi vindecate, ci doar ținute sub control. Pe 13 mai, Marte va intra în zodia Peștilor, pe care o va traversa până pe 18 iunie, timp în care va crea culoare astrale favorabile unui câștig sau unei rezolvări mai ușoare și mai rapide a unei probleme bănești, dar în directă legătură cu exercitarea meseriei și, respectiv, cu salarizarea, și nu cu speculațiile sau norocul la loto.

 

Horoscop Pești

Între 9 și 10 mai, la prânz, posibile ipostaze publice, în care un nativ va trebui să fie convingător, să susțină o cauză, să câștige încrederea auditoriului. Între 10 mai, după ora 12:39, și 12 mai, după-amiaza, relații încordate, anoste cu un prieten, tendința de a evita dialogul cu persoanele față de care nativul nu are încredere. Din 12 mai, Saturn se va afla în mișcare aparent retrogradă și până pe 2 iulie, cât se va mai afla în zodia Vărsătorului, îi va îndemna pe nativi la replieri în forul interior cu privire la felul în care au perceput un om, o relație, un eveniment sau la felul în care au reacționat ei la vremea aceea, ceea ce le poate netezi drumul în viitor, pentru a nu mai repeta erorile comise.

 

Mai mute previziuni pentru fiecare zodie pe libertatea.ro