Horoscop Urania aprilie 2023: Este luna marilor schimbări, atât pe plan profesional, colegial, cât şi sentimental

Horoscopul Aprilie 2023: Odată cu venirea primăverii, unii nativi vor fi şi ei mai calzi, mai binevoitori şi mai harnici. Alții vor avea o sănătate mai precară, de aceea e bine să meargă la un consult medical.

01 apr. 2023, 17:33
Horoscop Urania aprilie 2023: Este luna marilor schimbări, atât pe plan profesional, colegial, cât şi sentimental

Horoscop Urania aprilie 2023. Balanțele reușesc să se impună cu succes în fața celor din jurul lor, Săgetătorii decid să își petreacă mai mult timp alături de persoanele dragi, iar Vărsătorii sunt tot mai aproape de a-și duce la îndeplinire visurile pe care le aveau în minte de atât de mult timp. Află din următorul articol ce provocări le așteaptă pe zodii în luna aprilie, dar și ce oportunități sunt prevăzute pentru acestea!

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este luna perfectă pentru îmbunătățirea relațiilor, a parteneriatelor, dar şi a imaginii publice. Va trebuie să observi foarte atent pe cine vei putea conta în viitorul apropiat. Îi vei selecta având drept criterii de selectivitate responsabilitatea, munca depusă, dar şi încrederea de care vor da dovadă. La începutul lunii aprilie te vei simți destul de epuizat. Pe parcurs, vei descoperi că, cu cât vei fi mai deschis cu cei din jurul tău, cu atât mai mult vei putea face ca lucrurile să funcționeze pozitiv pentru tine. De asemenea, utilizează acest truc pentru a echilibra seriozitatea din aceste zile: nu te implica în drame inutile care nu au nimic de-a face cu situația ta. Stai deoparte de energiile negative. O perioadă în care vei balansa între interiorizare și nevoia de a fi alături de ceilalți. Ai forță, strălucești, însă ceva parcă te ține în loc și nu te lasă să faci ce și cum vrei tu. Este vorba despre faptul că ți se modifică nevoile, fie că este vorba despre cele fizice, fie în ceea ce privește relațiile de toate felurile. De aceea, revizuiește-ți toate situațiile în care ești implicat, privește obiectiv la oamenii cărora le-ai permis să se apropie prea mult de tine și trasează alte planuri de viitor. Segmentul financiar îți va oferi satisfacții în a doua parte a lunii. Cheltuieli majore pe diverse, posibil reluarea unor plăți care au rămas restante sau descoperirea unor erori în documentele financiare, dar și apariția unor variante de câștig din munca proprie. Prudență în relațiile parteneriale, pentru că în preajma datei de 16 Aprilie se va contura un final de etapă. Renunță la tot ce nu îți mai este de folos.

Horoscop aprilie 2023: O zodie este protejată de Dumnezeu în această primăvară

Horoscop Urania aprilie 2023 Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

În prima parte a lunii ești orientat mai mult spre tine și nevoile tale sufletești. Forfota interioară este uriașă, riscând să te consumi nervos prea mult. Încă din primele zile ale lunii este bine să-ți stabilești prioritățile și să revizuiești toate planurile și relațiile. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Ia în calcul niscai analize medicale, o minivacanță și ajutorul venit din partea celorlalți, mai ales la locul de muncă. Revelațiile de pe parcursul acestei luni îți vor fi de mare folos multă vreme de acum încolo. De aceea, ar fi bine să ai în permanență în preajma ta un jurnal în care să notezi diverse, oricât ar părea de bizare sau de nerealizat. Cu voia Universului și dacă este spre binele tău suprem, totul este posibil! Mentalul este răscolit, astfel încât ar fi bine să-ți dozezi vorbele și deciziile. Sunt șanse de a te răzgândi frecvent, în privința activității profesionale. Dacă deţii un loc de muncă stabil, nu înseamnă că nu poţi căuta ceva mai bun, cu un salariu mai mare, dacă celălalt nu te mulțumește. Este luna marilor schimbări, atât pe plan profesional, colegial, cât şi sentimental. Te simți foarte pozitiv odată cu începerea lunii aprilie și simți că orice poate fi rezolvat prin comunicare și calm. Chiar dacă acest lucru nu va funcționa de fiecare dată, nu trebuie să te descurajezi. Dacă nu încerci, nu câștigi. Ai încredere că lucrurile se vor așeza la locul lor la un moment dat, iar cu un mic impuls din partea ta, totul va fi perfect.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Activitățile profesionale, relațiile colegiale în special cu șefii sunt temele principale ale întregii luni Aprilie. Se pare că vei fi nevoit să reiei unele sarcini de lucru, unele discuții sau unele activități comune cu prietenii. Cum fiecare vorbește pe limba sa și pe tine pare că nu te aude nimeni, ar fi bine să fii prudent, răbdător și să accepți faptul că traversăm o perioadă distorsionată atât pentru relații, cât și pentru comunicare. Relațiile cu prietenii revin în forță, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi cunoscute demult sau să participi la rediscutarea unor subiecte neplăcute considerate încheiate între tine și cei dragi. Detașează-te de probleme altora, discerne atent ce ți se spune și evită luarea deciziilor sau emiterea părerilor personale. Există jocuri de culise pe segmentul socio-profesional, de care este bine să ții cont. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent. Eşti sfătuit de cei din jurul tău să te gândeşti la viitorul tău mai mult decât o făceai până acum. Cu toate că nu vei avea încredere în forţele proprii, ei îţi vor schimba modul de gândire şi te vor face să fii mai puternic, să scapi de greutăţile care îţi apasă pe umeri. A venit timpul să fii mai flexibil în abordarea ta. Lucrurile se schimbă rapid și, dacă nu ești pregătit să te schimbi odată cu ele, vei rămâne în urmă. Fii conștient de atmosfera fluctuantă din jurul tău și fii pregătit să faci ajustările necesare la propria persoană care te vor ajuta să te integrezi mai bine în mediul extern! Nu te teme de schimbări! Ele pot să îți transforme viața într-un adevărat vis dacă reușești să deții rețeta potrivită.

Horoscop Urania aprilie 2023: Zodia Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ești foarte solicitat de către șefi și de către persoanele importante la locul de muncă. De fapt este o perioadă în care îți vor fi recunoscute meritele și contribuția la dezvoltarea segmentului profesional în care activezi. Însă, a doua parte a lunii, îți poate aduce aminte de unele sarcini profesionale care au rămas nerezolvate, au fost rezolvate parțial sau pur și simplu le-ai neglijat fără să-ți dai seama. Relațiile cu prietenii, mai ales cu femeile se vor schimba pe parcursul acestei luni, fiind posibil să renunți la persoanele care ți-au tot provocat diverse neplăceri. Prudență, detașare, evită să te agăți de vechile relații sau situații și ai încredere că vor veni în preajma ta alte persoane mai utile și de mai bună bună calitate! Se va evidenția și dorința de interiorizare și de odihnă. Ascultă-ți semnalele corpului și îngrijește-te corespunzător! Se vor înteți discuțiie tăinuite cu cineva drag și de încredere.

Previziuni RUNE aprilie 2023 pentru zodii. Runa ANSUZ aduce asperităţile asteniei de primăvară, dar WUNJO eliberează energii pozitive

Zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat se vor reformula pe parcursul acestei luni. Sigur că este momentul să renunți la cele care au stagnat sau care ți-au adus deja prea multe neplăceri. Totuși, ar fi bine să studiezi situațiile, să te gândești și la prioritățile tale și abia apoi să decizi în consecință. Pentru că mentalul este răscolit, conversațiile se desfășoară anevoios, iar acțiunile parcă nu au spor. De aceea, lasă-te cumva purtat de val și așteaptă momentul oportun pentru de decide sau acționa. Segmentul financiar este susținut, fiind rost de câștiguri suplimentare fie dintr-o colaborare, fie cineva apropiat îți oferă sprijin bănesc nesperat. Ferește-te de investiții majore și de a acumula datorii! Relațiile cu străinătatea se evidențiează prin dialoguri ce persoane străine, prin planuri de a călători. Segmentul muncii se activează după 11 ale lunii, fiind posibile surprize de proporții, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile.

 

Horoscop Urania aprilie 2023: Zodia Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de segmentul financiar, în mod special de banii și bunurile comune cu alții în prima parte a lunii. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante pe taxe și facturi restante sau pentru a ajuta pe cinva drag aflat la ananghie. De asemenea, pot interveni și cheltuieli profesionale sau investiții fie la locul de muncă, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesională. Fii foarte prudent la cheltuieli, la bani și la documentele financiare în general. Sunt posibile erori, pierderi, furturi. Pe de altă parte, dincolo de evenimentele din planul cotidian, gândurile tale vor fi animate de idei mărețe și de scopuri nobile. Foarte ușor îți poți modifica filozofia de viață, mai ales în urma unor dialoguri cu persoane aflate departe de granițele țării, dialoguri cu persoane erudite. Relațiile cu șefii și autoritățile se vor evidenția prin dialoguri importante.

Zodia Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Prima parte a lunii este importantă la capitolul relații parteneriale. Surprizele pot fi mari, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre partenerii de afaceri și colaboratorii din segmentul profesional. Unele relații de acest fel se pot destrăma când și cum te aștepți mai puțin. Dar, sunt șanse să apară la orizont colaborări fructuoase. Pentru că mentalul și comunicarea sunt viciate pe tot parcursul lunii este bine să eviți luarea deciziilor importante și semnarea documentelor cu implicare pe termen lung. Acum este vremea analizei, strângerii de informații și meditației pe baza situațiilor existente. Segmentul financiar se animă după 11 ale lunii, fiind posibile câștiguri de la și prin alții. Călătoriile sunt o altă temă ce va trebui luată în calcul. Poți să călătorești, să faci planuri de călătorie sau planuri pentru a te angrena în studii și cercetări profesionale.

Horoscop Urania aprilie 2023 Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o perioadă în care poți avea senzația că ți se pun frâne în tot ce dorești să întreprinzi. Forfota cea mai mare se află și la serviciu, și acasă în plan personale unde ai multe și mărunte de făcut. Este nevoie să-ți concentrezi toate forțele și gândurile spre a duce la bun sfârșit sarcinile profesionale. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar ambianța de la locul de muncă este tensionată. Prudență, datașare, lucrează cât poți de bine și evită exagerările de orice fel! Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Odihnește-te regulat, dozează-ți eforturile și hrănește-te corect! Relațiile parteneriale sunt active pe tot parcursul lunii, astfel că vor apărea modificări atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare socio-profesională.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii, astfel că puțin probabil să te necăjești de ceva anume. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer, iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice. Pot apărea neînțelegeri majore cu femeile sau din cauza unor femei să întâmpini tot soiul de neplăceri în relațiile socio-profesionale. Discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor secvențe amoroase care au rămas nelămurite. Și la serviciu este multă forfotă, astfel că vei fi nevoit să rezolvi diverse sarcini profesionale urgente sau restante. Dozează-ți eforturile, ia în calcul și sprijinul colegilor, pentru că va fi destul de dificil să lucrezi de unul singur. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri serioase și pe termen lung.

 

Horoscop Urania aprilie 2023: Zodia Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Relațiile familiale și cele cu anturajul apropiat necesită o atenție deosebită. Sunt posibile întâlniri, dialoguri pe teme patrimoniale, vizite în locurile natale și planuri de anvergură referioare la casă, patrimoniu, proprietăți, moșteniri. Avalanșa de situații din sfera domestică antrenează în ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, cândva încheiate sau lămurite. Se pare că există animozități ce trebuie rezolvate sau este nevoie de acțiuni și decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor în casă și în familie. Discută pe îndelete cu membrii familiei, cu neamurile unde este cazul și ține cont de sfaturile și doleanțele lor. Ar fi bine să nu-ți asumi riscul de a decide și acționa de unul singur. Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult pe tot parcursul lunii, bine fiind să le acorzi și lor atenția cuvenită. Final de etapă profesională, cu multă forfotă la serviciu.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Răscoliri financiare majore de-a lungul acestei luni. Fii prudent și cheltuiește cu atenție, evitând investițiile nefondate și obținerea de câștiguri frauduloase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt surpinzătoare. Este posibil să te desprinzi de unii apropiați, să renunți la planurile comune cu aceste persoane sau să te apropii de unii de care nici nu vroiai să auzi până de curând. Este vremea să-ți alegi cu grijă anturajul. Păstrează alături numai acele persoane care s-au dovedit sincere și pe aceeași lumgime de undă cu tine. Călătoriile pe distanțe scurte se vor evidenția pe tot parcursul lunii. De asemenea, este posibil să te angrenezi în diverse programe de formare sau reconversie profesională. Cum toate formele de comunicare sunt distorsionate este bine să nu forțezi nota și să vorbești strictul necesar. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-

Horoscop Urania aprilie 2023: Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

Se conturează fluctuații financiare, în mod special le secțiunea bani câștigați din munca proprie. Pe de o parte, îți vin bani, însă pe de altă parte, cheltuiești mult. Sunt posibile erori de tot felul, de la pierderi până la achiziții nefondate sau de proastă calitate. Alege cheltuielile prioritare și fii prudent. A doua parte a lunii, îți aduce informații noi și deosebit de utile vizavi de salarizarea de la locul de muncă și de condițiile de muncă. Modificări salariale de anvergură! Persoanele din anturajul apropiat te provoacă din plin. Este bine să nu răspunzi la provocările lor și să te ocupi de treburile tale. Evită să vorbești despre tine și planurile tale! Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fiind nevoie să rezolvi fie chestiuni personale, fie profesionale. Studiile și activitățile intelectuale te pot atrage foarte mult. Implică-te în acestea cu inima deschisă! Te vor relaxa și amuza în același timp.