Horoscop Urania. Cresc veniturile salariale, ce zodii au noroc săptămâna viitoare

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 5 - 11 noiembrie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

04 nov. 2022, 17:05
Horoscop Urania. Cresc veniturile salariale, ce zodii au noroc săptămâna viitoare

Horoscop Urania Berbec

Între 5 și 7 noiembrie dimineața, răstimp convenabil nativilor, care vor primi un plus de motivație și de energie și care vor avea disponibilitatea interioară de a se apuca de treburi mai complicate pe care, poate, le-au amânat până acum ori pentru care nu se simțeau „în formă”. Între 7 noiembrie, după ora 7:15′, și 9 noiembrie, după prânz, axa celor două case ale banilor și ale câștigurilor materiale va sta sub semnul Lunii Pline în Taur, din 8 noiembrie, care va accentua gândurile Berbecilor, mai puțin plăcute, legate de veniturile salariale sau de alte forme de a rezolva o chestiune financiară.

Temerile lor s-au conturat de ceva vreme, dar acum, acestea vor găsi o explicație prin chiar felul în care se vor purta una sau mai multe persoane; pe fond, este vorba de toate nuanțele care stau sub denumirea generică de incorectitudine ori de acțiuni ascunse în detrimentul lor. Sunt de evitat atât cumpărăturile pe sume mari de bani, cât și tranzacțiile modeste. Risc ca Berbecii să se înșele asupra calității unui obiect achiziționat ori de a fi păcăliți de un vânzător.

Între 9 noiembrie, după ora 15:37′, și 11 noiembrie, context favorabil deplasărilor de scurtă durată și conversațiilor din obligații de serviciu (ședințe, conferințe, scurte consultări), prudență în fața comentariilor fanteziste ale unor parteneri de dialog care vor dori să impresioneze asistența prin informațiile lor „speciale”, care, în realitate, nu vor fi altceva decât exagerări, răstălmăciri sau invenții.

 

Horoscop Urania Taur – 5 – 11 noiembrie 2022
Între 5 și 7 noiembrie dimineața, univers interior agitat, greu de temperat; tendința de a aborda radical și rigid o temă de viață. Taurii par a nu-și găsi liniștea dacă se confruntă cu o problemă căreia nu-i găsesc soluția potrivită. Nerăbdare.

Între 7 noiembrie, după ora 7:15′, și 9 noiembrie după prânz, răstimp controlat de Luna Plină, în Taur, din 8 noiembrie, care le va marca existența curentă pe direcția relațiilor parteneriale. Momentul este plin de tensiuni și de blocaje sau de constrângerile momentului, de care trebuie să țină cont și care nu pot fi modificate ori care îl condiționează în mod autoritar (nu vor putea să facă tot ceea ce doresc, să ia deciziile pe care le consideră utile), pentru că trebuie să respecte niște condiții socio-profesionale, să-și onoreze responsabilitățile ce decurg din funcția sau statutul public pe care îl deține; toate acestea nu le vor permite să rezolve o temă de viață.

Trei zodii protejate de îngeri pe final de an. Viaţa li se schimbă total în bine

Atenție la relațiile conflictuale între soți, care se pot confrunta cu lipsa de onestitate (șicane, răzbunări, răfuieli, intrigi, crize de gelozie, inițiative nedemne) a partenerului de viață. Evoluție delicată a celor care sunt implicați într-un conflict ce se desfășoară într-un context oficial (tribunal, instituții care fac anchete și expertize). Un apropiat de-al nativului poate avea o inițiativă care mai mult să încurce lucrurile în plan partenerial.
Risc ca nativul să fie păcălit ori pus, fără vină, în situații ce vor atrage asupra lui neîncrederea, dezamăgirea sau supărarea asociaților și colaboratorilor lor. Nu apelați la cunoștințele din mediul curent de viață pentru a vă lămuri în vederea luării unei decizii cu privire la aspectul legal al acestor demersuri; risc de a fi induși în eroare. Între 9 noiembrie, după ora 15:37′, și 11 noiembrie, posibile discuții de principiu (tatonări, consultări) cu privire la condițiile de plată ale unei activități desfășurate.

Horoscop Urania Gemeni – 5 – 11 noiembrie 2022
Între 5 și 7 noiembrie dimineața, posibile momente încărcate de enervare, de revoltă și de nemulțumire, create de relația dizarmonică cu un prieten; dispute verbale, contraziceri pe teme de importanță modestă, dar susținute cu vehemență de ambele părți; ambiții și orgolii personale.

Între 7 noiembrie, după ora 7:15′, și 9 noiembrie după prânz, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul major al Lunii Pline în Taur din ziua de 8 noiembrie; aceasta va privi casa a XII-a și își va exercita influența astrală asupra elementelor karmice din biografia, dar și din constituția fizică a nativilor, readucând în prim-planul atenției lor aspecte din trecut care le subminează stabilitatea.Luna Plină în Taur va suprasolicita glanda tiroidă și glandele paratiroide, ganglionii din zona cefei și a gâtului, sistemul endocrin, regimul apei și va crea stări organice cu statut de urgență în privința administrării unui tratament sau a recurgerii la proceduri agresive ori invazive (tăieturi, incizii, extracții, drenaje, puncții, operații); este de evitat, dacă nu au fost încă programate, folosirea aparatelor ce utilizează, în procesul de diagnosticare sau de tratament, unde și radiații (CT, RMN, raze X, tehnici laser, ultrasunete, raze infraroșii, ultraviolete ș.a.).

Între 9 noiembrie, după ora 15:37′, și 11 noiembrie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn minte ageră, disponibilitate pentru a face mișcare, a se deplasa, a stabili noi contacte umane, a vorbi despre sine, doar că luările de cuvânt în spațiul public nu vor fi în avantajul lor. Întreaga săptămână va fi delicată la capitolul bunei înțelegeri și conlucrării la locul de muncă (șicane, conflicte, antipatii).

Horoscop săptămânal Leu – 5 – 11 noiembrie 2022

Între 5 și 7 noiembrie dimineața, motive de discrepanță ideologică cu un grup de persoane cu care nativul se află în relații oficiale (de muncă sau de colaborare la viața publică, politică sau social-educativă).

Până acum, nativul a făcut efortul să se integreze și să dea dovadă de toleranță, respectând ideile fiecăruia și dreptul acelora la opinie, dar confruntările se vor ivi la tot pasul, sâcâindu-l pe nativ, care începe să dea semne că își va pierde răbdarea. Între 7 noiembrie, după ora 7:15′, și 9 noiembrie după prânz, sectorul vieții publice, al exercitării meseriei într-un chip superior, prin pregătire și funcție, va sta sub semnul provocării Lunii Pline în Taur din ziua de 8 noiembrie.

Reţetă delicioasă de colivă pentru Moşii de toamnă 2022. Ce trebuie să dai de pomană în Sâmbata morţilor 2022

Aceasta va accentua disfuncțiile în mediul în care activează un Leu, obligându-l să țină cont de posibilele schimbări de statut personal sau instituțional cu care s-ar putea confrunta. Nativii au mai trăit acest context ori de câte ori Luna s-a aflat în tranzit prin casa a X-a, doar că, acum, momentul se va complica prin faza Lunii Noi, în conjuncție la grad perfect cu Uranus și el în Taur, și prin eclipsa totală de Lună, cu care se va asocia. Posturile astrale de pe semnele fixe înmănunchează nu mai puțin de opt opoziții și opt cuadraturi, ceea ce nu reprezintă un peisaj ușor de depășit, mai ales că sectorul partenerilor, controlat de Saturn, va fi bombardat de planetele din Scorpion, care vor provoca stări de spirit neidentificate până acum sau insuficient motivate; de-acum încolo, ele vor avea și temeiul care să le dea vigoare.

Între 9 noiembrie, după ora 15:37′, și 11 noiembrie, întâlniri, mai frecvente ca până acum, cu prietenii, discuții relaxate, schimb de impresii, fără însă ca aceste dialoguri să provoace o schimbare de opinii ori să le aducă vreun spor de cunoaștere Leilor. Nevoia de a lua o decizie grea în cazul celor aflați la muncă sau la studii în străinătate.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro