HOROSCOP URANIA: Cum te afectează trecerea la ORA DE VARA 2016

HOROSCOP: Urania a realizat, pentru libertatea.ro, horoscopul aferent săptămânii 28 martie- 3 aprilie.

RomaniaTV.net
26 mart. 2016, 19:31
HOROSCOP URANIA: Cum te afectează trecerea la ORA DE VARA 2016

HOROSCOP URANIA: In perioada cuprinsa intre 26 martie si 1 aprilie a.c., nu vor avea loc evenimente astronomice sau astrologice rasunatoare, asa cum s-a intamplat in ultimele doua saptamani. O secventa care trebuie amintita este intrarea in miscare aparent retrograda a planetei Saturn, in ziua de 26 martie, ipostaza in care va ramane pana la 14 august a.c., ceea ce va produce intarzieri, incetiniri sau blocaje ale unor fapte de viata ce-i privesc pe Sagetatori in al caror semn natal evolueaza planeta destinului. 

Trecerea la ora de vara nu ne intereseaza din punct de vedere astrologic dar, corectiile impuse de darea ceasurilor cu o ora inainte, care se va produce in ziua de 27 martie, ora 03:00′, trebuie operata, ori de cate ori se vor face calculele necesare pentru stabilirea tranzitelor.
Dintre aspectele importante ale acestei perioade amintim un careu in T la gradul 16, alcatuit pe directia Pesti/Fecioara/Sagetator de planetele Venus, Jupiter si Saturn, in prima parte a zilei de 26 martie si un trigon Soare/Marte la 6°, pe 26 martie.
In perioada analizata de noi, adica intre 26 martie 2016, ora 00:00′:01″ si 1 aprilie 2016, ora 23:59′:59″, Luna va tranzita un sector zodiacal de la 01°53′ Scorpion la 27°59′ Capricorn.

HOROSCOP URANIA- BERBEC

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, centrul de interes al nativilor este indreptat spre bani, castiguri, avantaje ori spre protejarea unor valori materiale prin tot felul de “solutii”, pe care nu le vor pune imediat in aplicare fie pentru ca nu au curajul necesar sa infrunte riscurile, fie pentru ca asteapta evolutia de ultima ora a unor evenimente.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), pentru unii se contureaza o serie de oportunitati sau de planuri pe care si le fac in legatura cu o viitoare plecare din tara in varii conditii: o calatorie cu un scop precis, in interes de serviciu, o excursie, o vizita de tatonare a unui posibil loc de trai si de munca in afara granitelor tarii.

Altii pot doar sa aiba o legatura mai stransa cu rudele lor sau cu institutiile din strainatate. Doar ca, deseori, pe acest sector, vor incepe sa apara, de acum pana la jumatatea lunii august 2016, intarzieri si complicatii ori chiar respingerea unor cereri si dosare in baza carora acestia incercau sa obtina o bursa, un loc de munca, un stagiu de pregatire.

Cele mai destabilizante situatii se vor naste pe o relatie de munca, astfel ca, unii dintre nativii care sunt plecati de acasa de ceva vreme sa fie obligati sa se intoarca in tara, pe fondul unor nereguli, a crizei financiare sau in vederea rezolvarii unei situati personale cu caracter juridic, oficial, legal.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Berbecii se vor confrunta cu un disconfort relational. Ba sunt contestati, ba sunt criticati, ba, in jurul unora – daca au functii sau activitati ce presupun coordonare si raspundere, se alcatuiesc gasti si “bisericute” menite sa le submineze autoritatea.

De altfel, intreaga saptamana, ei vor trai stari speciale de spirit (neliniste, spaima, enervare) provocate de grijile pe care si le fac in legatura cu viitorul lor la locul de munca actual, aici sau in strainatate. Relatie complicata, plina de riscuri, cu casa proceselor si a dusmanilor.

HOROSCOP URANIA- TAUR

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, nativii din zodia Taur se vor confrunta cu ostilitatea manifestata discret sau subtil a unor persoane care, in realitate, nu doresc sa colaboreze sau sa lucreze direct cu ei, care nu le impartasesc ideile, solutiile sau mizele unor initiative; rivalitate fatisa sau “frumos ambalata” in false politeturi.

Stare de antipatie si respingere in relatiile de cuplu. Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), in continuare, dar poate ca mai intens decat in alte dati, ii mobilizeaza o chestiune legata de un beneficiu material sau strict financiar, conditionat de factorul “strainatate”: fie prin relatiile cu strainii, fie prin calatoriile sau activitatile purta desfasurate acasa, cu oameni si institutii de peste hotare.

Pentru o alta categorie de nativi, se poate instala o adevarata “alergatura” pentru obtinerea unor semnaturi, aprobari, apostile etc. in vederea rezolvarii unui aspect de viata ce trebuie sa intre in legalitate sau sa-si urmeze fagasul normal financiar, social, etc.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, se instaleaza, prin intermediul influentei unui tranzit astral, o disponibilitate interioara, manifestata la nivelul constiintei, al mentalului, de a se cantona in idei fixe, de a se lega de idei, mize sau interese personale pe care nici nu le pot rezolva, nici nu le pot controla si care le modifica viata intr-o maniera negativa.

Acest fixism, ingaduie unor idei subsidiare sa devina idei-forta ale actualei etape de viata, pentru care nativii se mobilizeaza fara rezerve, desi, la o analiza atenta (de care ei, acum, nu sunt capabili), ar observa ca nu sunt decat niste idei fixe, motivate de ambitii sau frustrari.

Uneori, planurile unor nativi sunt motivate de amintirea neplacuta a unei etape de viata, depasite social nu insa si emotional. In popor, acestui comportament, i s-ar spune “chef de rafuiala”.

HOROSCOP URANIA – GEMENI

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, nativii din Gemeni vor fi obligati sa desfasoare adevarate strategii la locul de munca, pentru a evita un conflict, pentru a depasi un moment delicat sau a limita consecintele unui conflict ori a administra o situatie de moment, paguboasa.

Vor avea nevoie, indiferent de postura in care se vor afla, in ipoteza unei astfel de situatii, de subtilitate, de diplomatie, de atentie si de autocontrol. In planul sanatatii, unele persoane, mai sensibile, pot raci, guturaiul sau sinuzita fiind aspectele cele mai deranjante sau pot suporta consecintele unor afectiuni mai vechi, la nivel urinar sau genital ori din categoria celor ce tin de domeniul ORL.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), relatiile parteneriale pot evolua bine, interesant. Unele gesturi, mai energice, pot avea efectul scontat, permitandu-le nativilor sa preia conducerea intr-un grup restrans, sa se impuna prin idei, autoritate profesionala sau doar prin sarm personal intr-un colectiv. Pentru relatiile de cuplu, contextul este insa “prea” dinamic, multe dintre conversatiile partenerilor sfarsind prost: unul se simte jignit sau atacat pe nedrept, celalalt riposteaza brutal si, astfel, se intra intr-o competitie din care fiecare vrea sa iasa invingator si nu cedeaza.

Tranzitul contine riscul amplificarii unui conflict sau al degradarii relatiilor dintre nativi si unele persoane fata de care se situeaza ca parti adverse intr-un proces. Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Gemenii isi vor face calcule banesti sau vor constata ca au toate motivele sa se supere pe prietenii care le-au stricat planurile prin neseriozitate si incorectitudine.

Intreaga perioada cuprinsa intre 26 martie – 1 aprilie 2016, pastreaza datele astrale ale unei inclestari socio-profesionale, instaurata cu luni in urma si care acum se intensifica sau se aprofundeaza.

HOROSCOP URANIA – RAC

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, viata sentimentala poate cunoaste clipe mai putin agreabile. Depinde de varsta si tipul de relatii in care se afla implicati nativii. Unii pot fi doar melancolici, altii tristi; unii pot trai momente de suparare profunda, apasatoare din cauza unei persoane dragi.

De multe ori, insa, isi vor face singuri “sange rau”. Daca sunt echilibrati, maturi si cu experienta, acest tranzit nu-i va afecta pe Raci dar, daca sunt singuri si au acumulat multe nemultumiri, etapa poate fi una bazata pe exagerari si atitudine subiectiva. Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), se pot ivi in calea unora, la locul de munca, tot felul de situatii cu conotatie legala, juridica.

Uneori, vor functiona chestiuni legate de un contract, de o clauza, de o masura administrativa, alteori, insa, se pot reflecta asupra regimului de munca o serie de masuri oficiale pe care nativii nu le pot “modela” in nici un chip: nu tine de vointa sau competenta lor, nu pot actiona in nici un fel (poate doar, in cazuri particulare), printr-o actiune in justitie, dar nici atunci in nume propriu, ci, mai degraba, prin ralierea lor la o actiune colectiva de tipul greva, protest, actiune in justitie).

Desi aceasta este perioada de varf a situatiei, elementele care anunta noutatile viitoare se pot decela in faptele si vorbele care circula de colo-colo in preajma zilei de 26 martie.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Racii trebuie sa dea dovada de rezistenta nervoasa si de rabdare pentru a trece, daca este cazul, etape importante din viata lor parteneriala, de afaceri, procesuala dar si din perspectiva imaginii publice, a functiei, a autoritatii socii-profesionale.

Se vor spune despre ei destule lucruri inexacte, vor fi provocati sau vor fi obligati sa intre intr-un joc vicios al afirmatiilor si dezmintirilor.

HOROSCOP URANIA- LEU

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, pe unii nativi ii poate scoate rau de tot din sarite o ruda sau intreaga familie care ii va pune in situatii dificile sau care va actiona in detrimentul intereselor lui.

Poate ca, Leii vor reusi sa se abtina si sa nu reactioneze, sa nu spuna nimic dar asta nu inseamna ca atunci cand le va veni bine, nu le vor da si ei o replica pe masura. Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), cei mai multi dintre nativi ar trebui sa fie intr-o buna sau foarte buna forma fizica ceea ce ii va avantaja pe cei care fac sport si care pot obtine performante.

Vor fi avantajati, de aceasta sustinere astrala, cei care se vor deda la speculatii financiare, vor juca la pariuri sportive. In sfarsit, daca e bal, bal sa fie!, aventurile se tin scai de ei iar nativii, la randul lor, nu le refuza. Nota generala este data de dorinta de a trai intens, din plin sau de a obtine satisfactii de moment speculand tot felul de surse si ipostaze de viata.

Uneori, chiar si excursiile sau calatoriile facute de ei, in acest rastimp, vor purta samburele nelinistii de a gasi noi si noi provocari. Putini vor fi cei care vor alege bucuriile spiritului sau lupta ideologica ori mizele sociale, juridice, dar, atunci, acelea vor avea o amploare speciala si loc aparte in ansamblul vietii lor, acaparandu-i aproape in totalitate.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, stres discret la locul de munca provocat de diferenta de opinii, interese sau stil de munca al nativului fata de unii colegi sau sefi. Moment al rutinei, al “indurarii”, al rabdarii (care, in general, nu-i caracterizeaza).

Intreaga saptamana, axa drumurilor lungi sau scurte, in tara sau in strainatate precum si a dialogurilor, a schimburilor de informatii, a invatarii, a prezentarii in fata unei comisii de examinare va fi pusa la incercare de graba, de neatentie, de impetuozitate, de asumarea gratuita a unor riscuri, de comportament hazardat de care ei vor da dovada.

Horoscop Urania Fecioara

Între 26 și 28 martie ora 10 dimineața, pe unii nativi îi va „mânca limba” să spună ce știu, ceea ce vroiau de mult dar nu găseau momentul potrivit, să răspundă la provocări. O vor face în stilul lor, mai „înțepat”, mai critic, mai sarcastic, mai sec sau mai dur, după cum le e educația și temperamentul. Sigur însă, de astă dată, nu vor rămâne datori nimănui. Fără a fi proastă în sine, această perioadă prezintă riscul uni comportament exagerat, mai ales în cazul cel tineri, dacă aceștia se vor afla în fața unei comisii de examinare. Deplasările scurte se pot asocia cu mici pierderi, cu disfuncții, cu amenzi, cu altercații. Între 28 martie dimineața și 30 martie seara (până la ora 20:45), harta acestor nativi indică conflicte și probleme – mai mari sau mai mici – pe trei dintre principalele lor direcții de viață: cea a personalității lor, a familiei din care provin, a averii și aspectului locativ, a parteneriatelor, proceselor și căsătoriei. O zi vulnerabilă, care le poate aduce surprize de unde nici cu gândul nu gândesc, poate fi 26 martie. Dar, careul în T va opera întreaga săptămână. Nota generală este ceea a schimbării de atitudine a persoanelor apropiate lor, pe care nu se vor mai putea baza sau a necazurilor care se vor abate asupra acelora și care îi va privi sau îi va viza, în proporții diferite, și pe ei. Între 30 martie seara și 1 aprilie, Fecioarele vor fi cuprinse de stări, atitudini și trăiri diferite, în funcție de sex și vârstă, care îi vor face indiferenți, plictisiți sau exasperați de o problemă afectivă, de o persoană care nu-i mai interesează sau care face presiuni asupra lor. Delicate vor fi și relațiile cu copiii. Complicații și limitări financiare, discuții pe teme bănești pentru sume mici, iritare și nesăbuință în fața unor persoane care vor să-i stoarcă de bani.

Citește restul horoscopului pe libertatea.ro.