Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Ce prezic astrele pentru nativii Capricorn

Descoperă predicţiile astrologice ale ultimei luni din acest an, pentru cei născuţi în semnul Capricornului.

RomaniaTV.net
11 dec. 2016, 05:31
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Ce prezic astrele pentru nativii Capricorn

Relaxase şi distracţii

Sărbători fericite – şi ce lună v-a pregătit Universul! încă de pe 1 decembrie, Marte, aflat în Vărsător, va forma un trigon favorabil cu Jupiter din sociabila zodie a Balanţei. Jupiter amplifică toate calităţile zodiei în care se află şi pe cele ale planetelor cu care vine în contact. Camaraderia e la mare preţ şi toată lumea va fi bine primită în casa dumneavoastră.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Venus pătrunde şi ea pe 7 decembrie în prietenosul Vărsător, o zodie căreia îi place să fie în compania unor spirite înrudite, în acest semn, Venus străluceşte mai tare atunci când sunteţi alături de cei dragi – dar ia staţi puţin. Planetele din Vărsător, se dau în vânt după neobişnuit şi imprevizibil, aşa că vă puteţi aştepta la tot felul de vizite surpriză din partea unor oameni despre care credeaţi că nu-i veţi mai vedea multă vreme. Petrecere frumoasă!

Citeşte şi  Horoscop 2017. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

Bani şi succes

Dacă vă vine rândul la o promovare, Saturn, guvernatorul planetar, are grijă să fiţi luaţi în considerare. Evident că cei care nu vă angajează ar trebui să-şi facă un examen la cap. Sunteţi harnici, amabili şi meticuloşi. Ce să nu-ţi placă la un asemenea om? Pregătiţi-vă să întâmpinaţi noul an cu un salariu mai mare. Felicitări!

Tranzite delicate

Pe 19 decembrie Mercur intră în mişcare retrogradă în zodia dumneavoastră. Dacă urmează să vă duceţi la o reuniune de sărbători, rezervaţi-vă, pentru orice eventualitate, ceva mai mult timp pentru a ajunge acolo. Apoi, pe 31 decembrie, Marte se va întâlni cu Neptun în confuza zodie a Peştilor, făcând posibile anumite excese bahice. Mare grijă la volan! E noaptea diletanţilor.

Zile favorabile: Aproape toate

Zile nefavorabile: 19,31

Sursa: Urania.com