Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Iată previziunile astrologice pentru cei născuţi în zodia Vărsător

Citeşte horoscopul lunii decembrie şi află surprizele astrelor pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
13 dec. 2016, 06:36
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Iată previziunile astrologice pentru cei născuţi în zodia Vărsător

Relaxase şi distracţii

Sărbători fericite! Universul vă rezervă o lună minunată, plină de întâlniri cu prieteni şi rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. Marte, aflat în Vărsător, menţine o atmosferă incitantă şi vă asigură energia necesară pentru a ţine pasul cu viaţa socială. Iubitoarea şi afectuoasă Venus îl ajută începând cu data de 7 decembrie.

Îndrăgostiţi şi prieteni

După ce Venus intră în Vărsător pe 7 decembrie, distracţia e gata să înceapă. Această energie fermecătoare atrage oameni pozitivi şi optimişti care vă împărtăşesc convingerile – şi s-ar putea să vă prezinte unei persoane speciale prin intermediul prietenului unui prieten sau al unui membru al familiei. Nu staţi pe gânduri. Acum e momentul să socializaţi.

Citeşte şi  Horoscop Elena Bunescu: Află ce-ţi rezervă astrele în anul 2017 potrivit zodiei tale

Bani şi succes

Venus mai guvernează şi banii, iar atunci când se află în zodia personală, cu toţii avem tendinţa să cheltuim mai mult ca de obicei. Având în vedere sezonul, nu e deloc surprinzător, dar ar trebui să vă domoliţi – pe cât se poate – acest impuls. Cadourile sunt frumoase, dar compania dumneavoastră contează mai mult pentru ceilalţi.

Tranzite delicate

Cu posibila excepţie a intrării lui Mercur în mişcare retrogradă pe 19 decembrie, nu prea aveţi de ce să vă plângeţi luna aceasta. Dar cu revelionul lucrurile stau cu totul altfel. Impulsivul Marte se întâlneşte cu Neptun, iar din această urzeală apar accidentele. Nu conduceţi maşina dacă aţi băut alcool.

Zile favorabile : Aproape toate

Zile nefavorabile :19,31

Sursa: Urania.com